Proč jen holivůdské braky ?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Calhoun 30. 7. 2007 09:48

Fuxk8r:
BTW: kdyz jsi natuknul ten "Dar od boha" tak IMO je to priserny film na urovni cca stejne hrozneho Shreka 3 .... ovsem to je ciste muj osobni nazor. Co se nakupu tyce tak ne, v Hypernove tenhle film koupis opravdu tezko ale co Ti proboha brani v nakupu ze zahranici? Za necelych 20 USD neni problem si to koupit online. Aby jsi nemusel platit zbytecne velke postovne tak si jednou za cas muzes koupit tech DVD vic at to jde v jednom balicku a za par dni to mas tady. Pokud jsi nespokojen s kvalitou prodeje v CR tak kupuj jinde u lepsich - to je ten nejlepsi zpusob jak dat najevo svoji nespokojenost.
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 09:53

No sprosté a tupé společnosti se líbí sprosté a tupé komedie plné ultra-sprostého vyjadřování a výkalů - jinak nevím jak bych si to měl vyložit ! A ty filmy mají sakra velikej vliv na formování osobností. Vždyť se podívejte na dnešní mládež. Kradou jako straky (jejich hrdinové z filmů také za nic neplatí) ... Někdo je přistihne tak ho napadnou, řežou se mezi sebou jako dobytek (jejich hrdinové taky vše řeší agresí) ... Osmi, sedmi, šestileté děti používají v běžné mluvě výrazy typu "pí*o, zabiju tě ty zkur*ysyne, ty starej čůr*ku, hov*o" a takto mluví s lidmi na ulici, pedagogama a dokonce i s rodičema ! Oni to už považují za zcela normální a běžnou věc ! (a to mluvím o všech dětech - ne o cikánech - ti jsou ještě 3x horší) ... a kde si myslíte, že to pochytili ? no z holivůdskejch filmů které jim jsou cpány do palice deno denně odevšad !

(výborná komedie je třeba Hračka ´76 ... která shodou okolností poukazuje právě na to, že když má člověk prachy, může si dělat co chce ... )
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 30. 7. 2007 10:09

Fuck8r píše:Nemůžu podporovat dobré tvůrce, cb]nemůžu si koupit lístek do kinai/b], nemůžu si koupit DVD nosič a to proto, že jejich díla v kinech ani na DVD nejsou :idea: /quote]

Promiň, ale jasně jsi mi teď dokázal, že se chceš pouze ukázat. Chceš, aby si to tupé stádo řeklo, to čumíte, jak Fuck8r prozřel a je to filmový znalec, co? Že jsou ale filmové festivaly, kde se nepromítají ty Tvé "holivdské braky", ale nezávislé (alternativní a kdoví co ještě) snímky, to Ti pořád nějak uniká. Tam si samozřejmě můžeš koupit lístek a film si vychutnat. To bys ale nesměl sedět u počítače a kázat tady taková moudra, ale podívat se po takových projektech.

dquote="Fuck8r"]A ty filmy mají sakra velikej vliv na formování osobností. Vždyť se podívejte na dnešní mládež. b]Kradou jako straky[/b] (jejich hrdinové z filmů také za nic neplatí)t/quote]

Je vidět, na co se díváš. Ty jsi totiž jeden z nich!

Pokud máš dojem, že to pochytily z "holivůdskejch filmů", tak to máš docela naivní představy. Nejdůležitější je samozřejmě samotná výchova rodičů. Když takto budou mluvit rodičové, jak asi jejich ratolest?

K ostatnímu se již vyjadřovat nebudu, zřejmě si měl potřebu vydat ze sebe co nejvíce sprostých slov, které šly označit jako vulgarismy.
Anonymous

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2007 10:11

Tak ted nevim. Je tohle diskuzni tema, nebo radobykazatelna? :roll:
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Calhoun 30. 7. 2007 10:11

Fuck8r píše:Vždyť se podívejte na dnešní mládež.
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 10:17

Jersey II. píše:Promiň, ale jasně jsi mi teď dokázal, že se chceš pouze ukázat. Chceš, aby si to tupé stádo řeklo, to čumíte, jak Fuck8r prozřel a je to filmový znalec, co? Že jsou ale filmové festivaly, kde se nepromítají ty Tvé "holivdské braky", ale nezávislé (alternativní a kdoví co ještě) snímky, to Ti pořád nějak uniká. Tam si samozřejmě můžeš koupit lístek a film si vychutnat. To bys ale nesměl sedět u počítače a kázat tady taková moudra, ale podívat se po takových projektech.o/quote]

ale tady nejde přeci jenom o mě ! ... jasně že si můžu jít na festlival, můžu si koupit lístek ... může to tak udělat třeba 1000 lidí no a to je vše ... co ti ostatní ? holivůdské braky jsou servírovány MILIARDÁM lidí na planetě ... tyto festivaly jsou pro TISÍCE lidí ...
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2007 10:21

A ty MILIARDY lidi by mely dojit stejneho poznani jako ty a vyhledavat jenom kvalitni sniámky? Uvedom si, ze vetsinove publikum dostava TO, CO CHCE. Co je pro tebe brak, bude pro dalsi miliony lidi dobre straveny vecer. Vetsina lidi totiz vidi filmy jako odpocinek a zabavu, a ne jako neco, co by se melo rozpitvavat, porovnavat a delat zavery.
Naposledy upravil hotspot dne 30. 7. 2007 10:23, celkově upraveno 1
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 30. 7. 2007 10:23

Fuck8r
Nějak mi ale pořád uniká, co tu chceš tedy dokázat? Proč to tak je, už Ti, myslím, bylo jasně vysvětleno. Jestli se Ti tento trend nelíbí, tak jeď do Holywoodu a tam jim hezky řekni, že tohle teda ne, že jsi Fuck8r z Český republiky a rozhodl ses Holywood zakázat, protože máš rád "pořádné" filmy a nemůžeš se již dále dívat na to, jak MILIARDY lidí trpí. :D
Anonymous

Odeslat příspěvekod Calhoun 30. 7. 2007 10:27

Fuck8r píše:holivůdské braky jsou servírovány MILIARDÁM lidí na planetě ... tyto festivaly jsou pro TISÍCE lidí ...l/quote]

Promin ale Ty jsi nejaka vyzsi sila? Bozstvo? Velky vladce? Ze chces rozhodovat o tom co je a co neni dobre pro ty miliardy lidi? V podstate kazdy clovek ktery zije v aspon trochu vyspele zemi (Afriku vynechame a tam se navic Hollywoodsky brak nepousti) ma dneska treba diky internetu moznost si velice snadno vybrat co se mu libi a co ho zajima a na to vybrane se zamerit. Pochop ze Ty miliardy lidi vyuzily prava svoji svobodne volby a sami si tenhle brak vybrali a s nadsenim ho konzumuji. Az bude o ty uzasne festivaly a jejich tvorbu zajem pak i je budou sledovat ne tisice ale treba miliony lidi. Zatim jak sam vidis ovsem zajem neni.....
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 10:32

Té miliardové mase se ty h.b. líbí jen proto, že neměli tu možnost poznat něco jiného. Kdyby jim bylo umožněno shlédnout ve velkém i nekomerční tvorbu - možná by ten holivůd poslali pěkně rychle k čertu ...

hot_spot píše:Ted mi zkus vysvetlit, jak tohle muzes vedet.

:arrow: možná by ten holivůd poslali ...
Naposledy upravil Fuck8r dne 30. 7. 2007 10:35, celkově upraveno 1
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2007 10:33

Ted mi zkus vysvetlit, jak tohle muzes vedet.
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Hazellee 30. 7. 2007 11:32

Calhoun píše:Fuxk8r:
BTW: kdyz jsi natuknul ten "Dar od boha" tak IMO je to priserny film na urovni cca stejne hrozneho Shreka 3 .... ovsem to je ciste muj osobni nazor. Co se nakupu tyce tak ne, v Hypernove tenhle film koupis opravdu tezko ale co Ti proboha brani v nakupu ze zahranici? Za necelych 20 USD neni problem si to koupit online. Aby jsi nemusel platit zbytecne velke postovne tak si jednou za cas muzes koupit tech DVD vic at to jde v jednom balicku a za par dni to mas tady. Pokud jsi nespokojen s kvalitou prodeje v CR tak kupuj jinde u lepsich - to je ten nejlepsi zpusob jak dat najevo svoji nespokojenost.

spousta filmů se dá nakoupit na ebay a nemusí to být za 20 usd. dá se nakupovat hodně levně.
Hazellee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noovo 30. 7. 2007 11:40

jemine co to tu je....je to diskuze porad o tom samem?
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lexx 30. 7. 2007 13:33

Chtěl jsem napsat nějaký příspěvek, ale... Nemám co dodat - Jersey a hot_spot to vystihli skvěle. Mně se to zdá jako pouhá póza.

A že se nemůžeš dostat ke kvalitním filmům? Jak říká jistý člověk, kterého si velmi vážím: "Kdo nechce, hledá důvod. Kdo chce, hledá způsob." Důvodem rozuměj výmluvu... Takže si přestaň stěžovat a trochu se snaž, ono zas tak horké nebude.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 30. 7. 2007 13:59

Majkl vP. píše:Já třeba osobně tíhnu k alternativní hudbě. Mám tu snad taky začít brečet, jak jde kvalita muziky reprodukované komerčními rádiy s E2 v čele strašně dolů? Nebo se začít frajeřit tím, že jsem prachsprostý zloděj, co okrádá lidi, kterým jde jen o prachy a zabíjí hudbu, stahováním ilegálního materiálu? Absurdní.
Prvním vrahem filmového průmyslu jsi se svým přístupem, milý Fuck8re, ty sám. Chceš změnu? Začni u sebe.

BTW> S názorem, že je Fuck8r jako vyměněný, se zrovna moc neztotožňuju. Přesně takového ho pamatuju i před rokem touhle dobou - bohužel.a/quote]

To je něco jako "Lukeův černý den"? :shock: No máš pravdu, dnes už je zase ten samej...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka