No bolo tu spomenutých veľa hororov ale dáko mi tu chíba zatiaľ nespomenutá klasika svojho žánru a to Nosferatu - Eine symphonie des grauens od režiséra Murnaua z r.1922.
Docela se tesim na HOSTEL Uvidime co z toho vyleze,ale vypada to nadejne
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
vrele doporucuju Nocni mura v elm street, stary ale dost dobry horor, videl jsem jen jednicku a trojku, je toho myslim pet pokracovani, taky muzu doporucit The grudge, cesky nevim. Hold japonci maji ty nejlepsi horory.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
No jasně Noční Můra v Elm Street a Fredy Krueger! To je nezapomenutelný, viděl jsem všechny díly! Špička!
Kruh je dobrej, dvojka nic moc. Pak Noc s nabroušenou břitvou, hodně krve! A SAW a SAW2, to jsou super filmy, ale neřekl bych že to jsou horory
me se 3:15 libilo, zas tak spatny to nebylo:)) ale co se tyce filmu "Noc s nabrousenou britvou" bylo to zajimavy, ale nejak sem to nepochopil, proste ten konec mi k tomu filmu nejak nepasoval. SAW aani SAW 2 sem nevidel, ale to se asi brzy zmeni )
3:15 zemres je anglicky The Amytville horor, a byla to pekna blbost, a rozhodne to nebyl horor, ani saw a saw 2 nejsou horory, ale to uz jsou docela dost husty filmy, hlavne ty zavery
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
jj souhlas hostel tak napul, zacatek proste nikdo nepochopi rozzuzleni je az skoro na konci coz je skoda, me se libila druha 45 minutovka ta prvni stala za starou belu, jo a hlavne z nejaky ritky jak udelali Blavu,,,, no potes tohle me vzdycky n aamericanech sokuje jak oni nase CS vylici jako asijskou cast ruska za uralem... des.. jo a vubec nejlepsi byly posledni 2 minuty