Hrůza a děs: Televizní noviny na Nově

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod bigdoc 22. 5. 2005 14:39

Majsner píše:Zpravy od nich celkem ujdou, ale po te afere s vymahanim dluhu u me absolutne skoncili.

Myslím, že kvůli jedné chybě není potřeba dělat takovéto závěry. Hrubě pochybili tím, že to vymáhání svěřili pochybné právní kanceláři, která si z toho udělala živnost nekalým způsobem - měli si to ohlídat, měli mít smlouvy, které by na všechno pamatovaly. Na druhé straně - tohle není jejich profese, takže jim to dovedu odpustit, zejména poté, kdy provedli sebereflexi, omluvili se a vrátili věci do pořádku.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ondra123 23. 5. 2005 20:20

S tim, ze zpravy na Nove je neco silenyho a ja bych to vubec zpravodajstvim nenazval!Moderatori naprostoi neúprofesionalni-duraz je kladen na to, aby tam sedela pekna blondyna.Informacni hodnota je minimalni a kdyz uz se z toho neco dozvim,tak jen polopravdu.Zda se mi taky, ze nadrzujou jen jedne (nejmenovane:) politicke strane.A kdyz uz vsechno tohle prehlidnu, tak zpusob podani tech zprav je odstrasujici a jestli tohle ma bejt nakej trend, tak to nas teda neceka nic peknyho!No a to sem se jeste ani nedostal ke sportovnim "zpravam" ktere jsou prakticky jen o tom jake maji sportovci platy, s kym chodi a kolik si nechali udelat plastik...Vubec nema cenu se o tomhle poradu bavit jako o zpravach-je to hnus!!Ostatne jako vetsina veci na Nove.Zkuste se napriklad nekdy podivat rano na Snidani s Novou:))))Budete se divit jak neco tak stupidniho muze nekdo vysilat:)
Ondra123

Odeslat příspěvekod Howard 26. 8. 2005 13:22

Ja zpravy na N@ve uz delsi dobu nesleduju.
Me proste vadi ty jejich teatralni reportaze.
Myslim tim to, jak se snazi nektere veci predvadet, jako pro blbce - hlavne v zaveru kazde reportaze.
Nechapu, co to je za zpravy.
CT1 se po nich bohuzel zacina opicit.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 8. 2005 13:30

Mno, snaží se to udělat poutavě a celkem se jim to i daří, přece jenom u těch zpráv na ČT1 by občas jeden usnul... tím nechci říct že jsou dobře udělaný, jen prostě působí svěžeji, to je všechno. Protože jinak ty jejich scénky v reportážích ("Tak, teď si dáme pivečko abychom byli zdravější, jak to říkali v televizi"), zoufalý pokusy o vtip a trapný reportáže na konec (většinou nepůsobí zdaleka tak unikátně jak nám oni cpou) jsou prostě nevydejchatelný... a moderátoři jsou sice většinou v pohodě, ovšem na peroxidovou Borhyovou se fakt nedá koukat...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 26. 8. 2005 13:31

je to tak. nova je bulvar a gyc od hlavy az po patu.
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Koby 26. 8. 2005 13:35

Nechápu vás. Já se zase nemůžu ani kouknout na CT. Když jsem na chalupě, kde bohužel Novu nechytám, tak se na zprávy radši nedívám. totiž zprávy na Ct jsou spíš o celym světě, jenom ne o tom, co se dějej u nás. U zpráv na Nově se mi nikdy nestalo, že bych někomu nerozumněl nebo něco podobného. Přednes jejich moderátorů mě baví, narozdíl od nudného monotóního pojetí na CT. U CT mi hlavně nesedí obash, kdy se podle mě věnujou moc Iráku a tady těm zemím, ktreý mě teda fakt vůbec nezájimaj. Beru jako přednější vědět nejdřív co se děje u nás, až potom nějaký války výhodu. Samozřejmě sem tam se najde debilní reportáž zcela o ničem na Nově, trapný zvířátka na konci mě taky s.erou a na sport koukám jenom na CT 1, protože sport na Nově je fakt strašnej.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 26. 8. 2005 13:54

Raději sleduji zprávy na Nově, kde se alespoň snaží. Vím, že se leckdy u zpráv nelze tvářit jinak než smutně, ale rád se kouknu na zpravodaje, kteří jsou sympatičtí, sem tam se tváří trochu radostně. Oproti ČT, kde jsou "nemastní", "neslaní".
Naposledy upravil mbing dne 26. 8. 2005 16:11, celkově upraveno 1
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 8. 2005 14:08

nesnáším celou novu...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod BetWithLowe(smazano) 1. 9. 2005 18:28

AndrewJ píše:nesnáším celou novu..../quote]

S tím můžu jenom souhlasit. Nova je televize, která žíje z toho, že byla v mnoho věcech průkopníkem. Nerad to říkám, ale za vlády Železného to ještě bylo co k čemu. Je to televize postavená na tom, že babičky přijdou domů, automaticky si zapnou novu, podívají se na estrádní tragédie typu Zalté mříže, nebo Gogo šou a jsou spokojení. Všechno chcou mít takové mononstrózní, ale ve výsledku to vypadá naprosto trapně. A ten komparz na pódiu při úvodu Big Brothera byl vrchol všeho. Jejich televizní noviny jsou jen senzacechtivé a jejich informativita je nulová. Zprávy typu kolik pan Krákoral donesl domů hub, nebo jakou štiku chytil pan Rybář jsou dobré tak do nějakého obecního zpravodaje, ale ne do celoplošné relace. Poslední 2 roky ale nova zažívá propad a prima naopak velký vzestup vzestup. A jsem za to moc rád!!!
BetWithLowe(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod Peshi 1. 9. 2005 19:56

Presne tak, nemuzu si pomoct, ale ty jejich radoby bavicske porady nemaj vubec uroven a nektrery komentare v hlavnich zpravach by si taky mohli odpustit. Ani ty reporteri se mi moc nezamlouvaj :-/ Ale co, koukat se na to nemusim, takze vlastne o nic nejde :-)
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod JendaLinda 1. 9. 2005 20:43

Já na Televizní N@viny nekoukám a jsem spokojený :) Jinak co se týče ČT - někomu to může připadat nudné apod., jenže zpravodajství má být o podávání informací bez emocí a trapných komentářů. Takže ČT u mě vede :)
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
JendaLinda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod schm20 2. 9. 2005 13:17

plně souhlasím někdy když slyším ty jejich výrazy a jak to říkají
schm20
Čtenář

Odeslat příspěvekod mbing 2. 9. 2005 13:59

JendaLinda píše:Já na Televizní N@viny nekoukám a jsem spokojený :) Jinak co se týče ČT - někomu to může připadat nudné apod., jenže zpravodajství má být o podávání informací bez emocí a trapných komentářů. Takže ČT u mě vede :)t/quote]

Já jsem optimista a rád se podívám na moderátory s emocemi a zvířátka na konci novin. :mrgreen:
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 2. 9. 2005 14:04

mbing nj jenze takove zpravy nemaji vyznam :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mbing 2. 9. 2005 14:17

Mají.
mbing
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka