Dokázali byste žít bez televize?

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Veolw 10. 6. 2007 10:20

Ja se na TV skoro vubec nedivam. Divam se asi tak v prumeru jednu hodinu tydne. Kazdopadne bych se bez ni obedel uplne.
Člověk, který nic neví, nevidí problém, člověk, který hodně zná, vidí moře problémů.
<-- Leonardo Da Vinci -->
Veolw
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hekrhy 10. 6. 2007 10:56

ja se na TV divam jednou tydne, kdyz jsem zrovna doma...a to az vecer, pustim si bud CT24, Discovery nebo Spektrum...ale klidne i bez toho bych se obesel, stejne jako se obejdu bez toho odpadu co davaji jinde :)
no ale na netu jsem zavislak :mrgreen:
hekrhy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peta303 10. 6. 2007 11:11

Já bez TV funguju víceméně 5 let, zprávy jsou na webu, zábava taky (no, na to není moc času, když člověk ke studiu pracuje).

Když už tu bednu zapnu, stejně si jen pustím zprávy nebo F1, případně jiný pořad, který by mě zajímal, filmy se dají půjčit na DVD (a bez novadabingu), případně jsem si je už dříve nahrál přes TV kartu a pustím si to z archívu, takže... někdy si nechám jako zvukovou (občas obrazovou na sekundáru) kulisu ČT24, VH1 Classic nebo National Geographic a je to. A stejně mi přijde, že jsem častěji nahrával, než sledoval.
peta303
Čtenář

Odeslat příspěvekod ppetr 10. 6. 2007 11:55

na TV se divam, jen kdyz jsou zpravy a to jen obcas.
filmy sleduju na PC :)
ppetr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 10. 6. 2007 12:18

Bez TV žít dokážu, jestliže se jedná o fyzický televizor, protože televizi můžu mít nastreamovanou v notebooku. :)
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mmhp 10. 6. 2007 12:45

od té doby,co mám stálý přístup na net,tak na televizi nekoukám (max.na zprávy)
mmhp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mafo 10. 6. 2007 13:35

bez tv ano, to preziji, bez PC? neeeee
Life is war with PC (etc.).
Mafo
Čtenář

Odeslat příspěvekod bombul 10. 6. 2007 13:36

Mafo
no to asi nikto :mrgreen:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod JKHT 10. 6. 2007 14:32

Bez televize bych přežil, ale bez PC a připojení na web, to bych asi byl dost nevrlý... :-) Dovolenou bez toho samozřejmě přežiju...
Ale někdy nemám náladu ani na jedno a vyřeším to knížkou, u které vydržím klidně celý den i víkend.
JKHT
Čtenář

Odeslat příspěvekod JKHT 10. 6. 2007 14:32

A když knížku dočtu, tak se zase jdu rozptýlit k PC. :-)
JKHT
Čtenář

Odeslat příspěvekod madeleine 10. 6. 2007 21:08

urcite ze ano a nebyt majstrovstiev sveta v hokeji, telka by bola este stale v krabici... od stahovania sme bez TV vydrzali sest tyzdnov, ale hokej sme vidiet museli... bolo kopa rieseni, vypadnut von, alebo zajst k nasim, ale manzel to chcel vidiet doma v pohodli...

nu a odvtedy zase neustale hulaka (ta telka)... :(

takze u nas je telka kvoli manzelovi... ja by som sa zasila do knih, kuchyne, k domacim pracam, alebo von... uz ani spravy za nic nestoja, tak som prestala pozerat aj tie...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod polda 10. 6. 2007 23:23

kvůli sportu by mi to vadilo ale jinak nic,jsem zvědav jestli bude platit přímá úměra,že když si budem připlácet za digitál zda tedy budou i kvalitnější pořady.Na sraczky nepotřebuji mít 1st quality příjem.
polda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 11. 6. 2007 01:34

Ja jsem dneska videl zpravy po mesici, nekoukam na nic, neda se tam ani na nic koukat :-)
Mozna kdybych na to mel cas tak bych se koukal ;]
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Benjamin 11. 6. 2007 20:30

Nekdy byvam po narocnejsich dnech tak vygumovany, ze kdybych nemel televizi, cumim do holy zdi. Ale zivot bez ni si predstavit dokazu. A znam nekolik lidi, kteri ji doma vubec nemaji.
Umělá inteligence není soupeř pro přirozenou hloupost.
Benjamin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 11. 6. 2007 21:52

posledni 2 roky už vubec, už ani na Simpsny nekoukám (nevhodný čas) a Maxtreme už ani nevím jestli ještě dávají...

Občas si přečtu že bude zajimavy dokument, ale pak na to kašlu...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka