Jaký je váš nejoblíbenější film?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 6. 6. 2005 21:46

Forest Gump je vyborny film a dokonaly :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Gloe 6. 6. 2005 21:56

Forest Gump, Black Hawk Down, Matrix, Star Wars, Vesnicko ma strediskova, Pelisky, Samotari...
Naposledy upravil Gloe dne 7. 6. 2005 20:10, celkově upraveno 1
Gloe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tukatkat 7. 6. 2005 17:18

Shrek, Shrek2 a až budou tak:Shrek3, Shrek4, Shrek5
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod mbing 8. 6. 2005 16:09

Tukatkat píše:Shrek3, Shrek4, Shrek5

Kéž by nebyly.
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Asspenn 8. 6. 2005 18:25

Neumím vyjmenovat jednotlivé filmy, jednak by jich bylo moc, a jednak jsem zjistil, že mám oblíbené filmy podle herců nebo režisérů, kteří nezklamou, které jsem prostě ještě neviděl hrát v hovadině nebo kravinu režírovat ....

Z domácích Hřebejk, Schulhoffovy komedie ze 70. a 80. let, Menzel (jako herec i režisér) ... pak mám rád naše filmy, ze kterých zlidověly nějaké výroky (Hujer: Metelescu blescu; a chčije a chčije; Beroun .... a zrovna to stehno z toho králika jíst budeš ... i prd, velebnosti ... když vy přistavíte, my to poženem do štoku, když vy břizolit, tak my kachličky; tady by se jich našly asi desítky) nebo celé scény (...ale nakonec vstaneš .... a celej se votočit můžeš? .... víš co, Bedřichu, jeď do Pelhřimova ....).

Ze zahraničí: cokoliv s Bronsonem, Eastwoodem (zejm. série drsného Harryho), mladší Douglas obvykle hraje ve slušných filmech, Ford, staré pecky s Arniem (Predator, Terminator) nebo Slyem (můžu celou sérii Rockyho) .... cokoliv s Connerym (Skála i Jméno růže), od něj to vede ke Cageovi (Con Air, 60 sekund) nebo přes Highlandery k dobrým detektivkám s Lambertem a jeho Tarzanovi, ve slušných věcech hraje Reno, od něj přes Mission Impossible narazím na Cruise - Top Gun (asi ze sentimentu, dnes by to byla srágora, ale takových najdu víc), Rainman, skvěle se sešel (nemůžu si vzpomenout na název - film na téma Rudý zákon) s Nicholsonem, který taky exceluje ve spoustě rozdílných věcí (Hoffa, Čarodějky z Eastwicku).

Mám rád sci-fi, kde za kultovní považuju Blízká setkání (někdo mě sežere, ale nepřišel jsem na chuť Star Treku ani Hvězdným válkám ani věcem jako Matrix nabo Pátý element), odtud mne Dreyfuss navede na první dva díly Čelistí (hele, zase Spielberg), od nich přes Scheidera třeba k Maratónci a jsme u Hofmanna a zpátky u sci-fi - líbí se mi Koule, to máme Sharon a jsme v Základním instinktu, znovu Douglas a komedie s Turnerovou a De Vitem (Honba za ... jakož i Válka Roseových). Z komedií zmíním duo Glover - Gibson a jsme u Smrtonosných ... zbraní i pastí čili Willis a tyhle staré věci s ním, to jo. Ještě že nehrál v Titaniku, všechny by zachránil ...
Jo, když je řeč o Scheiderovi, v hezkém filmu Klid noci byl k vidění se Streepovou a ta zase v Madisonských mostech a jsme zpátky u Eastwooda. Oba si zahráli s Hackmanem, toho taky můžu, hlavně v legendární Francouzské spojce, zatímco v jiné spojce hrál sir Anthony, úchvatný v Mlčení jehňátek. A tím jsme u Fosterové a mého oblíbeného Kontaktu. Hackman si zahrál i v řadě thrillerů ze soudních síní či prezidentských kanceláří, to mám taky moc rád (Ďáblův advokát Al Pacino, Všichni prezidentovi muži a další), to jsme u Redforda a skvělých Tří dnů kondora, Brubakera a nezapomenutelného Butche Cassidyho a Sundance Kida čili Newman, kapitola sama pro sebe, hlavně Frajer Luke, Barva peněz a Život a doba soudce Beana .... hmm, western.... klasika, pecka za peckou až zase po Hackmana s pistolnicí Stoneovou .... k pistolím patří Desperado Banderas a již zmíněný Sly Stallone - oba jako excelentní Nájemní vrazi.

Ze sci-fi nemůžu vynechat milovanou sérii alienů, ale třeba taky Svět podle Prota - no jo, Kevin Spacey si taky vybírá a je k vidění v lahůdkách a la Kaiser Söze .........

Ještě na skok do historie k vynikajícím detektivkám 70. let s Delonem, když jsme ve Francii tak všichni Četníci jakož i Les Charlottes coby Bažanti ....

A historie úplná, jistě - Trója, Gladiátor Crowe a další a další, i Mumie pobaví .... sakra, nelíbí se mi nakonec všechno? Heh .... hasta la vista, babe !
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iva 9. 6. 2005 02:22

to Asspenn: teda ty jsi nam tady vyjmenoval podstatne filmove kousky za poslednich 35 let!?!?!?!?!? A ktery je ten tvuj NEJ ze soucasnosti? Nehce se mne verit, ze Mumie se vraci.....
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Asspenn 9. 6. 2005 09:22

Pelíšky, Pupendo, Knoflíkáři, Samotáři - jestli je to dost současný
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iva 10. 6. 2005 19:40

Polovinu filmu ve tvem vyctu miluju taky, ale nelibi se mi filmy od Hrebejka, takze neni tezke uhodnout, ktere to jsou....
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 10. 6. 2005 19:47

Asspenn píše:Ze sci-fi nemůžu vynechat milovanou sérii alienů, ale třeba taky Svět podle Prota - no jo, Kevin Spacey si taky vybírá a je k vidění v lahůdkách a la Kaiser Söze .........
z/quote]

Tak tenhle film je muj nejoblibenejsi,ve kterem hraje Kevin..Moc pekny,ale opravdu jsem si ho uzila az podruhe.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod djlooper 10. 6. 2005 20:47

Mě se líbil např. Kult hákového kříže (s Edem Nortonem) - ale né že by byl můj nejoblíbenější... :D
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Asspenn 10. 6. 2005 22:22

iwigirl:

Který myslíš? Prota, nebo ten druhý, kde jsem si nevzpomněl na název (už vím - Obvyklí podezřelí)?
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 11. 6. 2005 21:08

V loňském roce mě docela dostal film režiséra Darrena Aronofskeho Requiem for a Dream (natočeno v roce 2000). Jsem zvědavý co mě osloví letos :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod R2-D2 (novy) 18. 6. 2005 07:34

muži v černém a filmy ve kterých je eddie murphy
R2-D2 (novy)
Čtenář

Odeslat příspěvekod yarik 18. 6. 2005 08:13

Vinetou
AMD 64 Toledo X2 4200+@6000+ MSI K8N Neo Platinum,4x1GB,
ATI Sapphire Radeon HD 2600 XT Ultimate,SEAGATE 1x80;3x750GB SATA II;
1x Sony NEC Optiarc-DVD-RW.CHILL-520W.Monitor ASUS VW222S.Win7 64bit.
yarik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iva 19. 6. 2005 16:59

bigdoc píše:- Shawshank redemption je opravdu úžasný, mimořádný film, na ten se nezapomínáp/quote]

Tak tento vikend byla nase televize na filmove perly opravdu stedra. Tento film je v teto ankete jednoznacne minivitez, protoze jste se k nemu prihlasili ctyri, ze se vam moc libi. Sledoval jste ho nekdo v sobotu vecer na ČT1? Ja jsem ho sledovala, protoze jsem ho videla naposledy nekdy pred 10 lety /a pro me to byl tehdy takovy nenapadny film o lidske vuli, solidarite a pratelstvi/,ale od te doby jsem videla jine filmove bomby, ktere se mne vic vryly do pameti, takze jsem si ho zasunula uz trochu do zapomneni a znovu jsem si ho ozivila a davam vam za pravdu....

quote="Marek L."]Výborný je Tenkrát v Americe od Leoneho (Once Upon a Time in America)c/quote]

To je dalsi lahudka, kterou ted o vikendu davali. No jenze ji Prima zaradila na sobotu+ nedeli odpoledne, tak asi spousta z vas mela jiny program, nez se valet u televize. Ja jsem si nenechala ujit dneska alespon ten zaverecny dil. Tenhle film znam velice dobre a ta hudba opravdu stoji za to..... /No, ale stejne mam radeji filmy, kde hudba jen dokresluje film, nez aby ho prevalcovala.... Treba Pulp Fiction a jeho hudba je bozi. To same Kill Bill.... Je to jen muj nazor... :wink: /
iva
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka