Anime

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Alejandro Peréz 6. 12. 2005 19:09

Tak a teď se pochlubte, kdopak z vás byl teď o víkendu v pze na Asian Festivalu?
Alejandro Peréz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rada_losik 7. 12. 2005 10:11

Pokebale le't :D Film nevím. Nevím jestli je japonký ale pěkný film byl animatrix.
Přesně jak pravilo staré proroctví :D
rada_losik
Čtenář

Odeslat příspěvekod Narcissus 8. 12. 2005 00:07

Jo, Animatrix je super, ten se mi fakt líbil.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cache 8. 12. 2005 01:31

Tieto som videl ja:

Akira
http://www.csfd.cz/film.php?83541
Modla anime, kazdy "anime maniak" co to nevidel je len kvazi maniak. Udajne film, co cely styl anime odstartoval. Osobny nazor - skvely pribeh, putave, proste oplati sa vidiet. Najlepsie ake som zatial videl.

Final Fantasy VII: Advent Children
http://www.csfd.cz/film.php?214014
Videl som to nedavno, zaujimavy film, ale nefanusikom serie FF troska unikne pointa. Uzasna animacia.

Grave of the Fireflies
http://www.csfd.cz/film.php?129496
Depresivny film pre narocneho divaka.

Ghost in the Shell
http://www.csfd.cz/film.php?34300
Trocha komercnejsia odreagovavacka, ale putavy pribeh. Pokracovanie ( Ghost in the Shell 2: Innocence) je tiez udajne dobre, este som ho ale nevidel.

Animatrix
http://www.csfd.cz/film.php?70635
Niekolko pribehov na temu Matrix, osobne sa mi pacilo len zopar. Trocha sklamanie z celku (cakal som po tom mnozstve chval viac).

Serialy nepozeravam, videl som z jedneho dva diely a nenadchli ma. A to mame na kablovke "anime kanal" kde idu 24/7.
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 8. 12. 2005 02:07

GITS 2 je "moc rezba a nic moc pribeh" :-) ... a efektama je to samozrejme uz jinde :-) ..

imho puvodni GITS je spickovej ...

k tem serialum .. zvlastni, v detstvi sem jich videl hodne, ale uz si nepamatuju zadny jmena.... a byly moc pekny ... tipoval bych to na serialy z 80. let japonsko-americka produkce ...

jinak vynikajici japonsko-americkej serial je AEON FLUX - ten film co ted chtej natocit bude peknej brak :-( ...

no a Heavy Metal (a slabsi FAKK2) - dalsi ukazka americko-japonskyho mismase ... genialni pribehy.. prijemne mrazivy.. (nemate nekdo HM1 ? ja to nemuzu nikde sehnat :-()
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 9. 12. 2005 10:15

Tak jsem se kouk na ten AppleSeed. Pribeh je fakt takovej normalni japonskej, ale udelany je to fakt dokonale!!
Kdyby nekdo nevedel na co koukat, tak doporucuju serial FullMetal Alchemist. Fakt super.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod prasatko 27. 12. 2005 22:21

Grave of the Fireflies je opravdu hodne depresivni a smutny film. Ale jinak se mi to libilo. Vsem doporucuju, no ikdyz slabsi povahy by to nemusely moc pobrat (viz moje segra :) )
Nedělám nic, protože nevím co dřív.
prasatko
Čtenář

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 15. 1. 2006 21:55

JendaLinda píše:Jej, Digimon, to byla kravina! :oboze

jo to byla.. :lol: :lol:
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marz 23. 1. 2006 21:31

ja jsem mel doma chvili Star wars: clone wars, nejakou kreslenou capinu, a jak jsem tam videl, jak Joda "silou" srazil k sobe dve lode, nebo jak tam skakali az pomalu do vesmiru, tak jsem to smazal. taky nevim, jestli je to japonske, ale myslim, ze to bude hodne podobne tomu, co shanis.
PS: mohl bych sehnat: http://www.csfd.cz/film.php?134077
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mae-geri 7. 11. 2006 00:31

No, jak vidim, tak toto tema je docela pohrbene... Ale ted jsem se dodival na jeden anime serial - Elfen Lied. Videli jste to nekdeo taky. Sice docela krute a masakr, ale podmaniva hudba a velmi dobre...
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 7. 11. 2006 02:27

s anime bezte strasit na doupe .. tam je tech uchylaku nespocet :-D ...
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 7. 11. 2006 08:13

š.ť.á.p.i"o[quote="JendaLinda píše:Jej, Digimon, to byla kravina! :oboze

jo to byla.. :lol: :lol:[/quote]

Digimon už nebylo nic moc, ale když u nás žačala Pokemon manie, to už bylo něco :wink: ....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mawe47 7. 11. 2006 21:20

ja na zakladce sledovala na nemcich sailormoon i kdyz nemecky neumim ani slovo, protoze me to nadchlo...
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod mae-geri 7. 11. 2006 21:49

Tak to neznam. Ale obecne se mi anime libi, tak jeste neco poshanim... Akorat v te nemcine to asi nebylo uplne ono :)
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Hitomi 23. 7. 2007 21:33

Magic POkan ,,, huste ujete ,,, hodne srandovni ,,, sice to vypada jak anime pro 8 lety holky :) ale je to super ,,,,
Hitomi
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka