VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 10. 2005 00:28

ja vim .. a sem na to radne pysnej :-) .. pac kdybych bral vse co se kolem mne vochomejtne tak by mne to brzo nebavilo :-))))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 30. 10. 2005 00:34

hm, ja ti porad nemuzu odpustit tu "Rachel" :pozor2 :(
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 10. 2005 00:40

joo to je tvoje minus :-))) ... ja sem videl fotky kdyz ji bylo 18 ...a ... :fuj_takhle_hnusnej_smajlik_tu_ani_nemaj: :-D ....

no .. ona by byla mozna pohlednejsi kdyby si nehrala (a hlavne nevypadala - dokazes si ji predstavit az ji bude o deset/dvacet let vic ? - to neni jako BB a SL) na to ze ji bylo pred mesicem 20 (a hraje si na to skoro deset let) ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 30. 10. 2005 00:45

jenomze, ta moje byvala nevypada samozrejmne jako ona, ale je ji podobna, proste jsem tam dal ten odkaz aby mel mel predstavu, v tom serialu bylo jen par situaci, kdy ji to fakt seklo a byla jako ta ma :wink:

":fuj_takhle_hnusnej_smajlik_tu_ani_nemaj: Very Happy .... " :x

joo a hnusne smajliky mi tu hazet nebudes :D
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 10. 2005 00:49

ja vim ze se to vazalo k tve ex ... nechtel sem se navazet do ni (co je mi po ni ? ;-) ) ... ale JA neni az na par okamziku (v celym serialu Pratele asi tak 2 dily) ji to proste neslusi - a na ten serial mam celkove svuj nazor ...

takze to ze svy strany shrnu : jdeme drbat vyvoleny, kasleme na bejvalky a na JA a takovyhle veci ;-) .... muzeme jit bordelarit jinam :-))))
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 10. 2005 00:53

jinak .... nevite nekdo jak se ksichtila Regina kdyz prohravala moji cokoladu ? :-))))

docela by mne to zajimalo jestli ji tem usmev ztuhnul a nebo jestli delala nejakej hysterak .. proste jak se ona jako nejvetsi ganga mutha faka kinga zachovala ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rose Red 30. 10. 2005 14:07

Tak to jsem opravdu šokován, že vypadla Regina. Každý na ní vsázel, že vyhraje dokonce i Rosťa, že vydrží až do konce reality show a ona vypadla. Na druhé straně jsem i rád, ikdyž teď půjde do tuhýho. Nechci si hrát na věštící kouli, ale mám obavy o Kačenku. Je možné, že pokud příští týden, získá největší počet K.O. například Emil nebo Wendy, tak si mohou vzít Kačenku do duelu.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 30. 10. 2005 14:15

2Rose Red: No vidis ja zase veril, ze Regina vypadne.. Jinak o Kacenku taky mam velkou obavu.. Furt je to preci "princezna co nevidi to co by mela".. :-)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swifty 30. 10. 2005 15:17

No dopadlo to včera suprově, Prostík se nějak netrefil :lol: Doufám, že teď už konečně dojde na Václavku. Ale jsem zvědavej kdo bude ten druhej.
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod atomwafe 30. 10. 2005 16:01

Rose Red píše: Nechci si hrát na věštící kouli, ale mám obavy o Kačenku.
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 30. 10. 2005 18:49

tak jsem se dnes koukal, kdo tam zbyl, ..... a Vlado to ma jasne :-)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod atomwafe 30. 10. 2005 19:19

taky bych rek, zvlast kdyz je vic nez pravdepodobny, ze tam zbyde s kacou a jindrou
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 10. 2005 19:50

kacheeena ... mohla by letet s kridlama :-D .... tak du vsadit dalsi cokoladu :-)))
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 30. 10. 2005 21:29

Hahah dopadlo to nejlepe jak mohlo :))
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 10. 2005 22:13

mnoooo .. dokavad nevypadne wendy tak budu ok .. .. az vyleti.. tak poletim ja za ni a vysvetlim ji "kourenim se hubne" :-D ...
2Pix
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka