od Petr Zvěřina 24. 9. 2005 16:47
Jak tuhle soutěž znám,dokážu si předpovědět, kdo dneska vypadne při duelu. Bude to ikdyž to říkám nerad Vladko. Vladko Dobrovodský bude ten, kdo opustí vilu, protože po druhé už štěstí mít nebude. Pokud se tedy potvrdí informace, které jsem zaslechnul Já Petr Zvěrina z Václaváku, a o kterých nemohu mluvit, pak je je to jasně předem daný. Už existuje předem připravený seznam, kdo odejde z vily a kdo vyhraje 11 melounů. Jelikož to není reality show v pravém slova smyslu, že je to reálný, ale je to předem režírovaná hra, dokážu si tipnout kdo vyhraje 11. milionů. Jméno zatím neřeknu. Jméno vítěze, který si odnese 11 melounů prozradím, pokud v dnešním duelu vypadne Vladko. Ale je možné, že Prima změní režii a hra se bude odehrávat jinak.
Jinak pro méně chápavé podotýkám, vy si skutečně myslíte, že lidi pomocí SMS a mobilů zachraňují svého favorita v duelu ? Nebo naopak, že to byli lidi, kteří pomohli Regině, Vladkovi a Emilovi vrátit se zpět do vily, pomocí SMS?. Kde by se proboha v této republice našlo 414 tisíc lidí, kteří by poslali Vladka zpět do Vily a poslali mu tolik hlasů ?.
Kdepak, to je jen hra, kterou režíruje TV PRIMA. A v ní jsou herci, kteří divákům předvádějí fičák. Na tý soutěži není nic reálnýho, akorát Tereza Pergnerová, postavená vila ze sadrokartonu a logo připominájící odmocninu. Jinak všichni ve vile nosí masku a jsou jako loutky. Však i ten sexuální vztah Moniky s Rosťou je doslova předem naprogramován, režírován s předem připraveným scénařem TV PRIMA. Je to v podstatě nový druh seriálu Rodinná pouta, tady bych to nazval VyVolená pouta.
Já Petr Zvěřína z Václaváku fandím Kačence,Wendy,Monice a Emilovi. Už to není takovej fičák, jako když tam byla Regina,Hans a já, tak to každopádně se těším, až vypadne Vlako, to bude takovej hučák.