Dokázali byste žít bez televize?

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod elit 17. 10. 2005 11:40

Ja TV moc nepouzivam. Spis PC. Na nem sedim doma od rana do vecera a to doslova.
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cache 17. 10. 2005 12:10

Odkedy mam pevny net, tak ku tv prakticky nepachnem. Spravy pocuvam na radiu a ku TV sadam (resp. pustam tv kartu) len ked je nejaky dobry film, na ktory ma dakto upozorni..
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod macman_mac 17. 10. 2005 19:11

bez tv jsem byl 2 tydny a mel sem dost!!!neobejdu se bez ni hlavne vecer...
macman_mac
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Malkovich 17. 10. 2005 19:54

Bez televize jo,bez hudby a netu nééééééééééééé.
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 10. 2005 20:05

nj to vetsina nebude dlouho trvat kdy se bude platit za pc misto za tv..
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod LamB 17. 10. 2005 22:04

z techto odpovedi mam dojem ze se vysilani TV muze zrusit :| , abych taky pridal svuj nazor tak ja nejsem televizni cumilek ale TV potrebuju hlavne na zvednuti nalady pac tam jezdi spousta fajn serialu od simpsonovic po gilmorovky, a takovy veci na pc vetsina lidi nema
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Michal P 18. 10. 2005 08:17

Když jsme se ženou začínali společně žít cca před 10 lety tak jsme rok měli jen rádio a řvoucí mimino nám TV plně nahradilo. Dneska jsme už pohodlný a bez TV by to bylo horší.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod yarik 18. 10. 2005 09:04

Bez TV :?: Bez TV programů ano a to všech stanic,ale na DVDčko jí potřebuju :!: Hlavně na koncerty :lol:
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lemur 18. 10. 2005 12:22

Kdyz jsem byl na koleji, tak jsem televizi videl leda o vikendu. A nevadilo mi to (snad az na Startek). Dneska navic pouzivam moznost nahravani poradu pocitacem, takze si vyberu programy, nahraju je kdyz jsem v praci a pak se na ne podivam (perfektni je, ze se muzou preskakovat reklamy). Ale vzhledem k nevalnemu programu poslednich dni dost casto ani na normalni televizni program nesleduju - pustim si jen troje nahrane zpravy, Simpsnovy a Jiste, pane premiere.

Klidne bych bez televize prezil, ale nutnost je mit jiny zdroj informaci - radio, Internet nebo knizky. Na koleji jsem byl schopen precit i tri kratsi knizky denne (ctu zhruba 100 stranek/hod). Dnes sice tolik casu nemam, ale i tak dost ctu, i kdyz vetsinu knizek jen v elektronicke podobe. Spouste starsich del uz vyprsel copyrigyt a jsou volne dostupna (viz Projekt Gutemberg).

Trochu OT: Slysel jsem, ze soutezici v reality show nemohou mit ani knizky, pocitace, radio, a TV. Chudaci.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 18. 10. 2005 12:33

nahravas si a skladujes "Jiste pane premiere" ??? :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lemur 18. 10. 2005 12:57

Nahravam, ale neskladuju.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 18. 10. 2005 22:44

nemám TV už přes půl roku a zatím mi nechybí... ale už mě to záčíná tlačit... za týden začnou na ORF přenosy z lyžování....
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 10. 2005 22:50

AndrewJ urcite to bude nekde na internetu
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 23. 10. 2005 14:18

Bez televize bych dokazal zit naprosto bez problemu. Ani ted se na televizu moc nedivam - maximalne tak na Ally a obcas na zpravy. Ale bez komplu nebo netu, to asi ne.
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 6529 14. 2. 2006 15:50

Když se tak dívám na programy televizí,moc by mi nechyběla,i když se občas na nějaký starší film nebo seriál podíváme.Ale častěji dám přednost muzice nebo si něco přečtu,takže by to žádná tragédie nebyla.
"Včeličky budou lítat.Bzz,bzzz!"
6529
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka