Horory

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod jaccub 30. 9. 2005 17:37

3:15 zemres sem taky videl, bylo tam par scen kdy se clovek lekl, ale podle hudby a to eo se tam odehravalo se to dalo celkem cekat kdy se co stane.
-2b, -1000,-
jaccub
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 30. 9. 2005 20:15

co takhle Cannibal Holocaust ? ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Hondaq 30. 9. 2005 21:43

mě se líbila Nenávist...The Grudge. Řek bych že je to lepší než kruh. Když se na to koukáte v noci a se sluchátkama tak to je nezapomenutelný zážitek :wink:
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cibtom 1. 10. 2005 08:36

3:15 zemřeš mě celkem zklamalo, čekal jsem prostě něco trochu lepšího
cibtom
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew-DC 1. 10. 2005 18:37

2 Hondaq: jj ten horor je super....kukal som ho okolo polnoci s kamosmi a mali sme brutalne nahlas vezu a tiez brutelne nakakane v gatiach :lol: :lol:
Andrew-DC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jaccub 3. 10. 2005 13:30

tak sem se vcera konecne kouknul na Shutter a dneks a me neja boli za krkem:)) jen by me zajimalo jakou spojitost to ma s timhle filmem??
-2b, -1000,-
jaccub
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SystemSecurity 26. 10. 2005 19:30

Nechci Vám nic vnucovat, ale podle mě jste zapomněli na "horor"
(The Blair Witch Project)
Vypadalo to reálně. Přestože "kvalita" filmu byla hrozná a pořád se tam dělo jen: "potřebujem se dostat z lesa". Film byl poutavý až do konce. A vůbec si ten frežisér zaslouží uznání, že ten film natočil skoro zadarmo. Je to kult mezi horory.

Vesnice
Další film z lesa :) . Hororový prvky tam fakt nejsou, spíš je to o tom vidět to do konce a pak si uvědomit že by se to mohlo stát doopravdy 8) . Ale jako horor bych to nepoužil.

Saw
Poměrně současný horor. Jestli si ho chcete užít, nic si nečtěte a jděte do toho pohlavě. Fakt si to užijete :twisted: . Mimochodem za 5 dní bude dvojka.(dnes je(bylo)26. října.)
This world(war) sucks! :-)
SystemSecurity
Čtenář

Odeslat příspěvekod Zelik 26. 10. 2005 19:37

cibtom píše:3:15 zemřeš mě celkem zklamalo, čekal jsem prostě něco trochu lepšíhoe/quote]

Já taky čekal,že to bude lepší,dalo se tam hodně uhodnout co se bude dít a skoro jsem se ani pořádně nevylekal...
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Driver 26. 10. 2005 22:55

Moje tipy:

Halloween Resurection - Michael Mayers se zase vrací a tentokrát si dá partičku mladejch lidí

na hodně podobnej způsob je Dům hrůzy (the house on haunted hill)

Pak je dobrý SAW, ale to už je fakt maso a hlavně taky psycho

Texaskej masakr motorovou pilou - dobrý, hlavně prej podle skutečný události

Pach Krve - podobný jako texaskej masakr motorovou pilou, podobnej scénář hlavně, jinak tam je víc postav a taky dost brutální
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andels 28. 10. 2005 09:48

2 SystemSecurity : O Blair Witch mluvis jako by to natocili nejaci reziseri...ale byl to dukaz ze v tom lese fakt neco je...si najdi stranky o tom...me osobne to desi
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 28. 10. 2005 12:32

2Pix píše:co takhle Cannibal Holocaust ? ...

Jezisimarja ty myslis tu brutalni chlivarnu?? U toho je husty jist a jeste se divat v noci!!!!
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod fatman 29. 10. 2005 16:10

Jak už někdo vzpomněl, Evil Dead je pořád jeden z nejlepších (a to je z roku 1981). V poslední době mě zaujal Darkness Falls (česky se to nevím proč jmenuje Propad do temnot). Teda asi první půl hodiny, to trošku běhá mráz po zádech, konec už je bohapustá kravina. A ondyno jsem na Film+ shlédnul Dead End a to náhodou nebylo blbý.
fatman
Čtenář

Odeslat příspěvekod macman_mac 29. 10. 2005 20:32

mozna to tu uz padlo ale celkem neni spatne ani 3:15 zemřeš a texasky masakr motorovou pilou..
macman_mac
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hotspot 29. 10. 2005 21:24

Nenávist sice u mně nezabodovala tolik jako Kruh ale některý momenty tam byly fakt děsivý... hlavně to se záznamem z bezpečnostní kamery, i když to byla jasná vykrádačka Kruhu, a taky ta scéna ve sprše, to jsem se fakt lekl... pěkně děsivej byl i ten skřípavej zvuk...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 21:32

christian .. samozrejme :-D ... ale znam jeste podivnejsi filmy (Salo - 120 dni sodomy) .. proste mam rad italsky filmy 60 a 70 let :-) ...

hot_spot .. kruh japonskej .. nebo americkej .. aneb : kruh 0-1-2 ? :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka