VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod ES0 26. 10. 2005 20:11

je to krava, rybicku by nezabila ale sunkou se krmi jako prase, proste pokrytec
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 26. 10. 2005 20:13

Jak delala ty ruzny posunky na Vlada a blbe se smala, okamzite bych vyletel a uz by ji mela kreatura jedna.
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ES0 26. 10. 2005 20:17

ta az se z te vily vrati, tak vyhodi toho chudaka z jejich bytu a nebere si noveho, ... proste nebrat
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 26. 10. 2005 20:18

pitcha jedna
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Driver 27. 10. 2005 12:34

Vlado je největší hovado ze všech. Regina má aspon charakter, ale Vlado se přetvařuje, protože to všechno jen hraje. At uz konečně jde do duelu s Reginou a at mu v tom duelu Regina nakope pořádně *****!!
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 27. 10. 2005 12:38

ale prd, Vlado je od zacatku stejny, proste rika veci na rovinu a na to lidi nejsou zvykli, proste Revagina je pitcha
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Driver 27. 10. 2005 12:41

Nejsou na to zvykli, protože z jeho chovani je proste znat, ze je teplej. Ma v sobe kus zensky, umi se dost dobre vyjadrovat aniz by byl vulgarni. Ale proste tam hrozne ovlivnuje a oblbuje ty lidi a stve je proti sobe. A vubec celi VyVolení jsou oproti Big Brotherovi jen odvárek. Vlado tam chce jen pořádek a Regina taky. V BigBrotherovi je aspon sranda a nelezej furt jen jak prasata.
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 27. 10. 2005 13:13

BB je jen o souboji demence proti demenci, nic vic, nic min, kdezto VV, tam jsou ty vztahy slozitejsi a to ze je teplej pro me nic neznamena, navic v BB jsou tepli vsichni i moderator Mares :D
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Driver 27. 10. 2005 13:47

Prave ze ve VV nejsou vztahy vubec zadny, krome Sasi s Monikou tam nikdo nic nikdy nemel a urcite ani mit nebude. Tady v tom ma BB navrch. Jinak ale souhlasim s tim, ze v BB jsou sami dementi a kravy. A cumet na to, jak se tam Marketa vykrmuje a pekne kyne do šířky mě fakt moc nebaví. A ještě jak tam dali toho transvestita, z toho se mi chtělo při nejmenším blejt, když sem to viděl... fakt hrůza.

Každopádně si myslím, že ve VV bude duel Regi x Vlado a jeden z nich to celý vyhraje...
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 27. 10. 2005 13:56

jenomze "vztahy" nemyslim to, kdyz se navzajem v BB olizuji malomocni :-) ,

jinak, regina ted vypadne(pokud ji Michal veme do duelu) a Vlado vyhraje, tot si myslim ja :-)
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Driver 27. 10. 2005 14:21

Ne Regina v žádnym případě nevypadne s Michalem. Ja si myslim, ze zaverecnej duel bude Vlado x Regina a vyhraje to Regina. I když je pravda, že když Vladovi pošle SMS 4% část národa, tak bude mít fakt hodně hlasů. Michal si veme někoho slabýho podle mě, třeba Wendy
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 27. 10. 2005 15:00

Revagina vypadne pokud si ji vybere Michal, uvidime :-)

no pokud Vladovi posilaji 4% naroda sms(minule hlasovani dostal 400000 hlasu-coz by odpovidalo :-), tak ta baba nedostane nic...
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 27. 10. 2005 15:06

Ted jsem neco na televizi cetl ze se tam ma vratit Zverina.. Co to zase vymejslej...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 27. 10. 2005 15:07

to je stary, chteli ho dat do BB mezi tu zver co tam je ted, ale musel by prime zaplatit pokutu, tak vycouval
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 27. 10. 2005 15:08

Jenze to psali na TV Prima.. Mame se dneska vecer divat..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka