Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod AliGiro 29. 2. 2008 16:33

Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli tenhle film někdo viděl a jestli jo tak jak se mu to líbilo.Nevím jestli má cenu to strašně dlouho shánět na netu..Tak předem díky za odpověď
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod chameleon 29. 2. 2008 16:53

Kámošky na tom byly v kině a chválou opravdu nešetřily. Takže teď taky řeším otázku, zda stahovat či nikoliv
chameleon
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AliGiro 29. 2. 2008 17:13

přesně tohle dilema řeším taky
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zelik 29. 2. 2008 17:33

:D :D To je teda fakt dilema...
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AliGiro 29. 2. 2008 17:36

nemám ten samý problém co chameleon.

Mi trvá dost dlouho než najdu odkaz na stáhnutí a navíc na kompu už nemám moc místa....

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ony 29. 2. 2008 18:41

Videl jsem ho v kine. Film solidni - klasicke dilo T. Burtona. Muzika dobra, akorat Deppovi to moc nezpiva. I presto jsem si "opatril" soundtrack... :) Jo, kouknete se na nej.
ony
Čtenář

Odeslat příspěvekod AliGiro 29. 2. 2008 18:43

díky

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod msn 29. 2. 2008 19:47

Viděl jsem to, ale moc to na mě dojem neudělalo. Na můj vkus moc krve.
msn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod X123 29. 2. 2008 20:11

Mám rád Burtonův styl a tohle nebylo špatný, takže spíš doporučuju... Animáky dělá ovšem mnohem lepší... :wink: (Asi neumíš moc dobře hledat, páč sem to měl rychlejc, než bych došel do kina, ale to sem nepatří)
X123
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sevao 4. 3. 2008 17:02

díval jsem se na to chvilku ale nelíbilo se mi to. Bylo tam moc zpěvu na můj vkus, ještě k tomu je to anglicky a číst zpěv v titulkách je opravdu moc na to abych do sledoval do konce :lol:
sevao

Odeslat příspěvekod Noovo 4. 3. 2008 17:47

nevidela jsem...Burtona mam rada, ale nevim, jestli bych chtela zrovna tenhle film videt, kdyz je to teda spis muzikal...taky me neavi cist titulky, natoz zpev :)
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod blino 6. 3. 2008 20:51

super film ... len ten tragicky zaver :roll: :?
R.I.P. Baky *16.3.1984 - +25.12.2007

i5 2500K, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Asus HD5770 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
blino
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Banky 12. 5. 2008 17:18

Naprosto senzační film. Čekal jsem, že Depp bude na tom se zpěvem dost na štíru, ale zpívá celkem dobře. Jinak jedná se o klasickou Burtonovku, tedy tmavé filtry a občas nějaká ta krev. Helen zahrála taky na výbornou a Borat taky:). Rozhodně tenhle film doporučuji.
Banky
Čtenář

Odeslat příspěvekod jannnn 12. 5. 2008 17:24

jojo, taky se mi moc libilo a kamosce co sem s ni na to pak koukal tak taky. sice obcas to bylo takove trochu..no..naivni nebo jak to rict, hlavne ty zabery jak je podrezaval mi prisli dost k smichu, ale film jako celek super!
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 12. 5. 2008 18:46

Ja to zral od zacatku do konce. Kdyz se na takovehle veci dobre naladim, tezko se mi pak hledaji nejake nedostatky.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Další stránka