Vzestup ČT za J. Janečka

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod dzony 22. 5. 2005 23:40

Zatímco předchozí ředitelé České televize byli nevýrazní a za jejich "vlády" se ČT téměř nepohnula, v současné době rozjíždí spoustu zajímavých projektů, design je ve srovnání s předchozími lety o 100% lepší apod. Myslím, že velký podíl na tomto má právě generální ředitel Jiří Janeček. Jste stejného názoru? A co si o něm vůbec myslíte vy?
dzony

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 23:44

Jo asi na tom neco bude, ale ta jejich akce s tema poplatkama jak to rozesílaj i mrtvejm to se mi hnusí!
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ivo M. 22. 5. 2005 23:50

V televizních poplatcích byl značnou dobu obrovský chaoz. Také proto vedení ČT na jejich placení nijak zvláště nebazírovalo. V současné době se ale rozjelo vysílání ČT24 a peněz je málo - proto tato "kauza". Doufejme, že se tento nepořádek brzy vyřeší a za dva za tři roky bude placení poplatků pro občany naprostou samozřejmostí.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bigdoc 23. 5. 2005 09:37

Janeček příjemně překvapil, rozhodně nejlepší ředitel od Mathého. Ti potom, zejména tragická postavička jménem Puchalský, pěkný kus ČT dokonale zabili. Janeček je seriózní a korektní, a v rámci možností, které má (rada ČT ovládaná politiky a vůbec veškeré politické i komerční tlaky, typu Sazka atd.), to dělá velmi dobře.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod atomwafe 10. 9. 2005 16:29

Ivo M. píše:V televizních poplatcích byl značnou dobu obrovský chaoz. Také proto vedení ČT na jejich placení nijak zvláště nebazírovalo. V současné době se ale rozjelo vysílání ČT24 a peněz je málo - proto tato "kauza". Doufejme, že se tento nepořádek brzy vyřeší a za dva za tři roky bude placení poplatků pro občany naprostou samozřejmostí.b/quote]

Hm pro me za dva tri roky bude naprostou samozrejmosti podat cestne prohlaseni ze nevlastnim televizor a neplatit vzbourencum ani korunu. At davaj vic reklamy a netahaj z lidi penize
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 24. 11. 2005 03:50

No já nevím, nakolik je Janeček seriózní a korektní, spíše bych řekl opak. Pokud by byl alespoň nepatrně korektní, tak nedopustí použít takový styl vymáhání pohledávek, jako to udělal s bsp. Co je mi platné, že mám doklady na uskutečněné platby, když je neuznává? A nakolik je asi seriózní, když veškerou vinu hází na bsp?
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník