VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod djlooper 9. 12. 2005 14:52

Asi takhle (jak to vidí diváci): :D
Vladko je psychicka narušená hysterka, slávu by neunesl a zmagořil by (ještě víc).
Michal peníze nepotřebuje, pravděpodobně jich má dost, pohybuje se v "lepší společnosti" a stouplo by mu to ještě víc do hlavy.
Jindřich je hloupý na to, aby dokázal s tolika penězi rozumně hospodařit, všechno by rozfofroval.
A vítězem se stává... :arrow: ... KAČENKA!!! - mladé naivní děvče, které si získalo spoustu diváků za svoji čistou a skromnou povahu. Hurá! :)
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Swifty 9. 12. 2005 15:02

Škoda že není daný, že by třeba musel vítěz dostat minimálně 250 000 tisíc hlasů....pak by to třeba nevyhrál nikdo a bylo by. :idea:
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 9. 12. 2005 15:03

hm....ale to by asi nebyla soutěž....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 9. 12. 2005 16:31

djlooper to co s vyhrou kdo udela neni vec divaku

lol :-D by byla sranda

vzdyt neda dohromady ani kloudnou vetu..
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swifty 9. 12. 2005 17:05

No po pravdě řečeno, radši bych ty prachy/ceny viděl u Jindry, než u Katky...
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SDR 9. 12. 2005 17:21

Rose Red, neřikal si že si dostal dopis od primy ? Tak co k tomu dál řekneš ? Asi nic, jelikož je to blábol viď...

btw Michal udělal nejlíp jak mohl - tak jako tak, Vlado je tam nejsilnější soupeř, takže i kdyby Michal postoupil z duelu na úkor Jindry nebo Dylinky, musel by Vlada stejně vyřadit ve finále. Takže proč si ho nevzít teď, že ano ? Michal tak vypadá odvážně, navíc si ještě víc upevnil takovou tu image že vyzívá ty silnější (Regina, Emil) a ty, co ho serou.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swifty 9. 12. 2005 17:25

Na celkový primát Vladka u společnosti Tipsport vsadily více než tři čtvrtiny sázkařů, zatímco na druhou v pořadí Kateřinu Langerovou jen 11 procent. Podobně hovoří i statistiky firem Synot Tip či Chance. "Sázkaři jednoznačně preferují vítězství Vladka," shrnul mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vyvolený Hacker 9. 12. 2005 17:38

Právě jsem se naboural na hlasování přes internet a ještě jednu síť, a viděl jsem neskutečnou věc. U Michala automat zaznamenal 149 600 hlasů a u Vladka dokonce 166 700 hlasů, docela je to vyrovaný souboj. Jako dobrý hacker jsem ty hlasy mohl zmanipulovat, ale PRIMA to měla zakódované, takže mne by to tvalo tak 16 hodin a pak by na mne stejně přišli. Řídil jsem se jako poctivý Hacker pořekadlem : " Přišel jsem, viděl jsem, odešel jsem "
Vyvolený Hacker

Odeslat příspěvekod Swifty 9. 12. 2005 17:39

Jasně.
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vyvolený Hacker 9. 12. 2005 17:46

Prima má tak silný firewall, že jsem nedokázal ty hlasy zmanipulovat, ale dokázal jsem je přečíst,ale i to mi trvalo docela dlouhou dobu cca 3 hodiny, na zmanipulování hlasu by bylo už pozdě cca 16 hodin by mi to trvalo, než bych se prokousal firewallem.
Vyvolený Hacker

Odeslat příspěvekod Swifty 9. 12. 2005 17:47

Ještě ještě! :tleskani
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rose Red 9. 12. 2005 18:05

Tak a pro všechny homosexuální páry včetně teploušskýho Vladka mám tady skvělou písničku http://celine.wz.cz/Tabacek-Teplouckej.mp3
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 9. 12. 2005 18:45

2Rose Red: No to je narez :-)

Jinak dneska bude peklo ve vile.. Vedi vubec ze v nedeli bude konec?
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 9. 12. 2005 20:09

Já myslim,že jsou z toho tolik zmatení,že to ani neví že to bude končit!
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 9. 12. 2005 22:06

Juuu Vlado killer vyhral se skore 516057 hlasu..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka