Já už si zvykl na ČJ a posléze v origu by mi to přošlo jiný.
Mě docela štve, když si každá TV stanice předabuje film. Já ho mám zažitý s původním zněním a v novém se mi to na 95% nelíbí. Mám tuším asi fonopaměť. Manželka se diví, jak si to dokážu všechno pamatovat. Nemusím se na film dívat a přesto ho dokážu dabovat
Nevim, proč má COOL takovou potřebu vše dabovat. Ale když je člověk nemocnej a přetrpí trojboj TopGear + TBBT + My name is Earl, tak musim uznat, že TBBT je na tom ještě relativně dobře. Z TopGearu se totiž vytratí 70% vtipu a hlavně to jejich nadšení a zapálení v hlase...no a z Earla se stane seriál kde se člověk ani jednou nezasměje
On se bohužel člověk nezasměje prakticky u žádného dabovaného seriálu na Coolu. Top Gear extra bída (dabing a pod tím běží originál...), HIMYM bída, TBBT bída... no škoda mluvit. Jinak seriál je to perfektní, nebo minimálně první dvě sezóny byly. Teď u čtvrté už to není úplně občas ono.
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
jedině originál, dabing ani zkoušet nebudu.. Tak i u dalších seriálů, jedině Simpsny..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne