Který popcorn??

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod žrout 23. 5. 2005 09:34

I když jsem nad nabídkou popcornů v multikinech zpočátku pohrdavě ohrnoval nos, dnes už se jimi cpu jak zjednaný :) Který popcorn máte nejraději vy? U mne zvítězil šunkový, kterého jsem schopný sníst neomezené množství. Vádí vám, když ho někdo v kině "křoupe" vedle vás? Jíte taky popcorn během filmu, nebo raději jen koukáte a soustředíte se na děj?
žrout

Odeslat příspěvekod Daft 23. 5. 2005 09:43

Nevadí mi, že někdo křoupe, ale vadí mi, když má někdo stále plnou pusu keců a komentářů, v pátek jsem byl na Kruhu 2 a asi třikrát za celý film jsem syčel jak had, aby si ostatní uvědomili, že nesedí doma v obýváku. Jinak osobně popcorn moc nemusím.
Daft
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Chroustal 23. 5. 2005 10:46

Jedině šunkovej popcorn!!!
Chroustal

Odeslat příspěvekod fales 23. 5. 2005 13:46

Kdyz sleduju film(v kine, teda nekdy i doma) tak jedine s popcornem v hrsti. A sunkovej je podle me nejlepsi. :wink:
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 24. 5. 2005 00:29

no mam rad jakejkoliv.. slaenj atak.. ale to chrupani v kine me trosku otravuje :)
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Luke 24. 5. 2005 00:42

Sýrovej
Luke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 24. 5. 2005 18:08

Sladký popcorn rulez :D !
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 27. 5. 2005 19:31

popcorn jedine sladkej!!!akorat teda pak 3 dny lovim slupky z dasni:-)
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 27. 5. 2005 19:51

Sýrovej... ale ani ten šunkovej by nemusel bejt špatnej!
Petr_Novak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gloe 27. 5. 2005 21:42

Urcite sladkej a potom asi sunkovej, muzu taky syrovej. Rozhodne nesnasim slanej.
Gloe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nupix 28. 5. 2005 09:28

Já jsem si ještě ani jednou popcorn v kině nekoupil a ani po tom nijak zvlášť netoužím, moc by mě to pak odtahovalo od filmu. To že někdo jiný chroustá mi občas vadí, třeba teď ve středu, když jsme byli na SW, tak si vedle nás sedli dva kluci s balíky popcornu a kelímky s kolou. Nevadilo mi že jedli popcorn, ale vadilo mi, že každou blbost komentovali s plnou pusou a za doprovodu mlaskání. Taky mi dost vadí, když někdo dvacet minut dopíjí přes brčko kolu s kelímku a prázný kelímek při to dělá hodně nepříjemný zvuk. Nakonec když film skončil, rozvítili se světla a ti kluci vstali, tak se ještě smáli tomu jaký tam po sobě nechali bordel a kolik tam po nich zbylo rozsypaných dropků popcornu, to už jsem nevydržel a hodil na ně *****ý pohled, když mě viděli, že bych zabíjel, tak raději přestali a šli pryč, zachraňoval to alespoň pocit, že film byl dobrý a tak jsme v klidu odešli.

Vím, že popcorn asi k filmu a do kina patří, ale kultůra některých lidí mě opravdu štve!
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Čtenář

Odeslat příspěvekod Duch Fóra 1. 6. 2005 00:11

Já tahám do kina všelijaký jiný věci. Každopádně pití, většinou tyčinky nebo oříšky, někdy i chipsy a podobný nezdravosti, který dokážou pobyt v kině ještě více zpříjemnit. Musím ale pašovat pod tričkem a v kapsách, páč je to většinou zakázaný. Ale ten předraženej Popcorn, kterej navíc nějak neprožívám, kupovat nebudu. Ale vždykcy se snažím konzumovat tiše a nerušit ostatní. Mlaskání, chroupání a blbý keci taky nesnáším...
Duch Fóra

Odeslat příspěvekod djlooper 1. 6. 2005 10:21

Jednou jsem v kině zaslechl v zadních řadách několikrát po sobě
zasyčení po otevření lahváčů...jo a pak se i nějaké prázdné kutálely po schodech... :D
Ale radši mám naprostý klid bez křupání popcornů, tyčinek,
zvonění mobilů, kašlání, smrkání, prdění atd... :pozor2
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ivo M. 1. 6. 2005 12:10

V kině jedině slaný.
Ivo M.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Agent 29. 6. 2005 18:41

Někdy mi vadí, když někdo vedle mě křupe. Řešení: koupím si taky.
Jinak mám rád samozřejmě šunkový, ale také česnekový!!! a slaný.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Čtenář

Další stránka