U kterého filmu jste si nejvíce pobrečeli?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Grammator 23. 11. 2005 14:22

Jo poslední díl mashe, tak řvu skoro furt...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Juliooo 24. 11. 2005 23:28

No ja osobne asi pri A Walk to Remember

http://www.imdb.com/title/tt0281358/
Juliooo
Čtenář

Odeslat příspěvekod Jane Manchini 26. 11. 2005 13:47

Naposledy jsem si pobrečela u Zelené Míle, to byl fakt dobrej film, kterej mě dostal, jinak každej den brečím u Televizních novin.
Jane Manchini

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 11. 2005 13:52

Já si včera pobrečel u Prásku nad mentální "vyspělostí" Hrachovcový
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 1. 12. 2005 21:11

Já si pobrečel nad Million Dollar Baby...když jí dával tu smrtelnou injekci....
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wir-jin 2. 12. 2005 01:23

Asi u smrti Wiliama Volise ze statečného srdce :cry:
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 4. 12. 2005 15:51

zatim u zadnyho ale kolikrat jsem mel na male.. Treba armagedon..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 4. 12. 2005 16:10

staprdo .. to ja taky.. zoufalstvim :-D
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Narcissus 4. 12. 2005 16:49

Já u filmů nebrečím 8).

No...dobře, tak třeba Prolomit vlny není špatný :).
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rose Red 6. 12. 2005 18:22

Kdybych to měl brát ironicky tak já brečím každý den u televizních novin, pak u diskuzních pořadů jako sedmička nebo nedělní partie a brečím a vzlykám a dívám se a říkám " Jak proboha mohou dělat politiku vlasti, když jim jde jen o ty své koryta a politické brebendy ".

Ale teď vážně, ikdyž jsem chlap a není důvod se stydět, tak já brečím u filmů, kde si režisér hraje s lidskými city, tak jako když brečí ženské u nějaké telenovely. Já si pamatuji, že jsem to citově prožíval, když mi bylo 16 let a viděl jsem poprvé film od S. Spielberga E.T. Mimozemšťan. A pokaždé když ho vysílají v televizi, a dívám se, pokaždé brečím, hlavně ten konec filmu je takový citový, jak se ET loučí a nebo když říká, ET chce domů.:cry:
Pak si pamatuji, že jsem brečel u filmu Číslo pět žije, o tom mluvícím robotovi, jak ho chtěli zničit, taky skvělá scifi komedie, ale první díl se mi víc líbil.
Jinak se už nepamatuji, u kterého filmu jsem naposledy brečel, asi je to tím, že jak stárnu, tak začínám být víc odolnější.
Rose Red
Návštěvník

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 7. 12. 2005 15:55

2Pix píše:staprdo .. to ja taky.. zoufalstvim :-D

ale jak me to nazyvas? :pozor2 :pozor2 :pozor2 ty sis cetl muj prispevek v threadu jak vznikl vas nick ze jo?
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bigdoc 7. 12. 2005 20:36

Rose Red píše:Kdybych to měl brát ironicky tak já brečím každý den u televizních novin, pak u diskuzních pořadů jako sedmička nebo nedělní partie a brečím a vzlykám a dívám se a říkám " Jak proboha mohou dělat politiku vlasti, když jim jde jen o ty své koryta a politické brebendy ".
/quote]

Realita není tak zlá jako to, co vidíš v televizi. V TV se jenom předvádějí před divákama, protože se bohužel blíží volby. Ve skutečnosti většina z nich jsou celkem normální, pracovití lidi, kteří dokonce ani nejsou úplatní, kupodivu.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 7. 12. 2005 20:58

no to zalezi na mem citovem rozpolozeni.... jednom jsem mel pocit, ze me dostane i Terminator....

jinak.. zadny film me jeste nerozbrecel, ale libila se mi treba Laska pres internet (mozna je to slabosti pro Meg Ryan)...
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fales 7. 12. 2005 21:05

Asi jsem divnej ale u zadnyho filmu jsem nikdy nebrecel... :shock: :lol: :lol: :lol:
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod thoosah 23. 1. 2006 20:56

Wow, asi 4x jsem becel (sam tomu neverim) u filmu Grave of the Fireflies - cesky Hrob svetlusek. Podivejte se na csfd.cz, je to valecny film o dvou sourozencich...u jineho filmu se mi brecet nepodarilo.
thoosah
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka