Petice: Jsme proti opožďování pořadů na TV Nova ve 20:00

Česká televize, TV Nova, kabelovky a ostatní

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 8. 2010 21:50

JRD píše:Copak si nepamatujete vysvětlení ředitele Železného z počátku vysílání. 8-P

co řikal?
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod JRD 10. 8. 2010 05:56

MarkFX píše:co řikal?

"Nova chce být moderní dynamickou televizí a proto nelze zaručit přesný začátek vysílání" je to už hodně dávno tak si to možná nepamatuji úplně přesně. Nic méně v další větě to popřel poněvadž vysvětloval že pořady spouští automat do kterého se nezasahuje. :pozor
V podstatě stejné kecy jako s hlasitostí reklamy kterou sváděl na dodavatele a přitom nejvíc řvala znělka. ;-)
Jarda / Nemám rád oslovení v množném čísle.
JRD
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 10. 8. 2010 06:48

No a není to jedno? Mě to žíly netrhá(i když ta hlasitost mě vyloženě s*re). Také říkal, že každý má možnost přepnout program. Pokud se mi něco nelíbí, prostě přepnu a mám klid.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod p0etrik 10. 8. 2010 17:37

Jesteze se nedivam na televizi. :)
Jen tak mezi nami, urcite to jen tak nezmeni. Neni nad to inzerovat zacatek poradu ve 20:00 a pak tam 10 minut poustet reklamy. Protoze skoro kazdej na ne bude koukat, jelikoz to "prece uz uz musi zacit". :)
p0etrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 10. 8. 2010 17:42

p0etrik píše:Jesteze se nedivam na televizi. :)

Obrázek
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 8. 2010 17:37

Já to řeším tak, že když už chci vidět film co hraje v TV, tak si to nahraju do PC. Nastavim casovac a vubec u toho nemusim byt. Delam neco jineho, treba i nekde jinde. Po nahrani z toho pak snadno vystriham co tam nechci. To zabere dve tri minuty, je to MPEG2. (tedy min casu nez zajit do pujcovny a pujcit si DVD bez reklam).
A pak si to pustim kdy chci ja, bez reklam a 100% v puvodni kvalite. Po uprave to ukladam bez komprese. 8-)

Nez se rozcilovat a cekat na zmenu k lepsimu co neprijde, je lepsi vyuzit metody jak to obejit.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 11. 8. 2010 22:43

trent píše:No a není to jedno? Mě to žíly netrhá(i když ta hlasitost mě vyloženě s*re). Také říkal, že každý má možnost přepnout program. Pokud se mi něco nelíbí, prostě přepnu a mám klid.

jenže během filmu jsou minimálně dvě reklamy, a mezi každým pořadem, to musíš přepínat donekonečna...a stejně přepneš z jedný reklamy plynule na další
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod audis 11. 8. 2010 23:02

nejvječí :-) ***** je Prima někdy - často nevím:
ofic začátek 20:00.
Skutečný : 20:07
první reklama: 20:22 její konec : 20:29
to když se dívám na hezký film, který mám stejně na pc v orig znení. odchod, přepínám, vypínám, to fakt se nedá. film ještě an nezačal a už reklama. to na mě není. na mně televize nevydělá.

analogicky dále. to se fakt nedá. člověk se zažere do deje a hned zase reklama do 20 minutách.

vzpomínám si na nově na v programu na film titanic. ten má 180 minut,. v programu oficiálmím uváděno že bude vysíláno 240 minut :-DDD
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 13. 8. 2010 06:58

Tak se koukejte na ČT. Tam nejsou pořady roztrhané reklamou. Co tu všichni tak řešíte. Stejně na Nově už pořádný pořady skoro nedávají.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod michee 13. 8. 2010 07:01

Nova ještě pořád existuje? To jsou věci 8-D
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 13. 8. 2010 08:45

trent píše:Tak se koukejte na ČT. Tam nejsou pořady roztrhané reklamou. Co tu všichni tak řešíte. Stejně na Nově už pořádný pořady skoro nedávají.

ne? a co "Ano, Ano, Jirko, my teď uděláme show!" "Nové CD Jirky a Mařeny s chorvatskými hity" "Chcete legendární seriál starý pouhý rok? Ach, Evo, Evo, nebudu ti lhát..."
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod trent 14. 8. 2010 11:38

To jsem asi úplně nepochopil. Myslíš telešopink?
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 8. 2010 08:39

aquarkko píše:
trent píše:Tak se koukejte na ČT. Tam nejsou pořady roztrhané reklamou. Co tu všichni tak řešíte. Stejně na Nově už pořádný pořady skoro nedávají.

ne? a co "Ano, Ano, Jirko, my teď uděláme show!" "Nové CD Jirky a Mařeny s chorvatskými hity" "Chcete legendární seriál starý pouhý rok? Ach, Evo, Evo, nebudu ti lhát..."

Jenže to je mezi jednotlivými pořady a ne v půlce filmu?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aquarkko 16. 8. 2010 12:52

ano, myslím teleshopping, a ano, je mezi pořady, ale snad o to blbější...
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod MarkFX 16. 8. 2010 18:37

máte problémy všeci... :nenapadne
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka