Horory - doporučte

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 8. 2008 23:26

"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod marz 27. 8. 2008 00:53

Tak teď jsem se dodíval na horor Seed - bacha, je to od Uwe Bolla.
Mám z toho hodně smíšené pocity. Vidět v real-timu, jak maník buší kladívkem do svázané ženy 5 minut, to je opravdu hodně. Totálně jsem chtěl ten film odsoudit.
Pak jsem si přečetl komentáře na imdb a jeden z nich byl: "Co byste čekali? Vždyť je to horor." A má zřejmě pravdu. Dokonce jsem se u toho i bál, ale je to fakt chvílemi docela nechutné.
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 25. 11. 2008 08:00

Silent Hill (nezkrácená verze) http://www.csfd.cz/film/194908-silent-hill/ Přítelkyně se na to nechce se mnou koukat a nevím proč :-D
Psycho vlk Wolf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 30. 11. 2008 11:54

0mira: Podle toho, co chceš vidět. Jestli nějakou lekačku nebo radši radši něco na psychiku, kdy člověk vlastně ani neví, čeho se to bojí. Na první nemám nervy a u druhého nad tím začnu přemýšlet většinou už během filmu a ten se pak mění v komedii (Kruh)...
Já bych doporučil třeba Oko. I když ono většinou jsou východní horory lepší než západní. Asi to bude herci a jejich vzhledem :-D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod 0mira 4. 12. 2008 20:10

oko je super a silent hill taky ;)

ale co mě překvapilo byl Shutter fakt dobrej horor.
0mira
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marz 4. 12. 2008 20:51

A která verze? Thajsko nebo amerika?
I blbci letí vzhůru!!!
Je lépe bojovat holýma rukama, než být poražen při nabíjení pušky. - Kulhánek (Cesta krve)
marz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mišík 23. 3. 2009 17:47

Mě osobně se líbí SAW 1,2,3,4 :hmm:
Nikdy neřikej nikdy...
mišík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 0mira 23. 3. 2009 21:16

ano saw 1 jako horor jo ale ostatní ne :pozor
0mira
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 23. 3. 2009 22:30

No, zalezi, co kdo povazuje za HOROR.
Nekomju pripada HOROR film, kde strika krev a nekomu HOROR pripada film, kde se resi neco psychologickeho.
Nevim, zda jsem aspon trochu napsala vystizne svoji myslenku.
Pro me HORORY spise ty psychologicke, napr. zminovany Kruh, kde neni hlavni myslenka jeden silenec, ktery masakruje lidi.
Tohle neni HOROR ale je dost zajimave a kdyz se clovek nad tim poradne zamysli, tak to vlastne HOROR docela je. Spalovac mrtvol, hraje tam Rudolf Hrusinsky st, z roku 1968. Je to podle knihy Ladislava Fukse.

Jinak pry dobry horor je MLHA. Nevidela jsem, ale cetla povidku od Stephena Kinga, podle ktere se to tocilo. Povidka vyborna a nekolik lidi mi rikalo, ze film fakt stoji za to.
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod opatt 14. 4. 2009 13:21

Ichi The Killer
Lust och fägring stor!
opatt
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dockalacek 22. 6. 2009 09:50

Zkuste Audition. Já nesebral odvahu..
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Moderátor

Odeslat příspěvekod Anonymni 22. 6. 2009 12:41

Prý je dobrý Stáhni mě do pekla... byli na tom spolubydlící v kině a že docela masakr :-) přítelka na to se mnou jít nechce tak já mám smůlu :-(
Anonymni

Odeslat příspěvekod Nakupko 24. 8. 2009 18:48

Doporučuji horor Kruh, ale ten americky ne Japonsky.
Nakupko
Čtenář

Odeslat příspěvekod 0mira 24. 8. 2009 19:56

popravde videl jsem hodne hororů ale docela jsem se bál u Hněvu duší, ale dost hororů me zklamalo jako Hellraiser :-( celkem dost známejch, výborně hodnocenejch
0mira
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka