Souhlasite s cenou lupenu kin?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Koby 5. 6. 2005 22:01

V tomhle souhlasim s S- Tonym. Nheldě na to, že pokud máte domácí kino třeba dnes už za 15000,- tak máte i lepší zvuk doma než někde v kině. Já se radši koukám teda na DVD než někde v kině. V kině se nemuzu skoro ani hnout, doma si muzu dát třeba pauzu na záchod. Ale to neni jediný důvod. Jde mi fakt o to. Doma mám troufám si říct daleko čistší a lepší zvuk, ktreý je sice "pouze" jako Surround, ktreý se ale od zvuku v kině liší pouze tím, že máte repráky doma blíž od sebe, tím pádem jsou spožděné. A obraz mám doma taky ostřejší a kvalitnější, protože čský kino, který promítá bar. materiál Technicolor zatím neni, tim pádem obraz v kině je neostrý, nehledě na stav promítaček, distribučních kopií filmů, prachu v sále atd... Takže pro mě vítězí zcela jasně DVD doma... :-)
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 5. 6. 2005 22:02

Mno tak domaci kino doma nemam a ani me to nejak nechybi staci mi tri monitory a 7+1 home theatre a vystacim si celkem v klidu :))
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 5. 6. 2005 22:04

Me cena 120 za listek prijde prijatelna,do kina chodim jen na premiery,pokud se mi film libi,pak si ho sezenu na cd..
Chodim do PC a VC,pripadne do Ladvi,jsou to pekny kina s prostornyma sedackama,ne vrzajici dreveny sedacky jako v kine nekde tamhle v Kotehulkach...
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 5. 6. 2005 22:07

ja zasadne na andela je to tam proste nej :))
a maji vyborny popcorn jo take chodim zasadne na pulnocni premiery :D
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 5. 6. 2005 22:07

Iceman:tak to se tam asi dost casto potkavame:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Master74 5. 6. 2005 22:10

iwigirl píše:Me cena 120 za listek prijde prijatelna,do kina chodim jen na premiery,pokud se mi film libi,pak si ho sezenu na cd..
Chodim do PC a VC,pripadne do Ladvi,jsou to pekny kina s prostornyma sedackama,ne vrzajici dreveny sedacky jako v kine nekde tamhle v Kotehulkach...

Na Ladvi?To si snad delas srandu :oboze ....
Tam je dobrej akorat SAL 1,ale ostatni se ani nedaj nazyvat kinem,platno je hoodne maly a pohodli taky nic extra...Byl jsem tam pred tydnem a ten malej kinosal je tak mozna dobrej na muchlovani s pritelkyni,ale ze by to odpovidalo cene,tak to nevim,nevim
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Master74 5. 6. 2005 22:12

Celkove tyhle "hybridy" co s kinem nemaji nic spolecnyho nemam rad,klasika je klasika :wink:
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 5. 6. 2005 22:13

Master74: ja tam chodim kdyz tam je vstupny asi tak za 80(?):-)
A ty maly saliky se mi libej,byli jsme tam na Kruhu,sedeli v prvni rade a malem jsem to psychicky nezvladla:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod S-Tony 5. 6. 2005 22:36

iwigirl píše:do kina chodim jen na premiery..

Tak to chodíš na všechy filmy? Přeče každý film má jendou premiéru (první promítání) jestli se nemýlím, he he he.
Obrázek
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 5. 6. 2005 22:38

S-Tony píše:Tak to chodíš na všechy filmy? Přeče každý film má jendou premiéru (první promítání) jestli se nemýlím, he he he.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod luk 5. 6. 2005 23:38

Koby: ...protože čský kino, který promítá bar. materiál Technicolor zatím neni...

Jaks' to myslel? Technicolor je nejstarší komerčně používaná technologie pro barevné filmy, existuje někdy od 30. let 20. století (tj. cca 70 let) :-D Takhle už jsem se dlouho nepobavil...
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 6. 6. 2005 00:21

iwigirl hehe je to mozne nekdy zajdem :)))
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 6. 6. 2005 00:30

Myslím si (mimo jiné) že by s cenou lupenů nesoulhasil ani sám slavný Arsen Lupen. A jak je známo ten měl peněz dostatek.

Je zajímavé, že se lidové pojmenování lístků do kina shoduje s příjmením lupiče. :wink:
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Koby 6. 6. 2005 08:30

luk píše:Koby: [i]...protože čský kino, který promítá bar. materiál Technicolor zatím neni... /i]

Jaks' to myslel? Technicolor je nejstarší komerčně používaná technologie pro barevné filmy, existuje někdy od 30. let 20. století (tj. cca 70 let) :-D Takhle už jsem se dlouho nepobavil...e/quote]

No, dělám v tom, takže tě musím vyvést z omylu. Technicolor je sice straý materiál, jak řikáš někde ze 30. let, ale v českých kinech se nepromítání. Budeš li chtět vědět důvod, tak jestli budu mít chut, muzu ti sem napsat asi tak tři A4 o tom, proč to tak neni. Jinak se tady promítají pouze kopie z Technicoloru, ktreé jsou jakjinak než kopírovány na klasický tříbarevný filmový materiál. A když se to zkopíruje na ten 3. vrství, automaticky se ti díky vlnovým delkám jednodtilvých barev atd. obraz v něktreých barvách rozvostří, a změní se ti barevné poddání, bude zkreslené...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod luk 6. 6. 2005 09:41

Koby: Tak to sorry, jsem za blbce. Měl jsem dokonce pocit, že už se s Technicolorem úplně skončilo. A že ho u nás skutečně nemohou promítat, to jsem nevěděl...:-(
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka