Jaký typ filmu si nejraději pustíte?

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 30. 6. 2005 23:31

djlooper jo to je nekdy sranda :)
Nezkusene holcicky rulez :D
Ja si pustim co me bavi a co je kvalitni
kubrick ard :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Goci 8. 7. 2005 12:49

Záleží na náladě a počasí. Většinou ale koukam na komedie a sci-fi filmy nebo akční. Horory nebo psycho mam taky rád, těch opravdu dobrejch moc neni.
Goci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 8. 7. 2005 13:18

Já se nejradši dívám na filmy, které jsem ještě neviděl.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Asspenn 8. 7. 2005 14:31

Nejradši barevný, 16:9, česky, aspoň 5.1, potmě a nahlas.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 14. 7. 2005 21:18

Dneska jsem koukal na casablancu :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 6. 5. 2006 22:21

Mám ráda starší klasiku, pro relax si dám ráda romantickou komedii a když chci pořádný filmový zážitek, tak nějaký psychologický thiller. Akční moc nemusím.
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod jezek 9. 5. 2006 09:04

U mne je to težké.Předně se považuju za scifistu,ale strašně rád mám i brakové filmy,typu béčkových akčňáků z 80./90. let.Mám rád inteligentní sci-fi a horory,u kterých se pobavím i vyděsím(Jeepers creepers,Nenávist),ale na druhou stranu mám rád dobré válečné filmy(Apocalypse now,Full-metal jacket) nebo dramata(Sedmá pečeť,Dead man,Dogville).
Ivo M. píše:V nedávné době mě ale asi nejvíce zaujal Pianista od Polanskiho - vynikající film, vynikající herecký výkon, vynikající děj.k/quote]

Pianista je výborný,přesně takový má být film o holokaustu a je dobré si po něm pustit film Život je krásný.Prakticky stejná věc,braná ze dvou úhlů...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 5. 2006 11:25

Mozem vsetko ale vacsinou komedie, nejaka ta dobra akcia ale hlavne sci-fi pripadne nieco na zamyslenie s dobrou pointou...
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod scater 9. 5. 2006 13:41

NO takže asi nějaký filmy z druhý světový [Zachraňtě vojína Rayena (?)]A pak akční komedie kde je nějaký to střílení a hlášky kde se popadám za břicho:)
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vincent 9. 5. 2006 19:53

nejradši asi komedie. Nemusí se nad nima moc přemejšlet a člověk se u toho zasměje :)
Vincent
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 9. 5. 2006 20:20

Já asi taky nějakou komedii, zaručené se zasměju např. u Zahulíme, Uvidíme a další...a pak u Pelíšků :D ...ale to není komedie v pravém slova smysl :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 9. 5. 2006 20:48

Star Wars si u me najdou misto vzdycky :mrgreen:

Rad kouknu na komedie (Jackie Chan + Owen Wilson + C.Tucker) a neopomenu i nejake ty akcni / dobrodruzne / a obcas nejake to sci-fi :wink:
C.I.S.I.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod karinaut 16. 6. 2006 17:52

Moje krevní skupina jest sci-fi. Taky mám rád filmy s gangstery a mafiány, hlavně ty francouzký. Vždycky jsem se válel smíchy u bláznivých černých parodií, to je taky super. :mrgreen: Film musí mít inteligentní příběh a nesnáším, když je hrdina fakt superman, to okamžitě vypínám. Bohužel takovejch braků (hlavně US) je hromada. :?

PS: jj, Pianista je fakt dost dobrej film, už jsem ho dlouho neviděl,určitě ho v nejbližší době zčumnu :shock:
Kdo lituje,že chyboval,je téměř nevinný.
SENECA
karinaut
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andy 16. 6. 2006 18:11

Komedie, thrillery..
Andy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 17. 6. 2006 07:01

Katastrofický, válečný...
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec