Neznám název filmu

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod bombul 12. 9. 2007 18:41

//bombul: OT odstraneny.
Jilke : nesekol si si temu? :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod hotspot 12. 9. 2007 18:44

cervicekcz píše:na tenhle film sem si vzpoměla teprve nedávno, ale je už to dýl co jsem ho viděla...jedná se tam zhruba o to, že nějakej chlápek mluví s mrtvými lidmi přes počítač, živí lidé se s ním můžou domluvit a promluvit si se svými již zesnulými bližními, když ten muž zemře, jeho poslání převezme jeden z jeho ,,klientů,, který už s mrtvými mluvil...pomáhá mu ještě jedna žena, pak mu na telefon chodí vzkazy mrtvých lidí a on je vyřizuje pozůstalým...nakonec je v nějaké továrně nebo hale, prší...asi je to nesrozumitelné, ale prosím...help me :hme/quote]

White Noise / Hlas smrti
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod cervicekcz 13. 9. 2007 15:14

děkuju moc, je to ono :wink:
cervicekcz
Čtenář

Odeslat příspěvekod Matik 24. 10. 2007 09:43

Také bych potřeboval pomoc. Neznám název filmu, ale pamatuji si jeho děj.
Je to o tom, jak se muž a žena (zřejmě pár) rozhodnou potápět. Udělají si kurzy a jednou si vyjedou na lodi se skupinkou na moře se potápět. Jenže oni na ně zapomenou a nechají je dole a s lodí odplují pryč. Pak se vynoří z hloubky na pusté moře a zažívají bouřky, popáleniny od medúz, útoky žraloků až nakonec oba stejně zemřou. (pokud si děj tohoto filmu pamatuji správně).
Nevíte někdo, jak se ten film jmenuje?
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod michee 24. 10. 2007 14:43

Matik: Ten film jsem viděla, a doufám, že je to Open Water.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Matik 24. 10. 2007 15:16

Jo, jo, díky. Je to ten film a mně se celkem líbil.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod USDarmy 16. 11. 2007 19:39

Zdravím,
pomůžete mi s názvem filmu, kde se Brad Pitt jako mladý hoch s partou asi čtyř kluků poflakuje městem. V podchodu nešťastnou náhodou nákupním vozíkem zabjí člověka. Příběh pokračuje v nápravném zařízení pro mladistvé kde je zřízenci týrjí a znásilňují. Jako dospělí se pak bývalá parta vrací pomstít vychovatelům za újmu, kterou opakovaně prožívali.
Díky,
Jirka
USDarmy
Čtenář

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 11. 2007 20:04

USDarmy: Spáči / Sleepers
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod USDarmy 16. 11. 2007 20:15

hot_spot: Diky, přesto že jsem prolejzal ČSFD a koukal na popis toho filmu, nedokázal jsem si to spojit.
USDarmy
Čtenář

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 11. 2007 20:25

Stacilo by zobrazit cely text...
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod USDarmy 16. 11. 2007 20:36

hot_spot: Z diskuze to uz bylo jasne, ale prochazel jsem celou filmografii, pac jsem netusil ani rok... Kazdopadne clovek nemusi vedet vsechno, staci vedet kde to hledat, resp. kde se zeptat. Jeste jednou dikec.
USDarmy
Čtenář

Odeslat příspěvekod Andrew_R 25. 11. 2007 11:45

Jedná se možná o tři roky starý film. Nebyl to dokument, ale klasický příběh, kde byly hlavní postavy lidé, co nějakým způsobem doplatili na úpadek Británie a její moci ve světě. Viděl jsem na to jen upoutávku, takže víc popsat nemohu. Ale je to zajímavé téma, rád bych si to zhlédnul.
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod podrzpapir 25. 12. 2007 16:16

Ahoj, mám pro vás docela oříšek: Je to záznam divadelní hry (takový co dávají na ČT2 - tam jsem to taky viděl). Bylo to o tom, jak nějací dva studenti (jeden z nich byl žid) bydleli v bytě nebo na koleji a tam se jim ani nevím jak nacpal další student. No na potvoru z celýho toho příběhu vyplívalo že je to mladý Adolf Hitler. Byla to fakt sranda. Je to už půl roku možná rok, co to na ČT2 dávali. Nepoznáváte to někdo náhodou? děkuji
podrzpapir
Čtenář

Odeslat příspěvekod Lexx 26. 12. 2007 20:48

Film, který jsem viděl tak zhruba před dvěma lety asi na Nově:
Chlápek, strašně bohatej, najednou se ocitne na mizině - peníze pryč, majetek pryč a někdo po něm jde, chce ho zabít. Na konci filmu vyjde najevo, že vše byla pouze hra, že jeho manželka (nebo jiní známí) toto objednala a dala mu to jako takový adrenalinový dárek. No a v hlavní roli hraje nějaký strašně známý herec, je trochu starší, ale nevybavuju si ho. Tušíte někdo? Díkes :-)
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod scater 26. 12. 2007 20:53

Lexx - vim o kterym mluvíš, ale nemůžu si vzpomenou na jméno.kouknu se po něm
Tak je to tohle - http://www.csfd.cz/film/2668-hra-game-the/?text=33680
Naposledy upravil scater dne 26. 12. 2007 20:56, celkově upraveno 1
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka