Ja sem si samozrejme vyhlidl verzi v originale s titulkama a parada. Mozna na tu muzete jit i kdyz jste nevideli nebo zapomneli predchozi dily, ale prichazite tak o jednu dimenzi celeho filmu.
Je to perfektne udelane, film je opravdu bomba. Ze zacatku poamlejsi rozjezd, same vtipky atd... ale pak to prijde na narustaji grady.
Ze by efekty ve starsich filmech byli lepsi, to je dost nesmysl. Ce se tyce digitalnich efektu a celkove grafiky, tak myslim ze opet zase krok o neco dopredu (jak maji kluci z ILM ve zvyku). Jedine co se mi nelibilo byl zaverecny souboj na "lavovych skateboardech", tam to dost haprovalo jak po vizualni strance, tak po strance vubec logiky.
Ale jinak perfekt. Clovek sice vi, jak ten film ma skoncit, ale nevi presne pozadi celeho pribehu a kdyz to do sebe krasne zapada a objevuji se vsechny skutecnosti, cely film nabyva zajimaveho rozmeru. Vse do sebe pekne zapada a starsim filmum 4, 5, 6 to dava opet novou stavu, kdyz najednou znate pribehy hlavnich akteru podrobneji a nuti vas to se podivat na celou serii zas a znova