Dokázali byste žít bez televize?

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod __Mirek__ 7. 5. 2007 00:07

MgX píše:Na TV se skoro nedívám. Zato do LCD od PC ---> net ano :)-/quote]

tak to jsme dva :)
Errare humanum est
__Mirek__
Čtenář

Odeslat příspěvekod scater 7. 5. 2007 09:25

My teď máme nějakej výhodnej tarif od UPC asi za 20,-. HBO1 , HBO2, čt4, óčko, Markíza a čt24 + nějaký reklamní.Jediný čt4 je dobrý :)
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 7. 5. 2007 14:39

jasan ze by som dokazala preboha ved tam nic nedavaju co by stalo za to sa na tu bednu aspon obcas pozerat preferujem comp a net 8)
Naposledy upravil bombul dne 9. 6. 2007 19:51, celkově upraveno 1
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Thowt1 9. 6. 2007 19:48

ano, ja bez nej uz zijem, nahradza mi ju PC a internet, ale keby sme mali kabelovku a daku schopnu LCD TV, tak by som sa asi nechal ukecat :wink:
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 9. 6. 2007 20:25

som treti rok bez telky.. za ten cas som ju mal pustenu dokopy asi 3h :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Adam999 9. 6. 2007 21:23

no ja se na tv skoro vubec nedivam, zato furt do monitoru, kdyby v te tv aspoň nebyly takove blbosti...
Adam999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lukecz 9. 6. 2007 21:52

Snažím se jak to jen jde, protože když je člověk sportově založený a má doma Eurosport, Eurosport2, Galaxii sport ,DSF, MotorsTV tak by u toho seděl celý den což já nechci :mrgreen: :lol:
Barman v Nočním klubu* Pauza.cz

šťastně vdaný za Snížka
Call of Duty :UO player
Lukecz
Barman v Nočním klubu

Odeslat příspěvekod Wracker 9. 6. 2007 23:37

tak ja na tv koukam akorat vecer a to jeste vetsinou od kompu
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod michee 9. 6. 2007 23:40

Ted co se učím na státnice, tak na TV skoro vůbec nekoukám, protože mě strašně ruší - tak si to vynahrazuju chvilkama na netu a hudbou - - - - takže závěr: myslím, že bych si zvykla nemít televizi, stejně tam dávají prd - vše co chci vidět, tak si seženu na netu - takže na co mít zapnutou další věc! :?
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod RuNa 10. 6. 2007 00:43

TV jsem asi před rokem, možná dvěma, naprosto omezil z průměrných 20 hod/týden na asi hodinu týdně, někdy nekoukám vůbec... Od toho, co jsem to omezil jsem vnitřně jaksi daleko spokojenější... A kdybych ji neměl, vůbec by mně to nevadilo a nechyběla by mi :)
RuNa
Čtenář

Odeslat příspěvekod ron.jeremy 10. 6. 2007 00:53

Na TV se nedívám už několik let, TV mi sloužila jen jako zobrazovač pro DVD, a LCD panel jsem si nedávno koupil jen panel 37" bez tuneru.
TV mi naprosto nechybí, ba naopak, když někde jsem, a je tam TV puštěná, otravuje mě to.
To, na co se dívám, a kdy se na to dívám, si vybírám sám - nepotřebuji na toho nějakého ***** z televize, který dělá TV program.
ron.jeremy
Čtenář

Odeslat příspěvekod Midnite 10. 6. 2007 02:56

Bez televízie žijem na internáte.. a zvládam to.. Horšie by bolo bez internetu.. to neviem ako by som zvládal.. :)
Midnite
Čtenář

Odeslat příspěvekod Tibi Kimi 10. 6. 2007 08:30

ja bez TV ako takom prežijem, ale už nie bez DVDčiek a Internetu :D
Tibi Kimi
Čtenář

Odeslat příspěvekod fales 10. 6. 2007 09:02

Bez TV jako samotne bych urcite neprezil, protoze k ni mam pripojeny PC i PS3 ale pokud myslite televizni vysilani, tak bez toho bych se na 1000% obesel :D
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 6. 2007 10:16

Ráno vstanu, u snídaně si přečtu teletext ČT (110,130,150,640,650), odpoledne/v podvečer přijdu domů, zapnu v celou na pár minut ČT24, po chvíli vypínám. -> to je mé celé využití "bedny".

Digitalizace televize? K čemu? Na teletext a ČT24 mi stačí to, co mám - na MS v hokeji taky -> a kdyby "bedna" nebyla, vůbec, ale vůbec nic by se nestalo -> je to akorát zbytečný krám v domácnosti za 120Kč/měsíc.

Mimochodem, jen mě tak napadlo, když už televizi nemáte, platíte stále za ní?

PS: hypoteticky: Co byste dělali, kdyby poplatky zavedly povinně všem, bez ohledu na to, zda TV doma mají či ne?
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka