VyVolení 2005

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete některou z reality show?
sleduji VyVolené 87 %  57%  [ 87 ]
sleduji BigBrothera 4 %  2%  [ 4 ]
sleduji obě dvě 10 %  6%  [ 10 ]
nesleduji ani jednu 51 %  33%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 152

Odeslat příspěvekod djlooper 23. 9. 2005 09:08

No ta Věra se zas vyznamenala. Ať už by si vybrala kohokoliv, tak by stejně vždycky prohrála na plné čáře - aspoň doufám, snad ji lidi dostatečně poznali, no uvidíme v sobotu. Ale Vladka zrovna nemusela, už jde podruhé a navíc ty jeho nervy... :)
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 23. 9. 2005 09:08

Tak sem se spletl. Hned po Věře chtěla jít domů Regina. Zatím ji to přešlo.
Že si vybrala vladka to se nemusí komentovat. Prostě viděla, že Regina měla 200 tisíc hlasů a Vladko měl 450 tisíc. Asi chce opravdu domů a vybrala si jistější cestu.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Howard 23. 9. 2005 09:21

Uz me vsechny tyhle reality show zacaly tak nudit a stvat, ze jsem zacal vyhanet manzelku do jineho pokoje :-) a nemusim to poslouchat.
Jeste ze ani ona to moc nemusi, diva se na to spis ze zvedavosti. Ono mimochodem ani nema moc cenu to nejak moc sledovat.
Neni lepsi se podivat na nakej film?
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kaluz 23. 9. 2005 16:55

ja sem t otedka dost dlouho nevidela....moc se to ta mnezmenilo jak t otak vypada..jen nekteri potvrzuji ze sou vazne falesni
kaluz
Čtenář

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 9. 2005 17:17

Howard ja to nejak nesleduju ted tak 2-3 do tydne (p-n)
uz to nema to kouzlo no :-))
je sice fakt ze je to jedine na co v tv koukam vubec...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 9. 2005 19:53

Tak dneska to bylo luxusni :D
vajickova a smetanova bitka :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod yarik 24. 9. 2005 11:42

Myslíte,že je to náš VV :?: Jindřich Hovorka, jednadvacetiletý obchodní zástupce z Třince.
Obrázek
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod djlooper 24. 9. 2005 12:01

Yarik: Člověče, to je snad on. :mrgreen:
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod elit 24. 9. 2005 13:05

At uz ta nudna kachna vypadne. Nemuzu ji ani cejtit :)
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Petr Zvěřina 24. 9. 2005 16:47

Jak tuhle soutěž znám,dokážu si předpovědět, kdo dneska vypadne při duelu. Bude to ikdyž to říkám nerad Vladko. Vladko Dobrovodský bude ten, kdo opustí vilu, protože po druhé už štěstí mít nebude. Pokud se tedy potvrdí informace, které jsem zaslechnul Já Petr Zvěrina z Václaváku, a o kterých nemohu mluvit, pak je je to jasně předem daný. Už existuje předem připravený seznam, kdo odejde z vily a kdo vyhraje 11 melounů. Jelikož to není reality show v pravém slova smyslu, že je to reálný, ale je to předem režírovaná hra, dokážu si tipnout kdo vyhraje 11. milionů. Jméno zatím neřeknu. Jméno vítěze, který si odnese 11 melounů prozradím, pokud v dnešním duelu vypadne Vladko. Ale je možné, že Prima změní režii a hra se bude odehrávat jinak.

Jinak pro méně chápavé podotýkám, vy si skutečně myslíte, že lidi pomocí SMS a mobilů zachraňují svého favorita v duelu ? Nebo naopak, že to byli lidi, kteří pomohli Regině, Vladkovi a Emilovi vrátit se zpět do vily, pomocí SMS?. Kde by se proboha v této republice našlo 414 tisíc lidí, kteří by poslali Vladka zpět do Vily a poslali mu tolik hlasů ?.

Kdepak, to je jen hra, kterou režíruje TV PRIMA. A v ní jsou herci, kteří divákům předvádějí fičák. Na tý soutěži není nic reálnýho, akorát Tereza Pergnerová, postavená vila ze sadrokartonu a logo připominájící odmocninu. Jinak všichni ve vile nosí masku a jsou jako loutky. Však i ten sexuální vztah Moniky s Rosťou je doslova předem naprogramován, režírován s předem připraveným scénařem TV PRIMA. Je to v podstatě nový druh seriálu Rodinná pouta, tady bych to nazval VyVolená pouta.
Já Petr Zvěřína z Václaváku fandím Kačence,Wendy,Monice a Emilovi. Už to není takovej fičák, jako když tam byla Regina,Hans a já, tak to každopádně se těším, až vypadne Vlako, to bude takovej hučák.
Petr Zvěřina
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vratu 24. 9. 2005 17:13

Já už jsem o tom taky přemýšlel ;)

ale byl by to hroznej skandál kdyby to fakt bylo takhle naplánovaný :twisted:

určitě ale ty lidi ve vile k něčemu naváděj aby to dělali tak nebo takhle, aby se mělo na co koukat a tak.

Vladko neodejde ;)

Jinak proč si hraješ na Petra?
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 24. 9. 2005 17:28

Vladko určitě nepůjde domů. Proč si hraje na Petra? Harry je totiž psychicky narušen.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vratu 24. 9. 2005 17:49

aha... tak to je zase Harry... to je mazec!
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Petr Zvěřina 24. 9. 2005 17:56

Kde pak, to jsem Já Petr Zvěřina z Václaváku. :pozor2
Já Petr Zvěřína z Václaváku fandím Kačence,Wendy,Monice a Emilovi. Už to není takovej fičák, jako když tam byla Regina,Hans a já, tak to každopádně se těším, až vypadne Vlako, to bude takovej hučák.
Petr Zvěřina
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vratu 24. 9. 2005 18:06

opravdu... a můžeme si to ověřit?
vratu
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka