Neznám název filmu

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod strny88 3. 6. 2010 17:24

Ahoj, již delší dobu hledám film, bohužel nevím, jak jej specifikovat abych jej vyhledal. Viděl jsem ho už dávno ale k věci:D

Jednalo se o UFO, v nějakém americkém městě, začalo to chcípáním dobytka, všude v okolí pochcípaly krávy, až pak kdosi oběvil za skalou ufo talíř, víc si nepamatuju ale vím že bych se na to chtěl znovu podívat.

Nevíte někdo?
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 14. 6. 2010 11:52

Pan.Tofle píše:[...]

G.I. Samurai / Time Slip?
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tuny 18. 6. 2010 23:05

calwen22 píše:ahojky všem,
byla bych moc ráda, kdybyste mi někdo mohl poradit. před několika lety jsem viděla film, u kterého si teď nemůžu vybavit název. myslím, že to mělo 2 díly a začínalo to tím, že v egyptě v době faraonů se tam narodil chlapec, už nevím z jakého důvodu, ho dali do koše a poslali ho po řece, aby ho zachránili. následně se nějak dostal do současnosti, kde ho našel manželský pár vědců nebo spíš archeologů a adoptovali ho. pak už nevím přesně jak a proč, ale začali hledat nějaký egyptský chrám, který nakonec našli ukrytý pod vodopádem.
vůbec netuším rok ani herce ani zemi vzniku, vážně ne. už je to nějakou dobu, co tenhle film dávali.

tak tohle je Tajemství řeky bohů http://www.csfd.cz/film/15894-tajemstvi-reky-bohu/
ale o dost lepší je knižní podoba :)
tuny
Čtenář

Odeslat příspěvekod Pan.Tofle 26. 6. 2010 12:32

mbing píše:
Pan.Tofle píše:[...]

G.I. Samurai / Time Slip?

děkujiii moc :)
Radim Uzel: Řekněte si otevřeně, co vás vzrušuje.
Pan.Tofle
Čtenář

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 7. 2010 14:52

neví nekdo ja kse jmenuje dokumet o cernobylu ?? mnel by byt novejsi ze tam poslaly sondu s termo vizi bo co ze tam nekoho uvidelay a ze ta sonda se uz nevratila ?? dik
anonymni

Odeslat příspěvekod aquarkko 18. 12. 2010 18:57

Neříká někomu něco film, kde by hrála pravděpodobně Rybová jednu ze tří sester, kdy nejmladší, asi čtrnáctiletá, otěhotní, a všechny to musí nějak tajit? Myslím, že byly všechny zrzavý, snad si to s něčím nepletu.
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod bures2 4. 4. 2011 13:12

Už to bylo celkem dávno na primě nebo nově. Byl to film, myslím horor. Byl tam nějaký statek a před tím statkem se objevili kruhy v obilí.
"spoiler":
Jeden kluk, který bydlel v to stavení o tom začal něco zjišťovat a zjistil, že mimozemšťˇané mohou příjít ze dvou důvodů, buď zjistit info o lidech nebo zabít lidy. Mysleli si, že chtějí získat info. Potom šel chlap, který s tím klukem a ještě myslím s holkou za nějakým známým, kterého dlouho neviděl. Když za ním přišel, měl sbaleno a chystal se odjet. Když se ho zeptal, kam jede, řekl, že jede k vdě, protože u vody se neobjevují kruhy v obilí a ať nechodí do domu, že tam jednoho mimozemšťana zavřel. Podíval se něčím lesklým, co fungovalo jako zvcátko škvírou pod dveřmi a ten mimožemšťan na něho zaútočil a chlap mu usekl prsty. Běžel domů a začali zabezpečovat dům a zjistili, že je chtějí mimozemšťané vyhubit. V noci zabili psa a zjistili, že z chůvičky jdou nějaké zvuky, když jsou na blízku. Další noc na ně zaútočili. Utekli do sklepa a mimozenšťˇané byli v domě a domývali se do sklepa. Ten chlap uviděl, že je to ten mimozemšťan bez prstů spolu s ostatními. Přenocovali ve sklepě a ráno chytil ten kluk záchvat a léky zapoměli. V tom sklepě s nimi byl myslím ještě nějaký chlap. Zkusili chůvičku, bylo ticho a tak vyšli.

Tak nějak to bylo. Neznáte někdo název? Předem děkuji.
bures2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vincegade 4. 4. 2011 14:35

Signs, cesky Znameni s Mel Gibsonem
http://www.csfd.cz/film/8363-znameni/
vincegade
Čtenář

Odeslat příspěvekod includes 5. 4. 2011 11:40

Je to skutečně Znamení.

Dovolil jsem si upravit buresuv post, aby případným divákům nebyl celý film vyzrazen :-)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SmokeMan 14. 4. 2011 23:22

Caute pani, odskocil jsem si ze zive.cz a verim, ze mi poradite, moc nevim jak to facha, ale vic nez priblizny dej a stav vam asi nereknu.

Jde o film asi svedske produkce, pripadne koprodukce severske trojky, v CR asi nebyl nikdy uveden (tady si nejsem jisty, klidne strilejte), cas uvedeni bude zrejme kolem roku 2005 (+-5let, hodne, ja vim) a konecne, oc tam jde?

Takze: Uz nevim jak, ale hlavni postava se dostane na vozik (ochrne) a to asi dost dobre vinou vlastni zeny (nejsem si jist), dokonce se to asi stane nedaleko jejich domu (veskery dej se odehrava v tom dome, az na prostrihy), dal uz vim jen tohle:

chlapik se velmi uzavre a chce byt sam ve svem pokoji, kde jen huli, posloucha desky, nechce nikoho videt a jeho zena ho z toho chce vsema silama vysekat - kolektivni terapie u nich v dome atd. tam to dostava az velmi komedialni raz, ac je to predevsim drama ve kterem se proste objevuji groteskni situace, ma to happy end ale take mnoho zvratu a je to vazne podivana.

Netusil by nekdo nazev? Dokonce je mozne, ze se pletu i v puvodu, ale to je minimalni moznost.

Dekuji za nakopnuti.
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Čtenář

Odeslat příspěvekod dockalacek 18. 4. 2011 18:27

SmokeMan: jsem vozíčkář, takže jsem film viděl. Je norský, plný černého humoru a mohl by se jmenovat Kurz negativního myšlení.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Moderátor

Odeslat příspěvekod SmokeMan 19. 4. 2011 09:35

dockalacek: Diky Ti, to je ono :)
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Čtenář

Odeslat příspěvekod Lexa22 18. 6. 2011 20:56

Viděl jsem jeden film, byl to spíš psycho než horor, je to pár roků nazpátek ale zaboha si nevzpomenu jaxe jmenoval. (Snad něco s fénixem? Znovuzrozením?)
Šlo o chlápka kterej se znažil změnit smrt svýho bratra (a svojí taky?) nebo něco na ten způsob a pořád dokola se mu vracela realita, ale dycky když něco udělal tak to více méně dopadlo stejně a ten brácha umřel. Myslím že v tý poslední realitě spadne ze střechy, nějakýho trámu nebo ze schodů a pak už jen tomu hlavnímu hrdinovi vysvětluje psychiatr cosi, že se s tím nesmířil a v hlavě si to pomíchal, a že všechny ty reality si vysnil a pak to jede zase na novo další realitou a je konec a titulky... Nějaxe tam střídali i role, jako že v jedný realitě byla zdravotní sestřička a v druhý nějak švagrová nebo nějaká milenka toho hlavního tvora? Vim je to zmatený ale kdyby měl někdo z Vás pocit že to poznal byl bych vděčnej za název :)
Lexa22
Čtenář

Odeslat příspěvekod swenak 13. 8. 2011 16:27

Ahoj všem,

nejedná se o film, ale o nějaký dokument, resp. dokumentární seriál. Začínal kreslenou animací, jak muž v buldozéru jezdí plání, kde jsou pokácené stromy. Má polední pauzu a tak si sedne před buldozér, že se nají, svítí na něj slunce a usne u toho. V tom začně ze země vyrůstat nový strom, rovnou před ním, zvětšuje se, muž s vzdbudí a kouká na to, strom mu začne dělat stín a jak roste, tak jeden květ mu vyroste rovnou před hlavou a muž nevěřícně kouká.

Je to pořad o přírodě, mně jde hlavně právě o tento začátek. Bude to asi starší, možná 20, 25 let. Už se na to ptal někdo zde (http://www.poradte.cz/volna-diskuze/324 ... romem.html), ale nikdo si nevzpoměl :-)

Díky za každou pomoc :-)
swenak
Čtenář

Odeslat příspěvekod Zyzzy 17. 9. 2011 01:12

Lexa22: http://www.csfd.cz/film/38810-ztrata-pameti/

swenak: Jejda, to by mě taky strašně zajímalo, jako "malému" se mi ta znělka s tím bagristou, před kterým rozkvete kvítek ze stromu strašně líbila. Bylo to takové dojemné. Kdysi jsem to hledal, ale zatím nic. Něco mi říká, že to byl francouzský dokumentární cyklus. Ale to je jen tušení.

Sláva! Objeveno! Stačilo dát do youtube "intro french documentary" a hle:
http://www.youtube.com/watch?v=KArE_84-ZFo&feature=fvsr
Zyzzy
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka