Souhlasite s cenou lupenu kin?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Master74 4. 6. 2005 17:32

Jste s pokojeni s pomerem cenaxkvalita kin?Zdaji se vam ceny prehnane ci naopak?
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mbing 4. 6. 2005 18:15

Problém je, že kina platí za půjčení filmu obrovské částky.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 4. 6. 2005 22:36

A proc tedy nektery kina maji vlezny za 80 a nektery za 140???
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adams 4. 6. 2005 23:02

No, jelikož jsem když jsem byl v kině naposled, byly lupeny tuším za patnáct korun, tak mi 140 za lupen je úúúplně šumarfuk. Ale dávat dětem na lístky, abych mohl... no, v klidu koukat na televizi, to už se by se mi moc nelíbilo.
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Koby 4. 6. 2005 23:06

M. : Protože když pudeš do Premierovýho kina, jako je Palace, Village apod. tak tam jsou poplatky na vypujčení daleko vyšší než u kina někde na vesnici, kde běžej filmy třeba o 2 měsíce pozdějc. Z částky za ktreou zapltíš za vstupenku v premierovém kině jde cca. 70,- jenom distributorovi. Když pak lístek stojí v průměru 125,-, uznáš snad že výdělek na jednom lístku až zas tak velký neni. Nehledě na to, kolik stojí provoz, zaměstnanci a kolik lidí do toho kina vůbec jde. Poslední rok klesl zájem o kino o 30%, to je strašně moc. Nabízí se otázka, proč tedy např. Village nezlevní lístek na 100,- z toho vyplyne větší náštvěncot a asi i větší výdělek. Je to jednoduché, jsou na tohle zákony, ceny lístků v jednotlivých multikinech se nesmí lišit o nějaké procento. Zlevnit by mohli jedině všichni naráz, ale to se zase nedohodnou. Proto se všichni kina snaží přilákat lidi díky všelijakým slevovým kuponkům, ty vám tu cenui potom srazí na přijatelných 100,- , někdy mín...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Návštěvník

Odeslat příspěvekod luk 4. 6. 2005 23:13

M.: To záleží na víc věcech - jak moc je kino dotované městem, jak drahé vybavení má, jestli je ve svém nebo v nájmu atd. Proto se ceny tak liší. Na vesnicích ještě existují kina, kde se platí 40 Kč (ale nové filmy tam nevedou, sedí se na bednách, promítá se na kus prostěradla a zvuk vychází z reprobeden pamatujících tatíčka Masaryka), a současně jsou i moderní kina se vstupným 150 Kč (s komfortním sezením, kvalitním ozvučením atd.).
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Master74 5. 6. 2005 00:31

Ale napr. v jednom meste na morave maj vyborny kino s dobrym ozvucenin,platnem,sedackami a casto hraji i nove filmy-cena 60kc.
Proste si myslim ze ty prirazky velkokin jsou az moc velke,a kdybz se jim to nejak extra nevyplaci,tak proc se ty vsemozny "gigakina" stale tolik rozrustaj? :hm
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 5. 6. 2005 00:45

no kdyz chce cela rodina a da za lupyn pomalu 500 (130*4) tak se mi to zda docela dost teda.. :(.
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 5. 6. 2005 12:43

tOplOaDer píše:no kdyz chce cela rodina a da za lupyn pomalu 500 (130*4) tak se mi to zda docela dost teda.. :(.

Je to předražené. Stačí aby rodina nešla 10 x do kina a může si koupit vlastní domáci kino. Za 5000 se dá dneska pořídit docela slušná sestava. A pak si může půjčovat film za 30 kč na DVD.
Já jsem si stolní DVD přídil už dávno a teď šetřím na projektor.

Těch 500 není konečná cena, 4 člená rodina:
- lístky 500
- občerstvení 120
- doprava 100 (benzín, vlak)
CELKEM 720 kč
To je cena za kterou se dá film na DVD koupit! 8)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod vratu 5. 6. 2005 13:28

Když budu chtít si pořádně užít film tak půjdu do nějakýho multikina a nevadí mi vyšší cena, ale nic nemá přehánět! Hrozný je, když jdete do kina, zacálujete pěknou sumu a pak na plátně máte uprostřed ďouru, křaplavej zvuk a smrad... to je ubohý!!!
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 5. 6. 2005 13:32

opet bych nerad nekoho navadel ke spatnostem (ale ten svet je holt takovy), existuje zpusob v nekterych multikinech si zaplatit jeden film a pak tam zustat treba do dvou do rana, je dost dobre si obcas udelat takovy filmovy maraton, 5 filmu za sebou, ale chce to trening a do batohu hodne jidla a piti...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod luk 5. 6. 2005 13:52

S-Tony: To sice ano. Ale pro řadu lidí bude lepší zajít do kina, protože je to prostě trochu jiný zážitek než doma v obýváku. Větší plátno, lepší ozvučení (většinou), typická kinová atmosféra s diváky okolo, vypadnutí z obvyklého prostředí...

Je to trochu podobné jako rozdíl mezi pařbou doma/na chatě apod. a v hospodě. Hospoda je dražší (většinou :-)), ale stejně je spousta důvodů pařit právě tam.
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 5. 6. 2005 14:26

luk píše:Je to trochu podobné jako rozdíl mezi pařbou doma/na chatě apod. a v hospodě. Hospoda je dražší (většinou :-)), ale stejně je spousta důvodů pařit právě tam.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod luk 5. 6. 2005 14:53

S-Tony: No jasně, ale stejně se nikdy člověk po pařbě nevyhne aspoň nějakému úklidu. Tohle v hospodě odpadá a jsou tam i jiné výhody. Není to samozřejmě dogma, jen jsem chtěl říct, že existují důvody, proč chodit do kina.
luk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 5. 6. 2005 22:00

ja ted v kine nebyl docela dlouho protoze tam nic kvalitniho nebylo a na americke kraviny se koukat nebudu
ale jinak me to cena nevadi neni to zas tak srasne a pokud jeto kvalitni nevadi mi to
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Další stránka