Po včerejším faux-pass Vladimíra Dobrovodského jsem změnil o 180 % názor jak na samotného Vlada tak Michala.
To co jsem viděl ve včerejším sestřihu ( dneska je čtvrtek), jak Vladko se choval jak nějaká hysterická ženská, divím se, že nikdo ze štábu tam neposlal zdravotníky, kteří by Vladkovi nasadili svěrací kazajku, tak jako to udělali ve hrané scénce Emilovi, je fakt, že Vladko jenom řval a nic nedemoloval, ale i tak, zásah zdravotníků by byl na místě potřebný, měli mu dát nějakou uklidňující injekci.
Vladko je uřvaná hysterická ženská a kdyby nebyl teplouš, tak stejně žádná ženská by ho ani nechtěla pro jeho cholerickou povahu. Když to porovnám s tím, co dělal v pražské vile, tak je čím dál horší. Luis měl pravdu, že on neumí čerpat pozitivní energii z druhých lidí. Tak jak urážel hystericky Rosťu, že neumí zacházet se zvonem, že nic neumí, že je synáčkem milionářského tatíka, nebo jak Vladko řval po Regíně nebo po Zvěřinovi, dokazuje, že Vladko nemá žádné slušné chování. Já si nemyslím, jak říkal Tony, že Luis je nějaký provokatér. Vždyť on se chtěl s Vladkem jen usmířit a vůbec nehnul ani brvou a Vladko na něho vyjel, že se mu směje do ksichtu, přitom Luis se díval na Vladka rozpačitě a říkal si v duchu " Já tě lituji, ty uřvaná hysterko ! " A už vůbec nechápu, proč Vladkovi vadí ty jeho Luisovi pěvecké songy. Vladko by si měl uvědomit, že Luis má španělskou mentalitu, a španělé jsou temperamentní národ, a jsou asi na tom trošku stejně jako cikáni. Ale kdyby Luis byl španělský cikán, určitě by Vladkovi jednu vlepil, protože cikáni nemají rádi, když někdo po nich řve, dokáží se bránit i fyzicky.
A nejvíc jsem se pobavil, jak Vladko šel trucovat do prádelny, začal si vykládat sám se sebou, a Luis seděl na lavce u bazénu a začal si popěvovat. A to, že se Michal nezastal Vladka je špatný ? Já totiž vím ze své vlastní zkušenosti, že když se člověk člověka zastane, vždycky na to doplatí.
A je jedno, jestli se to týká dětí či dospělých. Já si moc dobře pamatuji ze své vlastní zkušenosti, jak na střední škole jeden spolužák terorizoval psychicky spolužáka, který seděl vedle mne v lavici a já jsem se ho zastal, protože byl slabší a mladší. Pak jsem na to doplatil po čase, že toho, koho jsem se zastal, se pak časem přidal na stranu toho trýznitele.
A nebo v práci, zastanete se kolegy, že si na něho zasedl šéf a vy pak nedostanete ani poděkování, takže Michal udělal dobře, že se Vladka nezastal, navíc on už dávno přišel na to, že s Vladkem se slušně jednat jedná.
Vladko po včerejším faux-pass udělal ostudu nejen sám sobě, ale všem gayům v ČR. Divím se, že s ním chodí Robert nebo jak se jmenuje ?
Nejenže je Vladko jako hysterka, ale nedokáže se bavit, nedokáže čerpat pozitivní energii, a nedokáže ani sebekritiku. Je tedy nesebekritický a u diváků už to má dávno spočítané. Až Vladko opustí vilu a půjde na svobodu, tak se na něho už moc těší psychiatr doktor Chocholoušek. A až Vladka umístí do léčebny v Bohnicích, tak mohou natočit pokračování filmu Jáchyme hoď ho do stroje. A v tom filmu až si zahraje Smoljak se Svěrákem už nebudou říkat, " Neber úplatek, neber úplatek, nebo se z toho zblázníš " ale budou říkat " Nechoď do reality show, nechoď do reality show, nebo se z toho zblázníš " a pan doktor Chocholoušek odpoví na otázku, jak se cítí pacient " Stále kvoká, stále ječí ":lol:
A jak to většinou bývá, když dva se perou, třetí se směje, teprve až včera jsem zažil opravdovou reality show. A tak to má být.