Lexx: ja se ptal jestli titulky jsou, ne kde jsou ale dik...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
jinak videl jsem to, celkem to ujde. myslel jsem ze by to mohlo klapat, vypadas jako chlap...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Taky jsem to uz videl, ale prvni serie mi prisla lepsi. Snad dalsi dily budou vtipnejsi. Ted to na me bylo asi moc GAY. A Moss me nezvedal ze zidle jako v 1. sezone , takovy prumer.
Po zhlédnutí prvního dílu jsem si říkal, že to je lepší než Haló, haló, Červený trpaslík a Monty Pythoni dohromady, a to už je co říct. Neuvěřitelná chlama.
Mne bol tento seriál doporučený ako skratka na rýchle pochopenie toho, ako to vo vtedy pre mna novej firme chodi... dobre osm sa pobavila a casom prichadzam na to, ze to nebolo tak daleko od pravdy...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
skukol som prvu epi, nic moc, humor plytky, predvidatelny, saskarny zle zahnane. dalsie diely mazem, nebudem riskovat ze sa mi to zapaci ESO, mas umna bod dolu