Tak moderátorem Big Brother na Nově bude Leoš Mareš - to je výborná volba a asi bych našel jen málo moderátorů, kteří by se na tuto roli hodili více (viz úděsný výkon Radka Johna v Miliónovém páru ).
Souhlasím, s volbou Leoše Mareše jsem sám velice spokojen... abych se přiznal, bál jsem se, aby tam Nova nedala někoho alá Něrgešová... to už by tam byla lepší Bohdalka.
Nedívám se, viděl jsem to na MTV nebo VIVĚ a je to podle mě úplná *** (ztráta času). Pokud to Nova udělá jako Mil. párek nebo Supersračku II tak leti nejpozději po 2. sérii. I když to možná bude jedna z nejmenších blbostí co dávají.
Je to celí f*ck a přeju tý souťeži deth.Lydi tam jsou trapný a Nova se strapnyla myslely že vyďelaj melouny netto a vono h....Každej rači čumí na Vivolení tam je to praví live.Ten Petr ve Vivoleních je múj kámoš taky chitrej a džentlmen jako já.Akorát že zbil starou babku v osumnásti mu dělá spýnu na tílku.
Jak hluboce dovede clovek klesnout,bez jakychkoli zabran delat ze sebe idiota a **** pred miliony divaku.Je to ujety,tak jako vsechno co leze z ameriky.Vsichni zerou ty jejich vrazdici nesmysly a nedovedou si domyslet ze stejna realita jako amiky postihne za par let i nas.
A zase je to tu. Vcera zacala na slovensku Superstar2. Takze teraz si budem moct ako vecerny program vybrat Superstar/Superstar Magazin (STV), BigBrother (markiza), VyVoleny (JOJ), VyVoleny (Prima).. Uuuuuuuzas
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
Ne, myslim, ze Pevnost Boyard (nebo jak se to pise) nebyla reality show, protoze hlavni princip reality show je v dlouhodobem pozorovani (spis smirovani) ve vicemene realnem prostredi. Pevnost Boyard byla spis blizsi klasicke televizni soutezi, az na to, ze misto sezeni za stolkem a odpovidani na otazky museli soutezici behat po pevnosti, resit hadanky a vykonavat fyzicky ci psychicky narocne ukoly.