Serj Tankian

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 21. 10. 2007 19:34

Pickun píše:Jenze pro vas je komerca vsechno krome : :twisted: eeeeeheeeee :x uuuuuuhhhhhh :x aaaaaaaahhhhh :twisted:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=Cac2-dTkayY
a ted tvrde do me

Tak toto ti dá hot pěkně sežrat. :twisted: :D
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 21. 10. 2007 20:20

No tak zrovna Nile jsou takovou komerne uspesnejsi kapelou, takze ne moc dobra volba :lol:
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pickun 21. 10. 2007 20:33

Ja tomu nerozumim
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tark 22. 10. 2007 15:03

empty walls je fajn.
tark
Návštěvník

Odeslat příspěvekod johnnym 22. 10. 2007 16:45

Mám SoaD rád, tak jsem se těšil i na Tankianův sólový počin. Předevčírem jsem si to pustil a dá se to poslouchat, ale kromě již zpropagovaných songů (Empty Walls, The Unthinking majority) tomu chybí nějaká větší dravost. Je to soubor cajdáků, občas obohocenými o pěkný hlas, který dokáže být poměrně sugestivní. Líbí se mi doprovod na klavír.
Je to komerční záležitost, ale určitě si to ještě několikrát pustím, dobře se u toho dělá něco jiného (např. učení).
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 14. 11. 2007 17:20

novy song...

Lie Lie Lie

8) 8)
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod dekser 20. 11. 2007 09:56

Pote co SOAD skoncili, sem cekal ze Serj toho nenecha a zacne ze svou solovou drahou... Kdybych mel srovnat SOAD na zacatku, kdy je jeste nejak neobklopovala komerce, hrali trochu jinak nez ted, i kdyz testy maji porad stejne, o stejnych vecech, problemech apod... A kdyz ted Serj zacal, je to zase o necem jinem... ale Serj nema chybu a jeho i hudba SOAD se mi porad libi...
dekser
Čtenář

Odeslat příspěvekod podrzpapir 8. 12. 2007 21:14

Já jsem velkej SOADák ale sólový počin Serje mi nic moc neříká, Empty walls ujdou, ale chybí tomu SOAD tzn.: Shavo (kytara - ten plešatej s dlouhou bradkou) a John (bubny) tam prostě chybí a je jen tak nenahradí.

takže souhrn...zpěv je dobrej pořád, jeho hlas je prostě dokonalej, ale doprovodnou hudbu jen tak nedožene
podrzpapir
Čtenář

Odeslat příspěvekod includes 9. 12. 2007 14:09

Já jsem na jeho CD naprosto ujel ... hlavně akustická verze Empty Walls, to je něco :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 10. 12. 2007 18:13

podrzpapir píše:Shavo (kytara - ten plešatej s dlouhou bradkou))/quote]

Z dob, kdy jsem SOAD hodně poslouchal, si pamatuju, že Shavo hraje na basu. :wink:

Jinak Serje zatím nehodnotím, ještě jsem se k tomu nedostal.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mcmichal 15. 3. 2008 19:27

Jo, dá se poslouchat, SOAD jsem nikdy neslyšel a nikdy se mi to nelíbilo, ale ST mi za chvilku začal trochu vadit, je to na můj vkus moc uřvaný
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Čtenář

Odeslat příspěvekod includes 16. 3. 2008 21:15

Myslím, že v červnu by měl dorazit do ČR :)
Nevíte, kde všude zahraje? Vím o Ostravě, tak jestli to nebude jediné jeho vystoupení v ČR
includes
VIP uživatel

Předchozí stránka