Transformers 2007

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 8. 2007 21:07

Stalo to okolo 150 milionu... I kdyz to prej pusobi jako neco mnohem drazsiho :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Likan 26. 8. 2007 22:46

Male_zvire píše:Já vás nechápu. Ten film je brutální pecka, na kterou jsem se těšil celou totálně nepochopitelnou dobu, od premiéry v USA po premiéru v ČR. Do kina nechodím pomalu vůbec, protože není na co, ale na tohle jsem si lístek koupil opravdu rád a strašně jsem se těšil. Od premiéry v ČR jsem je viděl už šestkrát.

Muzika geniální, akce velmi dobrá, roboti jsou taky špičkoví až se nechce věřit, že to celé stálo něco kolem 60 mega.

Jediné co mi vadí je, že mám sice Soundtrack, ale jenom OST. SCORE OST se nedá nikde sehnat. :cry: On doprovod k nástupu Optima a jeho chlapců je opravdu zážitek. A hlavně v kině.h/quote]

Jo ten byl super OST SCORE prej ani nevyjde. Prej to steve jablonsky nechce bo co autor te pruvodni hudby.

Jinak sci-fi mam rad odmalicka . Tenhle film mne natch jedinej za posledni rok? dva ? co se dal zkouknout lepsi nez nejakej spiderman a batman .
davam

10/10 :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani :tleskani
iC2D e6300 2701Mhz C1E AC Freezer 7 SuperPI 21s, DDR2 2x1024MB 925Mhz 1.8V KingMax 4.4.4.14, GB i965P-DS3 rev 3.3 , GB 8600GT 700Mhz/1789Mhz--3dMark06 5700bodu , Zdroj Fortron 400w Blue Storm rev 2.0
Likan
Čtenář

Odeslat příspěvekod Posraldescu 26. 8. 2007 22:51

Male_zvire píše:Já vás nechápu. Ten film je brutální pecka, na kterou jsem se těšil celou totálně nepochopitelnou dobu, od premiéry v USA po premiéru v ČR. Do kina nechodím pomalu vůbec, protože není na co, ale na tohle jsem si lístek koupil opravdu rád a strašně jsem se těšil. Od premiéry v ČR jsem je viděl už šestkrát.

Muzika geniální, akce velmi dobrá, roboti jsou taky špičkoví až se nechce věřit, že to celé stálo něco kolem 60 mega.

Jediné co mi vadí je, že mám sice Soundtrack, ale jenom OST. SCORE OST se nedá nikde sehnat. :cry: On doprovod k nástupu Optima a jeho chlapců je opravdu zážitek. A hlavně v kině.h/quote]

Nejsi náhodou členem klubu planety NOVA?
http://www.klub.cz/
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu
Čtenář

Odeslat příspěvekod Likan 26. 8. 2007 22:54

***** píše:Nejsi náhodou členem klubu planety NOVA?
http://www.klub.cz/z/quote]

nevim o co ti jde mne se taky moc libil tak az mi tekla sci-fi slina

//bombul: Citacia odstranena viac zde.
iC2D e6300 2701Mhz C1E AC Freezer 7 SuperPI 21s, DDR2 2x1024MB 925Mhz 1.8V KingMax 4.4.4.14, GB i965P-DS3 rev 3.3 , GB 8600GT 700Mhz/1789Mhz--3dMark06 5700bodu , Zdroj Fortron 400w Blue Storm rev 2.0
Likan
Čtenář

Odeslat příspěvekod Male_zvire 27. 8. 2007 09:36

Nejsi náhodou členem klubu planety NOVA?
http://www.klub.cz/z/quote]

Ne. Já víc fandím http://www.konoha.cz. :D

Jinak Scifárny podle komixů a hlavně Mechárny můžu v jakémkoliv množství. Jsem Veterán z Mech Warriors. :-D
IBM RTI04, APS - HP Commercial Desktops, Workstations and Notebooks

PS: Sorry za češtin.
Male_zvire
Čtenář

Odeslat příspěvekod Male_zvire 27. 8. 2007 09:40

Likan píše:Jo ten byl super OST SCORE prej ani nevyjde. Prej to steve jablonsky nechce bo co autor te pruvodni hudby.

Někde na webu jsem narazil na petici o uvolnění. A bylo tam docela hodně hlasů, tak se třeba dočkáme. Soundtrack OST pro Transformers - The Game už je, i když ten se dá kuchnout ze hry.
IBM RTI04, APS - HP Commercial Desktops, Workstations and Notebooks

PS: Sorry za češtin.
Male_zvire
Čtenář

Odeslat příspěvekod fales 30. 8. 2007 17:03

Nechces sem hodit link na tu petici, pokud ji teda najdes...

EDIT: tak jsem ji nasel!

A mam pro vas dobrou zpravu, petici netreba podepisovat, protoze na strance stoji:

"UPDATE AUGUST 28th 2007: Warner Bros. Records will release the CD of the TRANSFORMERS score by Steve Jablonsky on October 9th 2007!"

V cestine: Warner Bros. Records vydaji Transformers score od Steva Jablonskeho 9. Rijna 2007!
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mr.Hitman 30. 8. 2007 20:57

Tak dnes som sa konecne odtrhol od prace kvoli Transformers a myslim ze to stalo zato. Pocitacove efekty, hudba, pribeh vsetko super.

Hodnotim: 10/10
"Michael Jordan plays basketball. Charles Manson kills people. I talk. Everyone has a talent." - Nick Naylor
Mr.Hitman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bombul 2. 9. 2007 08:46

Konecne som to videla a.... nemam slov :wink:
Proste parada :tleskani :tleskani :tleskani
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Farley 8. 9. 2007 23:57

***** píše:TRANSFORMERS

Osoby a obsazení::/b]

Chlapeček, hodný robotek, zlý robotek, celkem pěkná paštika ...

b]Scénář:
:-)
Farley
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Likan 9. 9. 2007 11:41

yo yo presne si to vystihnul . :-) Ale rikal "World Wide WEB" coz je internet :-)
Likan
Čtenář

Odeslat příspěvekod Farley 9. 9. 2007 11:45

Yo, sorry. Tohle si pletu už dýl. :)
:-)
Farley
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 9. 9. 2007 21:05

tak jsem se na to podival a tento film patri presne do kategorie "kino", tedy je blbe na to nejdrive koukat treba na pocitaci, protoze tam jde jen o dojem z efektu, ne o nejaky pribeh, kdyz bych chtel pribeh, tak si radeji prectu knihu, ale filmy jako Transformers si tu stovku za kino zaslouzi :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 9. 9. 2007 21:08

Likan píše:Tak jsem nasel nabeh na druhej dil.
POZOR SPOILER
Transformers 2 2009

The battle for Earth has ended but the battle for the universe has just begun. After returning to Cybertron, Starscream assumes command of the Decepticons, and has decided to return to Earth with force. The Autobots believing that peace was possible finds out that Megatron's dead body has been stolen from the US Military by Skorpinox and revives him using his own spark. Now Megatron is back seeking revenge and with Starscream and more Decepticon reinforcements on the way, the Autobots with reinforcements of their own, may have more to deal with then meets the eye. Only members of boxden can save the world. Optimus Prime also is diagnosed with prostrate cancer :(.

ja myslel ze vsichni zaporaci pochcipali? hm, jsem byl nejak unesen z tech paradnich bitev, ze jsem ani neresil kdo s kym :)

tak Optimus bude mit rakovinu jo? no co uz :D, jen se bojim ze si prvnim dilem nasadili latku prilis vysoko a ve druhym, jak uz to vetsinou byva se diky parazitum, co z toho budou chtit vytriskat jeste vice penez, z toho stane propadak :(
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Player. 10. 9. 2007 11:39

S tou rakovinou sa asi inspirovali :lol: http://youtube.com/watch?v=vitdzT20iSs
Player.
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka