Neznám název filmu

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ares952 28. 4. 2007 14:16

nejedna se o film, ale o serial

bezel kdysi davno na nove myslim (rekneme tak kolem roku 1996 mozna i driv)

bylo to v australsko-polske koprodukci jestli si dobre vzpominam a bylo to o paralelnisch svetech, hlavnim hrdinou byl jeden kluk, ktery se dostal do paralelniho sveta, kde vladli regenti, ktery na sobe nosili takove uniformy, pomoci kterych mohli strilet "elektricke blesky". Seznamil se tam s jednou hezkou rostenkou, a kdyz zjistil jak na to, mohl zase zpet do sveho sveta a sel tam i s tou holkou. S nima se tam ale dostala jedna regentka ktera tam zacala skodit. A tak dale a tak dale. Vi neco o jakem serialu to mluvim? Vubec si nemuzu vzpomenout a na netu jsem nic kloudneho nenasel :-(

diky
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 4. 2007 14:36

Cesta do neznama?
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ares952 28. 4. 2007 16:14

nene, cesta do neznama je mladsi serial, a navic tohleto bylo spis pro deti
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pepe333 28. 5. 2007 14:00

Niekedy v 80 rokoch som videl komediu s malou roztomilou potvorkou z podzemia .Pomaha nejakemu poliacajtovi pri rieseni nejakeho pripadu .Jedna z mala veci ktore si pamatam je vykrik "kabooom" pri vybuchu . Nespomenie si niekto ako sa to volalo ?

Dik
pepe333
Čtenář

Odeslat příspěvekod naigoto 28. 5. 2007 14:42

Kdysi (cca 5 let zpět) jsem jen tak zaslechl zmínku o jihokorejském (japonském?) filmu, u kterého se děj točí kolem teenagerů a jejich krevních skupin (Podle těchto skupin se totiž v Asii určuje "kvalita" člověka, takže když má kluk krevní skupinu "B", tak je ostatními opovrhován). Možná by nemuselo být špatné to vidět (:

BTW: Já mám béčko :D
naigoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 1. 6. 2007 20:31

Ares952 píše:nejedna se o film, ale o serial

bezel kdysi davno na nove myslim (rekneme tak kolem roku 1996 mozna i driv)

bylo to v australsko-polske koprodukci jestli si dobre vzpominam a bylo to o paralelnisch svetech, hlavnim hrdinou byl jeden kluk, ktery se dostal do paralelniho sveta, kde vladli regenti, ktery na sobe nosili takove uniformy, pomoci kterych mohli strilet "elektricke blesky". Seznamil se tam s jednou hezkou rostenkou, a kdyz zjistil jak na to, mohl zase zpet do sveho sveta a sel tam i s tou holkou. S nima se tam ale dostala jedna regentka ktera tam zacala skodit. A tak dale a tak dale. Vi neco o jakem serialu to mluvim? Vubec si nemuzu vzpomenout a na netu jsem nic kloudneho nenasel :-(

diky

Neni to tohle?
http://www.csfd.cz/film/160279-vladci-k ... ellbinder/
http://www.csfd.cz/film/146158-vladci-k ... agon-lord/

Na to jsem dřív taky koukal, jestli je to ono=)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ares952 3. 6. 2007 16:20

ano ano, to je ono, diky :-)
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 3. 6. 2007 16:33

Tenhle hledám už hodně dlouho.Je to trochu složitý.
Jde o rodinku.Bydlí spolu.Syn a dcera si to spolu chtěj rozdat, ale ona řiká že to neni správný.Pak si mapatuju, že ten kluk posiloval.Běhal na dvorku a kousek od něj byla nějaká ženská.S tou pak za prachy chodil.Pak mám dlouhej výpadek.Nakonec se kluk a ta holka spolu "spojí".Je tam vždycky záběr na hodiny.Pak ještě mladší dcera napsala suprovou knížku, ale protože to neunesla, spáchala sebevraždu.
Tak, všechno co si pamatuju.Napsal sem to hrozně, divil bych se kdyby to někdko pochopil :)
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod droopy 3. 6. 2007 16:48

scater, celkom zaujimave :), mozno by som si pozrel, ale zabudol si napisat nazov filmu :D
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod scater 3. 6. 2007 17:02

Neni to nějaký XXX ale nromální film:D .Taky bych se na něj rád podíval mno..:(
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Baron Prášil 13. 6. 2007 00:17

scater píše:Tenhle hledám už hodně dlouho.h/quote]

ukončím tvé dlouhé hledání

Hotel New Hampshire
film zajímavej,knížka vynikající
(John Irving- http://ld.johanesville.net/irving )

Obrázek
Baron Prášil
Návštěvník

Odeslat příspěvekod scater 14. 6. 2007 20:01

Baron - Dík.Vypadá to na to :) zvažuju knížku, když říkáš, že je super.Ale mám toho v pořadí dost.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod spike18 1. 9. 2007 11:56

Hledam film s Louis de Funès, jedine co vim, ze si porad meni kufry a pak je hleda :)
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
spike18
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cervicekcz 11. 9. 2007 15:24

tenhle film se jmenoval OSKAR :D
cervicekcz
Čtenář

Odeslat příspěvekod cervicekcz 11. 9. 2007 15:33

na tenhle film sem si vzpoměla teprve nedávno, ale je už to dýl co jsem ho viděla...jedná se tam zhruba o to, že nějakej chlápek mluví s mrtvými lidmi přes počítač, živí lidé se s ním můžou domluvit a promluvit si se svými již zesnulými bližními, když ten muž zemře, jeho poslání převezme jeden z jeho ,,klientů,, který už s mrtvými mluvil...pomáhá mu ještě jedna žena, pak mu na telefon chodí vzkazy mrtvých lidí a on je vyřizuje pozůstalým...nakonec je v nějaké továrně nebo hale, prší...asi je to nesrozumitelné, ale prosím...help me :hm
cervicekcz
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka