Proč jen holivůdské braky ?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 14:45

Nemám potřebu dělat nějaké pózy. Nemám potřebu dělat dojem na tupé a lehce ovlivnitelné stádo. A podívejte se na sebe - filmy kradete všichni bez rozdílu tak tu laskavě nemoralizujte ano ?!

Napsal jsem svůj názor: holivůd plnej nenažranejch dobytků je to, co zabíjí kvalitní film.
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 30. 7. 2007 14:47

Fuck8r píše:A podívejte se na sebe - filmy kradete všichni bez rozdílu tak tu laskavě nemoralizujte ano ?!o/quote]

Vždyť jediný, kdo tu moralizuje, jsi ty :mrgreen: S Tebou je fakt zábava diskutovat, člověk se pobaví. A stahování audioviuzáního díla je v ČR naprosto legální :wink:

Tvůj podpis :

quote]Jsem Bůh. Co jste vy ? Hloupé stádo ovcí.c/quote]

mluví za vše.
Anonymous

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2007 14:51

Dekuji Ti, Boze, za tva moudra slova. Prozrel jsem, vystoupil z 6miliardoveho stada ovci a odted se nebudu koukat na nic z toho, na co vsichni ti idioti chodi do kina. Obrázek Obrázek
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 14:53

Jersey II. píše:Vždyť jediný, kdo tu moralizuje, jsi ty :mrgreen: >/quote]

já můžu 8)

stahování filmů je legální ano, všichni stahujeme ano ... jediný já jsem tu však kvůli tomu označen za zloděje :idea: ... óóó :roll:

hot_spot: není zač, jo a pravidelně se ke mně modli ...

Jersey: děkuji, děkuji ...

Klaňte se ! Lůzo bez vkusu ! 8)
Naposledy upravil Fuck8r dne 30. 7. 2007 14:55, celkově upraveno 3
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 30. 7. 2007 14:53

Poklekněte všichni na svá špinavá kolena a přijmete učení nejvyššího. Óóó veliký, klaním se i já Obrázek
Anonymous

Odeslat příspěvekod aquarkko 30. 7. 2007 15:17

Lamo, navštívil jsi už někdy psychiatra? Todle mi připomíná schizofrenii bo tak něco...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Ertefol 30. 7. 2007 16:59

Tady někomu nedochází, že prioritním zákazníkem je PLATÍCÍ zákazník :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 30. 7. 2007 18:29

Zjova tenhle topic je jeste lepsi ten ten o feministkach :-D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Michal P 30. 7. 2007 18:38

Tak dost vážení tohle nemá cenu. Mám chuť to zamknout. Fuck8r má prostě takový názor a nikdo z nás mu ho zřejmě nevyvrátí.

Mimochodem třeba já si filmy nestahuji ani nekupuji na pár věcí si dojdu do kina a ostatní mi stačí v TV.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 18:39

Ertefol píše:Tady někomu nedochází, že prioritním zákazníkem je PLATÍCÍ zákazník :)!/quote]

no jasně: kdyby bylo v obchodě DVD s holivůdským brakem a DVD s dobrým nezávislým filmem tak si koupím nezávislák a na brak se vys*ru ... jenže nezávislé filmy se na DVD nedostanou = nemůžu si je koupit a tím podpořit autory ...

takže si v obchodě můžu vybrat mezi: holivůdským brakem a ... dalším holivůdským brakem ...

quote="Ťuhýk"tZjova tenhle topic je jeste lepsi ten ten o feministkach :-D

že jo :D

jinak: jak to tak vypadá, 99% lidí je se současnou situací (trh je absolutně ovládaný holivůdem a konkurence nemá šanci se prosadit i když je 1000x lepší) naprosto spokojená a výkalové filmy jim imponují ...
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Calhoun 30. 7. 2007 18:49

Fuck8r píše:... jenže nezávislé filmy se na DVD nedostanou = nemůžu si je koupit a tím podpořit autory ...o/quote]

Mohl by jsi sem dat prosim nejake priklady tech skvelych a nezavislych filmu ktere nelze koupit nebo nejsou od svych autoru zdarma k dispozici na internetu?

Fuck8r píše:takže si v obchodě můžu vybrat mezi: holivůdským brakem a ... dalším holivůdským brakem ...b/quote]

Kecas a ja mam pocit ze Ti vubec o nezavisly film nejde - ze cela tady ta Tvoje komedie je jen uboha a trapna poza - i nezavisly filmovy tvurce je rad kdyz se mu aspon cast nakladu vrati a to ze na filmy nejsou reklamy na kazdem rohu vubec nemusi znamenat ze je nelze koupit.
Calhoun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 30. 7. 2007 19:05

no někteří třeba ty pro tebe podřadné filmy čili braky taky ignorují a sledují jenom ty "lepší" filmy co nejsou tak populární v téhle konzumní společnosti a nemají všude reklamy viz Harry Potter, Shreck atd...

a prostě stím nedělají povyk jako ty... kdybych měl řešit všechny takové problémy podobného rázu tak je ze mě nejmocnější muž planety :o :eh
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 19:17

Calhoun píše:... je jen uboha a trapna poza ...

co pořád máte s těma pózama šmarjá :roll: :lol:

prostě se mně vůbec nelíbí současná filmová situace a řekl jsem to nahlas ... vystoupil jsem z davu a ... hned jsem falešnej pózař :mrgreen:

aspoň že vycházej na DVD i starší kvalitní snímky, kdyby vycházeli fakt jen ty novinky tak potěš prd*l :roll:
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymous 30. 7. 2007 19:52

A když už konečně odpovíš na Calhounův dotaz? Nebo budeš nadále odpovídat jen na to, co chceš?
Anonymous

Odeslat příspěvekod Fuck8r 30. 7. 2007 19:55

Promiňte, jen na to co chci. :)
Fuck8r
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka