Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Male_zvire píše:Já vás nechápu. Ten film je brutální pecka, na kterou jsem se těšil celou totálně nepochopitelnou dobu, od premiéry v USA po premiéru v ČR. Do kina nechodím pomalu vůbec, protože není na co, ale na tohle jsem si lístek koupil opravdu rád a strašně jsem se těšil. Od premiéry v ČR jsem je viděl už šestkrát.
Muzika geniální, akce velmi dobrá, roboti jsou taky špičkoví až se nechce věřit, že to celé stálo něco kolem 60 mega.
Jediné co mi vadí je, že mám sice Soundtrack, ale jenom OST. SCORE OST se nedá nikde sehnat. On doprovod k nástupu Optima a jeho chlapců je opravdu zážitek. A hlavně v kině.h/quote]
Male_zvire píše:Já vás nechápu. Ten film je brutální pecka, na kterou jsem se těšil celou totálně nepochopitelnou dobu, od premiéry v USA po premiéru v ČR. Do kina nechodím pomalu vůbec, protože není na co, ale na tohle jsem si lístek koupil opravdu rád a strašně jsem se těšil. Od premiéry v ČR jsem je viděl už šestkrát.
Muzika geniální, akce velmi dobrá, roboti jsou taky špičkoví až se nechce věřit, že to celé stálo něco kolem 60 mega.
Jediné co mi vadí je, že mám sice Soundtrack, ale jenom OST. SCORE OST se nedá nikde sehnat. On doprovod k nástupu Optima a jeho chlapců je opravdu zážitek. A hlavně v kině.h/quote]
***** píše:Nejsi náhodou členem klubu planety NOVA?
http://www.klub.cz/z/quote]
Nejsi náhodou členem klubu planety NOVA?
http://www.klub.cz/z/quote]
Likan píše:Jo ten byl super OST SCORE prej ani nevyjde. Prej to steve jablonsky nechce bo co autor te pruvodni hudby.
***** píše:TRANSFORMERS
Osoby a obsazení::/b]
Chlapeček, hodný robotek, zlý robotek, celkem pěkná paštika ...
b]Scénář:
Likan píše:Tak jsem nasel nabeh na druhej dil.
POZOR SPOILER
Transformers 2 2009
The battle for Earth has ended but the battle for the universe has just begun. After returning to Cybertron, Starscream assumes command of the Decepticons, and has decided to return to Earth with force. The Autobots believing that peace was possible finds out that Megatron's dead body has been stolen from the US Military by Skorpinox and revives him using his own spark. Now Megatron is back seeking revenge and with Starscream and more Decepticon reinforcements on the way, the Autobots with reinforcements of their own, may have more to deal with then meets the eye. Only members of boxden can save the world. Optimus Prime also is diagnosed with prostrate cancer .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků