Toto je můj otevřený druhý (a poslední) dopis zaslaný českému eshopu Alza.
Vyzývám všechny, pokud jim reklama Alzy vadí, k podobné akci.
"
Dobrý den,
chci vám oznámit, že už si od Vás nic nekoupím.
Vaše reklama na iVysílání ČT24 strašně ŘVE, leká mě, je přenormalizovaná na maximální úroveň!!! Je zvukově natolik otřesná, že při každém jejím shlédnutí se leknu a zatají ve mě dech.
Psal jsem vám o tom, odpověděli jste, že jsem jediný na světe, co s tím má problém a jinak jsou všichni spokojení...
Psal jsem a volal na Českou Televizi, tam mi řekli, že vaše reklama vyhovuje předpisům (byť je vybuzená na maximální možnou úroveň), že s tím tedy nic nemůžou z hlediska zákona dělat.
Ale řekli mi rovněž, že NEjsem jediný, komu to vadí, a že si na danou reklamu stěžuje hodně lidí.
Kašlete na mě, ničíte mě, OK. Využiju tedy největší výhodu demokracie "hlasování nohama" a do konce svého života od vás (jako správce IT a živnostník s nákupem a prodejem) nevezmu ani JEDNO JEDINÉ ZBOŽÍ. Jste pro mě mrtvý obchod.
Si to užijte, na fórech a Facebooku se už zakládají proti vám skupiny stejně smýšlejících lidí, kteří od vás na základě dané řvavé reklamy ODMÍTAJÍ KUPOVAT.
Vaše reklama tedy funguje, vyprovokuje lidi, zapamatují sí Vás, ale akce bude opačná! Nákup nečekejte!!!
P.S.: Jako systémák jsem samozřejmě našel cestu jak zablokovat všechny reklamy na iVysílání.
Sbohem
Bc. Jaromír Adámek
"