VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod hotspot 14. 8. 2005 21:07

Jasně že je to narážka na NOVU, když jsem v Mladý frontě viděl jak se ti ředitelé obou TV snažili překonat... ;) jinak myslím že v česku to úspěch bude mít možná ze začátku ale vyšumí to, přece jenom SuperStar byla jediná úspěšná reality show v Česku, ty ostatní propadly...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlado-lenin 17. 8. 2005 17:36

Tyto pořady, které nám servírují komerční televize přícházejí tradičně z USA, aby způsobili dekadenci české poctivé kultuře. Kam se na takové ptákoviny jako je Big Brother hrabe Jára Cimrman, Miroslav Horníček nebo Voskovec a Werich.
Komerční televize neumějí nabídnout kvalitní českou kulturu, proto jí chtějí zničit dekadentní zábavou, šovinismem, voyerismem a vulgarismem.
Já si raději přečtu zajímavou knížku od Dostojevského nebo Gogola než abych se díval na dekadenci české poklesnosti a morálnosti novodobé kýčovité kultury.
Mým politickým idolem je Miroslav Grebeníček, který je nejrozumějším politikem v Česku.
vlado-lenin
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mbing 17. 8. 2005 17:40

Ježíš, to zase budou témata na maturitu! :-( Dříve bylo téma o EU, potom o Superstar. Strašný!!!!
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iwigirl 17. 8. 2005 18:02

vlado-lenin píše:Tyto pořady, které nám servírují komerční televize přícházejí tradičně z USA, aby způsobili dekadenci české poctivé kultuře. Kam se na takové ptákoviny jako je Big Brother hrabe Jára Cimrman, Miroslav Horníček nebo Voskovec a Werich... o/quote]

Milý Harry Pottere, soudruhu Molotove, papaláši etc.,
možná by sis měl místo vymýšlení nových a nových nicků prolistovat gramatiku a zopakovat sloh.
aby způsobili

Kam se na takové ptákoviny jako je Big Brother hrabe Jára Cimrman, Miroslav Horníček nebo Voskovec a Werich.- nemělo to být obráceně- kam se na Cimrmana a spol. hrabe Big Brother?
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Howard 17. 8. 2005 21:12

Tyhle reality show vubec nesleduju, ani po tom netouzim, nezajima me to. A stve me, kdyz o tom zase melou vsude v radiich apod...neni nikde klid. Driv mleli o superstar, ted melou o tomhle.

Navic me pripada, ze do tech soutezi nemuze jit zadny normalni clovek.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 8. 2005 21:48

Jasně že tam normální nemůže. Normální lidé mají účast zakázanou. Normální lidé nejsou zajímaví pro pořad. Pro sledovanost tam potřebují mít jen exoty, ožralce, frajírky a barbíny a jednoho důchodce.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod adams 17. 8. 2005 21:50

tak už jsem se dvakrát snažil koukat na tu Primu... a pokaždé jsem vydržel asi deset vteřin. Bylo tam něco zajímavého?
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mickaelb 17. 8. 2005 22:13

adams: Me to taky celkem zajimalo...ale ted mi to nejak utika a vubec mi to nevadi :-)
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 8. 2005 22:29

Tak se dívejte na primu zítra. Bude to docela uchýlný.
O místo bojují tři.
Recidivista-extrémní sporty, Básník-bývalý alkoholik a Právník-úchylák.

:-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 17. 8. 2005 22:34

S-Tony: ja presla kolem, kdyz tam byl takovej hnusnej lebkoun s chovanim Pavla Lisky (nic proti nemu nemam, skvele hraje debily, ale tenhle manik to ocividne nehral:) ), kterej rikal, ze jeho nejdelsi vztah trval 14 dni a perou se o nej jen takovy holky, kterym to on dovoli..
A na konci zakmital do kamery jazykem...bleeee....
To byl ten pravnik? No to teda potes.... Tak je mi jasny, ze na to se teda fakt koukat nebudu:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mbing 17. 8. 2005 22:39

Ty myslíš toho, jak cestuje v kánoi v jakési zástěře? :mrgreen: Jo to je frajer.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iwigirl 17. 8. 2005 22:41

v kanoi tam rozhodne nebyl. Vypadal tak na 15 a vyjadrovanim taktez...Jo,myslim,ze tam chvili trapcil na bobovy draze.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 8. 2005 22:44

Náhodou. Když hrál první big-brother v polsku, byl tam jeden takový blbý extravagantní šašek a právě s ním byla největší srnada. Nakonec to málem vyhrál. Stal se miláčkem národa.
Byl to takový přímy zvláštní jedinec s duší dítěte. Říkali mu Irek Kosmita (Mimozemšťaň)
Fotky:
http://www.film.org.pl/prace/hezekary/2002/irek.jpg
http://www.gwiazdy.com.pl/46_01/img/4-5.jpg
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod M.M.C. 18. 8. 2005 21:31

Nejlepsi je Helena Kovarova, hvezda z Amateri.cz :D
M.M.C.

Odeslat příspěvekod iwigirl 18. 8. 2005 21:34

kdyby jen z amateri.cz....
iwigirl
VIP uživatelka

Předchozí stránkaDalší stránka