No tak dám Balroga:
Tenhle je z BFME... (PC hra)
tenhle z filmu (Balrog je dycky ten, co mlátí toho dědka)
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
mala .. modra ... prirucni kotoucova pila + banda ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
KOŽENÝ KSICHT
kdo viděl Texaský masakr motorovou pilou, tomu je jasné...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
Jinak pes z Cartoon Network. Jak měl tu babku a furt je naháněli nějaký potvory atd. Měl děravý zub. Myslím že se to jmenovalo Carigne the cartli dog. Nevím jak se to píše Ale ten byl dobrej hlavně jeho záchvaty