VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod includes 7. 12. 2005 20:23

Já myslel že to bude až v noční show....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Swifty 8. 12. 2005 11:56

No tak to co předvádí Vladko už je fakt dost humus. Pěkný je, jak si rozumí s tím největším parchantem ze SVV. No, jen doufám, že to ten hysterickej slaboch nevyhraje....
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 8. 12. 2005 12:09

Zatim to vypada ze by mohl vyhrat.. :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod SDR 8. 12. 2005 12:57

Rose Red, to potvrzení.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rose Red 8. 12. 2005 13:55

Po včerejším faux-pass Vladimíra Dobrovodského jsem změnil o 180 % názor jak na samotného Vlada tak Michala.
To co jsem viděl ve včerejším sestřihu ( dneska je čtvrtek), jak Vladko se choval jak nějaká hysterická ženská, divím se, že nikdo ze štábu tam neposlal zdravotníky, kteří by Vladkovi nasadili svěrací kazajku, tak jako to udělali ve hrané scénce Emilovi, je fakt, že Vladko jenom řval a nic nedemoloval, ale i tak, zásah zdravotníků by byl na místě potřebný, měli mu dát nějakou uklidňující injekci.

Vladko je uřvaná hysterická ženská a kdyby nebyl teplouš, tak stejně žádná ženská by ho ani nechtěla pro jeho cholerickou povahu. Když to porovnám s tím, co dělal v pražské vile, tak je čím dál horší. Luis měl pravdu, že on neumí čerpat pozitivní energii z druhých lidí. Tak jak urážel hystericky Rosťu, že neumí zacházet se zvonem, že nic neumí, že je synáčkem milionářského tatíka, nebo jak Vladko řval po Regíně nebo po Zvěřinovi, dokazuje, že Vladko nemá žádné slušné chování. Já si nemyslím, jak říkal Tony, že Luis je nějaký provokatér. Vždyť on se chtěl s Vladkem jen usmířit a vůbec nehnul ani brvou a Vladko na něho vyjel, že se mu směje do ksichtu, přitom Luis se díval na Vladka rozpačitě a říkal si v duchu " Já tě lituji, ty uřvaná hysterko ! " A už vůbec nechápu, proč Vladkovi vadí ty jeho Luisovi pěvecké songy. Vladko by si měl uvědomit, že Luis má španělskou mentalitu, a španělé jsou temperamentní národ, a jsou asi na tom trošku stejně jako cikáni. Ale kdyby Luis byl španělský cikán, určitě by Vladkovi jednu vlepil, protože cikáni nemají rádi, když někdo po nich řve, dokáží se bránit i fyzicky.

A nejvíc jsem se pobavil, jak Vladko šel trucovat do prádelny, začal si vykládat sám se sebou, a Luis seděl na lavce u bazénu a začal si popěvovat. A to, že se Michal nezastal Vladka je špatný ? Já totiž vím ze své vlastní zkušenosti, že když se člověk člověka zastane, vždycky na to doplatí.
A je jedno, jestli se to týká dětí či dospělých. Já si moc dobře pamatuji ze své vlastní zkušenosti, jak na střední škole jeden spolužák terorizoval psychicky spolužáka, který seděl vedle mne v lavici a já jsem se ho zastal, protože byl slabší a mladší. Pak jsem na to doplatil po čase, že toho, koho jsem se zastal, se pak časem přidal na stranu toho trýznitele.
A nebo v práci, zastanete se kolegy, že si na něho zasedl šéf a vy pak nedostanete ani poděkování, takže Michal udělal dobře, že se Vladka nezastal, navíc on už dávno přišel na to, že s Vladkem se slušně jednat jedná.
Vladko po včerejším faux-pass udělal ostudu nejen sám sobě, ale všem gayům v ČR. Divím se, že s ním chodí Robert nebo jak se jmenuje ?
Nejenže je Vladko jako hysterka, ale nedokáže se bavit, nedokáže čerpat pozitivní energii, a nedokáže ani sebekritiku. Je tedy nesebekritický a u diváků už to má dávno spočítané. Až Vladko opustí vilu a půjde na svobodu, tak se na něho už moc těší psychiatr doktor Chocholoušek. A až Vladka umístí do léčebny v Bohnicích, tak mohou natočit pokračování filmu Jáchyme hoď ho do stroje. A v tom filmu až si zahraje Smoljak se Svěrákem už nebudou říkat, " Neber úplatek, neber úplatek, nebo se z toho zblázníš " ale budou říkat " Nechoď do reality show, nechoď do reality show, nebo se z toho zblázníš " a pan doktor Chocholoušek odpoví na otázku, jak se cítí pacient " Stále kvoká, stále ječí ":lol: :lol:

A jak to většinou bývá, když dva se perou, třetí se směje, teprve až včera jsem zažil opravdovou reality show. A tak to má být.
Naposledy upravil Rose Red dne 8. 12. 2005 14:06, celkově upraveno 1
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Master74 8. 12. 2005 14:03

Rose Red píše:Vladko je uřvaná hysterická ženská a kdyby nebyl teplouš, tak stejně žádná ženská by ho ani nechtěla pro jeho cholerickou povahu. Když to porovnám s tím, co dělal v pražské vile, tak je čím dál horší. Luis měl pravdu, že on neumí čerpat pozitivní energii z druhých lidí. Tak jak urážel hystericky Rosťu, že neumí zacházet se zvonem, že nic neumí, že je synáčkem milionářského tatíka, nebo jak Vladko řval po Regíně nebo po Zvěřinovi, dokazuje, že Vladko nemá žádné slušné chování. Já si nemyslím, jak říkal Tony, že Luis je nějaký provokatér. Vždyť on se chtěl s Vladkem jen usmířit a vůbec nehnul ani brvou a Vladko na něho vyjel, že se mu směje do ksichtu, přitom Luis se díval na Vladka rozpačitě a říkal si v duchu " Já tě lituji, ty uřvaná hysterko ! " /quote]

SOUHLASÍM :tleskani
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rose Red 8. 12. 2005 14:09

Co mne včera u Vladka naštvalo, bylo to, jak Luise přirovnal k Hujerovi z filmu Marečku podejte mi pero. Nemyslím si, že by Luis byl nějaký " řitolezec, vlezprdelista, ", on má do skutečného Hujera dost daleko.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swifty 8. 12. 2005 16:34

Někteří říkají, že je to všechno tím stresem a vůbec stylem celé soutěže....tak jak je potom možný, že ostatní to zvládají? Aha, už vím, to dělá ta faleš. Ta dává křídla a sílu. Tak to prostě je, ty vago, já to tak prostě vidím. :roll:
A proč by se ho Michal měl proboha zastávat? Když už na něho Vladko týden řve, jakej je hajzl, jak mu nevěří, jak ho využil atd..... Už chápu, proč se s ním Michal odmítá bavit, cokoli by mu totiž řekl, tak by to jen přililo olej do ohně a musel by ho poslouchat další hodinu.
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swifty 8. 12. 2005 19:56

Wow takže zítra konečně souboj titánů - Michal vs Vladko! :tleskani
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rose Red 8. 12. 2005 20:01

Swifty píše:Wow takže zítra konečně souboj titánů - Michal vs Vladko! :tleskanik/quote]

Sledoval si online kamery ? Je to, ale bordel, že to Zúčtování a Výzva předtáčeli, protože, jediný kdo to první ví, jsou návštěvníci online kamer, a než se diváci dozvědí u tv obrazovek, tu pravou výzvu, tak se to mohou dozvědět přes internet.

Je to škoda.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 8. 12. 2005 21:38

ja jsem mel nejaky kradeny stream tak jsem nazacatku koukal ale ted uz ne :(

Imho si vladka nevybere.. rikal ze by mu nikdy nedal palec takze... spis takovy jindra navic vlado uz me prudi tema kecama
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rose Red 9. 12. 2005 11:07

Tak jsem včera koukal na TV a opravdu si vybral Michal Vladka, wow ! Ale já tentokráte nebudu posílat hlasy, šetřím si peníze na megafinále, kde budu hlasovat pro Katku. Takže ať to dopadne jak chce, já tipuji, že vyhraje Michal !
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swifty 9. 12. 2005 12:07

Uvidíme, podle mě Katku minule protlačily hlasy "normálních" lidí, kteří nikomu fanaticky nefandí a pro ně je to taková normální hodná holka. Stejně tak by teď tihle lidi mohli hlasovat pro Michala, protože chování Vladka má s normálností pramálo společný..... Pokud je ovšem neodradí gangsterské kopání do květináčů. :)
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 9. 12. 2005 14:36

Michal vs. Vladko
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 9. 12. 2005 14:51

Boze jak nekdo muze hlasovat pro tu totalne hloupou osklivou kacu :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka