Reality show - Big Brothers, Mojsejevci a ostatní....

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Sledujete reality shows?
Ano 14 %  30%  [ 14 ]
Občas 8 %  17%  [ 8 ]
Výjimečně 11 %  23%  [ 11 ]
Ne 13 %  28%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 46

Odeslat příspěvekod honzis 8. 6. 2005 13:15

Tak moderátorem Big Brother na Nově bude Leoš Mareš - to je výborná volba a asi bych našel jen málo moderátorů, kteří by se na tuto roli hodili více (viz úděsný výkon Radka Johna v Miliónovém páru :? ).
honzis

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 8. 6. 2005 20:32

Souhlasím, s volbou Leoše Mareše jsem sám velice spokojen... abych se přiznal, bál jsem se, aby tam Nova nedala někoho alá Něrgešová... to už by tam byla lepší Bohdalka.
Petr_Novak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a8n 11. 6. 2005 15:51

Nedívám se, viděl jsem to na MTV nebo VIVĚ a je to podle mě úplná *** (ztráta času). Pokud to Nova udělá jako Mil. párek nebo Supersračku II tak leti nejpozději po 2. sérii. I když to možná bude jedna z nejmenších blbostí co dávají.
a8n

Odeslat příspěvekod kavan 31. 8. 2005 18:34

Je to celí f*ck a přeju tý souťeži deth.Lydi tam jsou trapný a Nova se strapnyla myslely že vyďelaj melouny netto a vono h....Každej rači čumí na Vivolení tam je to praví live.Ten Petr ve Vivoleních je múj kámoš taky chitrej a džentlmen jako já.Akorát že zbil starou babku v osumnásti mu dělá spýnu na tílku. :mrgreen:
kavan

Odeslat příspěvekod spacir (novy) 2. 9. 2005 15:15

Jak hluboce dovede clovek klesnout,bez jakychkoli zabran delat ze sebe idiota a **** pred miliony divaku.Je to ujety,tak jako vsechno co leze z ameriky.Vsichni zerou ty jejich vrazdici nesmysly a nedovedou si domyslet ze stejna realita jako amiky postihne za par let i nas.
spacir (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 2. 9. 2005 15:23

spacir: oni to robia pre prachy. skor by sa nad sebou mali zamysliet ti co to hltaju pred tv
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AndrewJ 3. 9. 2005 19:56

Ale, že na netu to docela utichne, když jdou VyVolení a BigBrother.. Na fórech klid, na ICQ nikdo... Asi si pořídím TV..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 3. 9. 2005 21:12

Doporučuji koupi TV alespoň na 3 měsíce pro sledování VV. :mrgreen:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod a 3. 9. 2005 21:24

co je natych vv take zaujimave? asi si to budem musiet pustit. kedy a kde to byva?
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 3. 9. 2005 21:26

Prima každý večer 19:50
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 4. 9. 2005 02:56

BigBrother už je asi úplně out, co?
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod cache 5. 11. 2005 13:14

A zase je to tu. Vcera zacala na slovensku Superstar2. Takze teraz si budem moct ako vecerny program vybrat Superstar/Superstar Magazin (STV), BigBrother (markiza), VyVoleny (JOJ), VyVoleny (Prima).. Uuuuuuuzas :cry:
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 5. 11. 2005 13:19

Vzpomínáte si na Pevnost Boyard? Takový předchůdce rality show... nebo to už byla RS? :hm
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lemur 5. 11. 2005 16:43

Ne, myslim, ze Pevnost Boyard (nebo jak se to pise) nebyla reality show, protoze hlavni princip reality show je v dlouhodobem pozorovani (spis smirovani) ve vicemene realnem prostredi. Pevnost Boyard byla spis blizsi klasicke televizni soutezi, az na to, ze misto sezeni za stolkem a odpovidani na otazky museli soutezici behat po pevnosti, resit hadanky a vykonavat fyzicky ci psychicky narocne ukoly.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Xenie.Výborná 5. 11. 2005 20:32

AndrewJ píše:Ale, že na netu to docela utichne, když jdou VyVolení a BigBrother.. Na fórech klid, na ICQ nikdo... Asi si pořídím TV..
Xenie.Výborná
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka