od Rose Red 29. 10. 2005 12:42
Reality show VyVolení mne dost zklamala hlavně od té doby, co Petr Zvěřina prohlásil, že to celé prý hrál a že ve skutečnosti takový není. Z toho mám pocit, že to to hrajou i ti ostatní. Podle mne se tam všichni chovají nepřirozeně a hlavně, největšími herci jsou EMIL, VLADKO, REGINA a MICHAL. Možná, kdo se tam chová přirozeně jsou Monika,Katka,Jindřich a Wendy.
Navíc ta reality show mne asi nejvíc zklamala z toho, že štáb PRIMY dává Vyvoleným spíše úkoly, které hraničí s erotikou, obscéností a už to není taková psychologická sonda jako na začátku.
Ať si každý říká co chce, stejně nejzajímavější část reality show byla v době, kdy tam byl Hans, Věra, a Petr, bez nich to už není ono.
Hlavně PRIMA dává takové úkoly, které se už musí protivit každému. Jako například nedávný pánský striptýz nebo teď, když dámy předváděly spodní prádlo.
To už není reality show, ale Peříčko. Hlavně je tam pořád náznak erotiky a sexu a to se mi nelíbí. Když to dávali ten první měsíc tak to bylo lepší, ale mám pocit, že už to hodně pokazili a už je to skoro BIG BROTHER. Tam je to ještě horší.
Mimochodem, já tipuji, že v Duelu zvítězí REGINA. Protože diváci, chtějí především její striptýz, chtějí ji vidět nahou v koupelně a proto má největší šance vyhrát.
Já bych osobně zvolil jinou reality show, zavřel bych je do nějakého opuštěného domu hrůzy, někde mimo město a strašil bych obyvatele tak, jak to bývá v hororech. To by bylo mnohem zajímavější. Proto mám rád psychologickou sondu, mám rád, když je někdo vystaven hororovému strachu. Instaloval bych v domě reproduktory a byl by to pak Vřískot IV.