Sledujete Rychlou výhru na Primě aneb blondýny útočí ?

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Popi 14. 8. 2005 15:16

Jestli taky tak mlela, tak bych se ani nedivil, kdyby jí tam tu hubu někdo zavřel... :hm :twisted:
Popi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chuck 16. 8. 2005 16:18

jo no je to huste jak furt mluvi,ale co me na tom zaujalo je ze tam nekdy hraje dosthusta hudba..ale fakt takoivy precizní trance sme este neslysel,to je potom dobre kdyz jdu zapalit vecer z okna a ona nevi co by mluvila,tak mam krasnych 5 minut nerusene hudby:-Dnevite nekdo co cto tam hraje?jinak je to pekelna hra,kdyz na to clovek cumi a je pod vlivem nejakych drog:-D
chuck

Odeslat příspěvekod kachel 17. 8. 2005 02:07

Ty lidi co tam volaj sou určitě od nich! Když odopoví na nějakou stupidní otázku blbě a ještě před tim půl hodiny přemejšlí... Normální člověk to nejdřív třeba spočítá nebo najde odpověď a pak tam zavolá...
Zrovna teď to dávaj :) , ale já du radši spát.
kachel
Čtenář

Odeslat příspěvekod includes 22. 9. 2005 21:17

Je to blbost,půl hosiny Ti dávaj na rozmyšlenou a ty to víš hned jak se na to podíváš.....škoda peněz......

edit: To škoda peněz...to jsem myslel např.kreditu........

big.alda: Existuje taky tlačítko edit ;)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 23. 9. 2005 09:59

Takové soutěže mi lezou na nervy stejně jako telenovely.
Člověk se v nich nic nedoví, jen to zabíjí čas. Je to další krok lidstva k vlastní debilizaci.
A ten systém. Otázky lehčí už být nemůžou. Zavolá tam skoro každý kdo se dívá. Z těch několika tisíců volajících pak vylosují jendoho, kterého přepojí do studia a ten pak "může" něco vyhrát.

Ale když zavoláte tak můžete mít dobrý pocit, že jste přispěli jinému člověku na výhru. Pokud máte dost peněz a dobré srdce klidně tam volejte.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 24. 9. 2005 19:26

Dobrej zpusob jak si nahrabat prachy..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 25. 9. 2005 18:14

nesleduji
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 27. 9. 2005 19:31

no tak obcas ked sa zabudnem pri televizore tak si to pozriem ale lezie mi to pekne na nervy......a uz sa to zacina tahat aj do slovenskych tv.....tak sa mam zas na co tesit :x
Andrew-DC
Návštěvník

Předchozí stránka