U kterého filmu jste si nejvíce pobrečeli?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 28. 9. 2005 20:18

jo presne pri Zelenej Mile som reval dva dni Obrázek
Andrew-DC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod p0etrik 29. 9. 2005 20:49

Ja to pustil naplno u posledniho dilu pratel, kdyz jsem samozrejme predtim videl vsechny predchozi. Nastesti jsem to ocekaval, takze jsem se na to dival radsi sam. :)
p0etrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Malkovich 7. 10. 2005 18:41

Včera u zpráv na Nově:Krájel jsem tři kila cibule na guláš.
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nickííí 10. 10. 2005 18:15

Tenkrát jsem brečel u zelený míle(když jsem se koukal sám), před lidma se většinou krotím.
Nickííí

Odeslat příspěvekod 2Pix 10. 10. 2005 18:40

nejvic sem bulel u jednoho kreslenyho filmu ... Posledni jednorozec... ale to bylo asi pred deseti lety.. od ty doby se tomu filmu vyhybam ... ale u ceho sem uronil nejednu slzu byl Sindleruv seznam ... brrrr ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 11. 10. 2005 17:21

nemozem si pomoct, ale mna dojal space station 3d. starty rakiet a pohlady z vesmiru ... to by som chcel niekedy zazit..
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod carreaum 15. 10. 2005 09:25

nejvíc mě dostal pearl harbor a snowboarďáci :-)
carreaum

Odeslat příspěvekod ConPower 16. 10. 2005 20:24

Viděli jste někdy Max a Kevin? Vysílalo se to na ČT asi před 2 lety.. To byl film, u kterého jsem celkem hodně pobrečel, ten konec byl fakt zdrcující.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zvedavec1 19. 10. 2005 22:49

Naposledy mne hodne dojal film Hotel Rwanda. Je fakt hustej, sem to malem neudejchal a zacal rvat. … "Ma cenu to vubec tocit? Lidi si reknou Boze to je hruza a budou pokracovat dal veceret." "jste cernej, nejste ani negr, jste African" nebo ta scena "bili do autobusu, cerny do hotelu … Boze, ja se tak stydim".

Pak samozrejme filmy co uz tu zazneli. Zelena mile, Vykoupeni z veznice Shawshank, K-Pax (Svet podle Prota), Prelet nad kukaccim hnizdem, AI (Umela inteligence), Posledni samuraj, Seznamte se Joe Black, Million Dollar Baby
10 SIN
20 GOTO HELL
Zvedavec1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 19. 10. 2005 23:00

Max a Kevin ? ... genialni dojak .... a konec byl i na mne moc ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 19. 10. 2005 23:01

vzdycky kdyz se divam na terminatora, tak brecim jak malej jarda :oops:
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod ES0 19. 10. 2005 23:01

tak docela jsem si posmutnil u pratel, konkretne vztah Rose a Rachel me dost stval, fakt jsem nesnasel scenaristy, ze je ne a ne dat dohromady, dokonce jsem kvuli tomu vynechal 6. a 7. serii, (jecici Moniku nemusim:-)),
i premyslel jsem jak je to mozne ze ja smutnim a ostatni se smejou, asi to je proto, ze jsem mel podobny vztah jako ti dva v tom serialu, hoodne podobny, az jsem se nad tim podivoval, jaka je to shoda(teda ne zebych byl natvrdlej jako Ross):-) a nejhorsi na tom bylo, ze ta rachel je te "me" docela dost podobna...
jsem zvedav jestli se zase spojime :nenapadne
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 19. 10. 2005 23:03

ehm .. kdo je ta Rachel ? ... kdo ji hraje ? :-)))
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 19. 10. 2005 23:05

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 19. 10. 2005 23:13

eso: no jo, to je ona, potvurka :lol:
zamis
Legendární avatar Pauzy

Předchozí stránkaDalší stránka