VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod christian 28. 10. 2005 16:36

Ja fandim Michalovi.. A vysledky ty ankety nasvedcujou tomu, ze ji nakope pr...

Jenze vono je neco jineho hlasovat na netu a opravdu mu posilat SMS za 6 Kc nebo kolik to stoji...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 28. 10. 2005 17:30

i sazkari berou Michala jako viteze
http://www.novinky.cz/reality_show/6842 ... egina.html
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swifty 28. 10. 2005 17:42

No moc bych tomu raději nedůvěřoval. Dneska se mi podle online na VV webu zdá, že Prima dala dneska šanci Regině hrát hodnou holčičku. Nejdřív se o ně starala, když byli jako slepí, pak fotila prý hlavně holky na erotický foto..... má to promyšlený, lesbickej element samozřejmě víc táhne :roll: No ale to bude v TV až v sobotu, to už bude snad pozdě.
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SDR 28. 10. 2005 22:40

Chance (sázková kancelář) taky favorizuje Michala ->

vypadne osmy: Michal 2.50
vypadne osmy: Regina 1.20

edit: teď koukám na druhej post nademnou... :lol: njn, holt člověk občas něco přehlídne
Naposledy upravil SDR dne 29. 10. 2005 14:43, celkově upraveno 1
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod atomwafe 28. 10. 2005 23:26

muj tip-tesna vyhra reginy :eh
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 28. 10. 2005 23:37

atomwafe, tak to mas ztraceny penize :-)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 28. 10. 2005 23:56

ja sem se vsadil taky na Reginu ... ale ne moc .. jenom cokoladu :-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 29. 10. 2005 00:02

heh, to jsi mi mel radeji tu cokoladu koupit, aspon bys mi udelal radost :-)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 00:13

Rimmre .. mam pocit ze tobe bych nekoupil cokoladu ani kdyby to byla ta posledni cokoladka na dobrou noc 3.000.000 let ve vesmiru :-D ...

ja bych se vsadil o vic, ale ta holka rekla cokoladu :-D ... no a kdyz vyhraju tak ji driv dostanu do postele .. a kdyz ona vyhraje tak zase dostane mne driv do postele :-D .. takze asi toto je hodnota sazky :-D
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 29. 10. 2005 00:28

takze vyhrajes v kazdem pripade, to je sympaticke :-)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 00:36

nooo ... v jednom pripade budu ja znasilnovat a ve druhem budu znasilnen ..... ano .. to je sympaticke :-D ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 29. 10. 2005 02:49

hm, ted jsem si uvedomil, myslels cokoladu jako treba milka apod. nebo to druhe? :D
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 29. 10. 2005 11:23

Tak jsem slysel, ze prej startujou Vyvoleni II. Pujde to nekdo z vas zkusit? Ja teda urcite ne. Delat saska celymu narodu o to fakt nestojim...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rose Red 29. 10. 2005 12:42

Reality show VyVolení mne dost zklamala hlavně od té doby, co Petr Zvěřina prohlásil, že to celé prý hrál a že ve skutečnosti takový není. Z toho mám pocit, že to to hrajou i ti ostatní. Podle mne se tam všichni chovají nepřirozeně a hlavně, největšími herci jsou EMIL, VLADKO, REGINA a MICHAL. Možná, kdo se tam chová přirozeně jsou Monika,Katka,Jindřich a Wendy.

Navíc ta reality show mne asi nejvíc zklamala z toho, že štáb PRIMY dává Vyvoleným spíše úkoly, které hraničí s erotikou, obscéností a už to není taková psychologická sonda jako na začátku.

Ať si každý říká co chce, stejně nejzajímavější část reality show byla v době, kdy tam byl Hans, Věra, a Petr, bez nich to už není ono.

Hlavně PRIMA dává takové úkoly, které se už musí protivit každému. Jako například nedávný pánský striptýz nebo teď, když dámy předváděly spodní prádlo.
To už není reality show, ale Peříčko. Hlavně je tam pořád náznak erotiky a sexu a to se mi nelíbí. Když to dávali ten první měsíc tak to bylo lepší, ale mám pocit, že už to hodně pokazili a už je to skoro BIG BROTHER. Tam je to ještě horší.

Mimochodem, já tipuji, že v Duelu zvítězí REGINA. Protože diváci, chtějí především její striptýz, chtějí ji vidět nahou v koupelně a proto má největší šance vyhrát.

Já bych osobně zvolil jinou reality show, zavřel bych je do nějakého opuštěného domu hrůzy, někde mimo město a strašil bych obyvatele tak, jak to bývá v hororech. To by bylo mnohem zajímavější. Proto mám rád psychologickou sondu, mám rád, když je někdo vystaven hororovému strachu. Instaloval bych v domě reproduktory a byl by to pak Vřískot IV.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Swifty 29. 10. 2005 14:23

Zajímavej názor, já myslím, že tak jak hrál (údajně) PZ tam nehraje nikdo, nejblíž bude asi Emil.
Co se týká Reginy, tak mě osobně už se ty její kozy hnusí, taky aby ne, když je vyvalí při každé příležitosti. Je už hodně trapná.....
Swifty
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka