Je hudba o slovech nebo o hudbe

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod bombul 7. 10. 2007 13:03

suk

Jo, tak jasne, ze ked budu supr dobre slova sprevadzane skrabanim nechtov po tabuli tak sa to tazko da povazovat za oblubeny song. :wink:

Lenze dnes sa robi hudba v podtstate vzdy, aspon priemer cize pocuvatelna, to co piesni dodava ten smrnc su prave slova...takze zostavam pri povodnom nazore. :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod weca 7. 10. 2007 13:17

Mě tedy přijde důležitější ten hudební doprovod, text písničky začnu vnímat teprve až si jipárkrát poslechnu.Samozřejmě ale nesmí ten text bejt úplně debilní, to pak je taky o ničem. 8)
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 7. 10. 2007 13:24

strider píše:No nie je to nadhera?
Ne :D a vubec tomu nerozumim :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod madeleine 7. 10. 2007 13:30

podla mna niet nad dobre instrumentalky, kde ti nikto nenaznacuje o com ta piesen je... ak cloveka totiz chyti, slova mu v hlave bezia i same a je uplne jedno ci v rymoch, alebo bez nich... potom vznika novy svet vo svete a clovek sa dokaze neuveritelne uvolnit...
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bombul 7. 10. 2007 13:38

strider píše:No nie je to nadhera? Poezia v hudbe...

Jo je prave o tom mi slo...ked pocuvam text, na ktorom vidiet, ze na nom dakto makal dlhsie ako pat minut stoji to fakt za to.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod hobitt 7. 10. 2007 14:10

rozhodně hudba. Ta mě musí zaujmout. Na text se dívám později. I když je text na prd a hudba dobrá, tak to poslouchám
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vencos 7. 10. 2007 14:10

No puste si umbrtku... :mrgreen: Já si myslím že to je víc o hudbě. Ale víc ne ůplně... já třeba hlavně metal poslouchám kvůli hudbě... ten text tomu se moc nevěnuju...
Ale vemte si třeba Return to sender od elvise. To je celej příběh o dopisu (jestli sem pochopil správně) a ta písnička by bez toho textu byla prázdná, o ničem )skoro (možná i víc jeho textů)
Když poslouchám elvise, vnímám ty slova. když poslouchám metal, soustředim se na ty kytary...
Takže je to nerozhodně
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 7. 10. 2007 14:13

S tim by se dalo vlastne i souhlasit. Vsak treba takovy punk je zalozeny vyhradne na nejakem poslani v textu :) Tam je hudba vetsinou opravdu vedlejsi
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 7. 10. 2007 14:20

Ťuhýk

Jo jo punk rulezzz :mrgreen:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 7. 10. 2007 15:58

Hudba je o hudbě i o textech, od instrumentálek kde žádný text není až po skladby kde se jedná třeba o báseň lehce podkreslené hudbou.
Pokud je to takhle tak je to v pořádku, smutné je to když to není ani tak o hudbě a textech ale o image těch interpretů, takové ty chlapecké/ dívčí kapely kde se fanoušci nejvíc zajímají o to kdo je jak sexy a podobný blbosti.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 7. 10. 2007 18:15

Michal P: No takove skupiny vetsinou proslavi casopis Bravo, ktery se tvari jako hudebni casopis, ale ten ani z jedne ctvrtiny neni.
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod suk 7. 10. 2007 18:21

jo to jsem psal... pak 13tilety holcicky poslouchaj neco jenom proto protoze zpevak je tak strasne krasnej... a bravo je z 0% hudebni casopis, bravo je reklama na komercni skupiny a navod jak ze sebe udelat clena/clenku stada a jak kourit kluky... nic jinyho...
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod lu.kas 7. 10. 2007 19:47

Pro me je text u hudby velice dulezity, jsem ochoten poslouchat pisnicku s peknym textem, ktera by se mi, kdyby ho nemela, vubec nelibila. Songy s debilnim textem ale taky posloucham, ale to je mene casto, musi me fakt hodne zaujmout. Ale zase to zavisi na stylu, ja posloucham vetsinou ruzny odnoze punku, kde o text jde hodne, to neni jenom urcitej zanr, k tomu patri mnohem vic, vcetne treba zpusobu mysleni. A to "mnohem vic" se prave odrazi v tech textech. Treba v metalu chapu, ze je to asi jiny.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 8. 10. 2007 08:03

Mate pravdu o image to isto nie...ale o interpretovi to je urcite.
Vcera ked som pozerala superstar som si uvedomila ako dokaze jedna pesnicka rozne vyzniet z ust roznych ludi...
Talkze novy rozmer hudba moze byt o intrepretacii :mrgreen:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Předchozí stránkaDalší stránka