každý den, my máme v kině kavárnu, kde se dají půjčiut deskové hry a mají jich tam fakt moc (moje nejoblíběnější jsou asi osadníci z katanu), takkže teď o prázdninách každý den, kdy jsem v břeclavi... jinak tak 5x za týden...
skoro ubec na to ze mi je 15 tak tam skoro nechodim byl sem tam asi 6x(za celejch 15 let) a to pokazdy jen se skolou ja si ty filmy raci stahnu do compiku a kouknu se na to..nebo u kamose tam kazdou chwili taky cumime na nejakej film
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
posledni dobou chodim tak 1x za 14 dni. ono tech dobrych filmu zase tolik neni. jeste me napadla otazka na vas, co nebydlite ve velkym meste. kam chodite do kina? za brno muzu rict, ze asi 99% lidi chodi do palacecinemas do spalku nebo olympie. mate taky ve svym okoli neco podobnyho nebo chodite do takovych tech kin z dob komunismu?
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.