od Kim Jong il 8. 11. 2005 13:50
Nesleduji Výměnu manželek, protože ten pořad považuji za protiprávní dokonce ten pořad by neměl být vůbec vysílán na obrazovkách. V tom pořadu se porušuje mezinárodní zákon o ochraně dítěte. Každé dítě alespoň do puberty potřebuje mít u sebe maminku a je nestoudné, když maminka opustí své dítě a pečuje o cizí.
To NOVA chce jít až tak daleko až se pak dočteme v novinách, že cizí manželka tedy cizí maminka kojila cizí děti ?
To, že běží jiná reality show, to ještě dokáži akceptovat, ale výměnu manželek nikoliv.
Jsem rád, že poslanci za ČSSD chtějí apelovat na radu pro rozhlasové a televizní vysílání. Televize nemůžou porušovat mezinárodní kodex na ochranu a práv dítěte. Dítě potřebuje svou matku, a když jsem viděl ukázku, jak 6- leté dítě brečelo, že ho opouští maminka, tak se mne zmocnila zlost.
Proboha, kam až dál může zajít morální dekadence a kulturní úpadek současné mezinárodní televizní kultury ?
Když šéfoval televizi NOVA gen. ředitel Železný, tak se mu vyčítalo, že ohlupuje národ svými pořady jako " Volejte řediteli ", že dává stupidní telenovely, akční krvavé thrilery a vyčítali mu, že dává takové a makové seriály.
Televizní kultura v Česku všeobecně upadá a kam dál to povede. Dneska máme výměnu manželek co bude zítra ? Výměna profesí ? Už si dovedu živě představit, jak televize NOVA bude vysílat pořad Výměna profesí, jak nějaký hutník bude operovat pacienta na operačním sále. A co z toho bude mít ? Prý životní zkušenost. Hlavně, aby pacientovi se nic nestalo.