Sledujete Rychlou výhru na Primě aneb blondýny útočí ?

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Helmut Niederman 22. 5. 2005 15:53

Já tento pořad občas sleduji, a všiml jsem si, že tam mají dvě blonďaté moderátorky. Tento pořad je opravdu a teď použiji slova mladých teenagerů, ten pořad je opravdu " Hustý ".
O půlnoci se před kamerou objeví moderátorka a celých 60 minut nezavře, a teď použiji výraz mé babičky " klapačku ". Opravdu, pořád mluví, mluví, vůbec se nezastaví a jenom nás hypnotizuje o tom, že máme i 10x zavolat a zúčastnit se její extra otázky. Někdy hádáte, kolik je srdcí na kartě, někdy zase máte za úkol zpočítat počet korun na obrázku a nebo závaží. Když se spletete, máte smůlu.
Helmut Niederman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lemur 22. 5. 2005 23:40

Ano, ta soutez je opravdu trhla a jeji moderatorky tuplem (videl jsem to jen kvuli tomu, ze to bylo pred Zenaty se zavazky, a dos cast prekrocili vysilaci cas). Vzdyt vetsinu tech hadanek uhadne clovek s minimalne prumernym IQ za par sekund. Mam pocit, za tahle soutez je spis nez kvuli vyhre a sledovanosti vytvorena pro "kompenzaci" pomeru vysilaciho domacich a zahranicnich poradu, stejne jako opakovani nekterych poradu na ostatnich klanalech.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod JRx 22. 5. 2005 23:45

Na tohle se nesmíte dívat kvůli hádankám nebo nedejbože kvůli výhře. Berte to jako pokračování Tele Tele, jako dadaistické noční vysílání ... prostě jako legraci. Pěkná blondýnka s kratkym ostravskym přizvukem, vždyť to je ve své podstatě krása :)
JRx

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 22. 5. 2005 23:47

Tohle je nejdebilnejsi soutez... :)... nekdy vubec nestiham kdyz si nejdu lehnout tak na to koukam. No neni to jednoduchy kecat v noci furt dokola nejaky veci ale to jak tam ty husy krakaj je neco prisernyho. Kdyby taky radsi spali (ta jedna vedle me). A ty soutezici taky nemaji nkdy chybu. Jednou sem to videl jak za celej porad to nikdo neuhadl a porad tipovali dve stejny cisla no porod. A taky je dobry kdyz ty lidi vzbuděj a oni sou nas´*any ze musej telefonovat :).. Ty hadanky jsou nekdy jak pro kojence, ale nekdy je vysledek takovej ze sam nechapu jak k tomu došli. Proste cely je to trošku jetý mimo..
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kenika(smazano) 23. 5. 2005 08:14

Mno já to viděl nedávno. Jednu věc ale obidvuju. Všimli ste si, že jak kecaj a kecaj a kecaj, tak nemaj téměř žádný zakoktance, drmolky, či jiné řeční nesmysly? Jako moderátorky kecat teda uměj. Schválně si to vyzkoušejte:-) Mluvit hodinu bez zakoktání:-)
kenika(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod fales 23. 5. 2005 13:46

Ne nesleduju.
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 24. 5. 2005 00:29

kanika: jj, ale doma za to prachy nedostanu :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SDR 26. 5. 2005 15:49

Před pár měsícema jsem viděl asi 2 díly a taky jsem se nestačil divit... moderátorka jela jak kulomet.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 26. 5. 2005 20:05

Koukal. A po deseti minutách mi to lezlo na nervy. :)
Petr_Novak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Koby 26. 5. 2005 20:58

Viděl jsem to asi před 5 dnama poprvé. Nejdřívě jsem na to koukal, co to jako je. Ale za 5 minut jsem přišel na to, že se jí fakt nezastavila klapačka za celou dobu ani jednou. Koukal sem na to asi 20 minut a potom už sem se tomu docela dobře smál. Ale otázka byla těžká. Jaký střep patří do rozbitého skla? Bylo jich tam asi 15, přičemž to bylo takovýho toho tvaru do hvězdy, ale každá ta hvězda byla trošičku jiná a musim říct, že tak pozdě v noci jsem na to teda fakt nepřišel.. A jak se tam volá? To jako když tam někdo zavolá a bude to vědět, tak vyhrává? To se mi zdá blbost, to bude určitě ještě nějaký losování žejo?
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TOMBY 26. 5. 2005 21:12

Sem tam se na to dívam, když dojdu z nějaké pařby. Člověk, jak je unavenej, tak to sleduje s velkým zájmem. No sleduje:-)))
Někdy by měli ty jejich minco, ale spočítat, aby člověk viděl, kolik tam je. To můžu říkat celý večer, že ne ne ne. To nevadí zavolejte znovu.
To se stále nevyrovná dvou hodinovému rybaření na TV Discovary. Seděli na loďce 2 hodiny a chytli 2 ryby. Pak byl konec. Byl jsem unešený!!!!!!!!!
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 28. 5. 2005 09:32

Tak dneska otevřu (vlastně ani nemusím - je to na titulní stránce) jeden bulvární plátek a čtu: "OSTUDA NA PRIMĚ - Opilá moderátorka?"

Po dvou odstavcích článku je tam větička tiskové mluvčí Primy - "... připadá v úvahu i ukončení spolupráce (rozumějte ukončení vysílání pořadu)"... kéž by :)
Petr_Novak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vratu 28. 5. 2005 09:39

já ty holky tam obdivuju!!! Jak melou tou pusou je fakt neskutečný a to ani nemaj přeřeky... to bych fakt nezvládnul. Viděl jsem to jednou a stačilo mi to, je to o ničem!
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vilik 14. 8. 2005 13:18

Lemur píše:Ano, ta soutez je opravdu trhla a jeji moderatorky tuplem (videl jsem to jen kvuli tomu, ze to bylo pred Zenaty se zavazky, a dos cast prekrocili vysilaci cas). Vzdyt vetsinu tech hadanek uhadne clovek s minimalne prumernym IQ za par sekund. Mam pocit, za tahle soutez je spis nez kvuli vyhre a sledovanosti vytvorena pro "kompenzaci" pomeru vysilaciho domacich a zahranicnich poradu, stejne jako opakovani nekterych poradu na ostatnich klanalech.

Omyl! Tahle soutěž má sloužit k tomu, aby co nejvíce lidí zavolalo na avizované tel. číslo se ZVÝŠENÝM tarifem. Takové soutěže se v poslední době stávají módní. Schválně sledujte různé výzvy" Zavolete ...." a pokuste se přečíst to co je napsáno (pokud to tam vůbec je) dole tím velice drobným, skoro nečitelným písmem. "Cena jednoho hovoru max. 60 Kč."
vilik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 14. 8. 2005 13:22

Jedna ta moderátorka, (ale ne blond) dělala u nás v hospodě servírku... :mrgreen:
AndrewJ
Přeborník

Další stránka