VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod Master74 25. 10. 2005 12:56

A že nezná žádný svátek(datum),teda až na vánoce a na velikonoce,to je taky jen detail ;)
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 25. 10. 2005 17:20

dobre elite dobre, kacenka je super .... zvlada foukat z bublifuku, hezky se usmivat, vic od zensky netreba, vid? :-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 25. 10. 2005 17:45

A ona umi aji jiny veci nez jenom foukat na bublifuk. Treba se hesky smeje a to je hodne dulezite. Je moc hodna.
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 10. 2005 17:54

elit.. normalne bych sem o tobe rekl ze ses Mila Hebky :-D
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod atomwafe 25. 10. 2005 18:16

elit píše:A ona umi aji jiny veci nez jenom foukat na bublifuk. Treba se hesky smeje a to je hodne dulezite. Je moc hodna.

kua ja uz te prokoukl, ty si z nas delas ***** :? , no bohuzel musim rict ze sem ti na to skocil
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 25. 10. 2005 18:28

elit, mam uprimnou radost se stary dobry blby Mila Hebky je zpet, konecne je ta pretvarka pryc, byla by to skoda, vzdyt ty jsi uz i v novinach
http://sweb.cz/azathoth/hebmilo-news.gif
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 10. 2005 18:46

ESO .. on neni Mila hebky .. zase hoe neurazej .. ale ten styl psani mi ho trochu pripomina ....

btw : byl si nekdy na jeho sajtach ? .. ten clovek je vic chytrej nez se zda ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 25. 10. 2005 18:49

Tak to panove dekuji za poklonu.
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 10. 2005 19:54

ty ses vopravdu Mila ? .... NICE AND GOOD WORK !!!! .... vopravdu ses dobrej :-) ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swifty 25. 10. 2005 21:56

Ta Kačena fakt nedokáže poskládat kloudnou větu.....no nic, teď se ukáže, co je Michal zač. Jestli nedá Reginu, tak to u mě prohrál na celé čáře.....a u většiny diváků taky, řekl bych.
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 25. 10. 2005 22:12

nevim no s reginou by sance mel
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Swifty 26. 10. 2005 09:20

Na 80% ji dá, protože podle mě věděl, že půjde on - Katka a Wendy byly víceméně jistý a Regina velice pravděpodobná. Takže kdyby si chtěl připravit půdu pro čtvrteční volbu např. Wendy, tak by to udělal včera palcem. Asi to sice bude brát jako předem prohranej souboj, ale vezme to jako chlapský rozhodnutí. Nebo to možná bere tak, že to jak zklamal Vladka je nenapravitelný, takže udělá gesto na usmířenou a půjde pryč. Každopádně pak bude všechno záležet na kombinaci faktorů Prima (nadržování Regině) a Vladko (podpoří Michala, když řekl, že mu nevěří?).
Samozřejmě je Regina ve vile zajímavej prvek, jenže to byl Saša taky. Ale hlavně se z ní stává čím dál větší svině. Včera v rekapitulaci, když jí Vladko do očí řekl, že jí nevěří (a ona si přitom chtěla jen zapomlouvat Michala :) ), a ona pak začala chrlit ty nadávky, tak vypadala úplně jako Zvěřina při svým slavným projevu. A ten smích při zúčtování......to už tady jednou bylo, co?
Swifty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SDR 26. 10. 2005 19:30

Jenže zvěřina je narozdíl od Reginy hustej týpek, nehledě na to že je to taky pěknej *****. Ale aspoň nebyl vymatlanej jako ona... a tak dále.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 26. 10. 2005 20:05

treba ja jsem vubec dodnes nevedel(dokud Revagina nevyhrozovala odchodem) ze za to je pokuta 200 000 kc
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 26. 10. 2005 20:09

Taky si to hnuska honem rychle rozmyslela. Tu potkat nenamalovanou, tak nevim jestli na me cumi chlap nebo zenska. Namalovana vypada jako transka.
elit
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka