kytarový komplet

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod suk 12. 7. 2007 15:34

el. kytara asi neni vhodna k ohni :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod tony1234 12. 7. 2007 15:52

To by me zajimalo proc?
tony1234
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 12. 7. 2007 15:59

samotna asi moc slyset nebude (obzvlast kdyz si budou zpivat) a tahat k ohni kabely kvuli kombu mi prijde uchylny :mrgreen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod aquarkko 12. 7. 2007 17:28

Já to zažila :mrgreen:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod mmhp 12. 7. 2007 18:31

tak si sedneš na kombo ne?
mmhp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 12. 7. 2007 18:53

nojo ale kombo neni slapaci, tu elektrinu musis tak jako dodat :-D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod mmhp 12. 7. 2007 20:27

tak prodlužka 50m je dobrá.,ale když
seš v lese :D
mmhp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cz01 30. 8. 2007 13:01

Chtěl jsem se zaptat koupil jsem si el. kytaru Ibanez GRX-40J myslíte, že je pro začátek vhodná a neudělal jsem chybu?A ještě chtěl bych se naučit hrát doprovod nevíte nějakou dobrou literaturu která by mi pomohla dosáhnout svého cíle?V okolí neznám bohužel žádnýho hráče :-( díky za rady
cz01
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 30. 8. 2007 16:26

zvlastni postup, nejdriv se ptam jestli je dobra, potom az kupuju ;)

jinak pro zacatek si myslim ze je dobra kazda, i ta co se rozladuje aspon se to clovek nauci ladit :mrgreen:

a literaturu neznam ale na youtube toho je hodne, tady taky najdes neco malo co se muze hodit, pak si zkus stahnout Guitar Pro, tam si muzes okoukat oblibeny songy, primo ti to ukaze na hmatniku...

tak a to je odeme vsechno... sice o tom nic nevim, kytaru jsem drzel asi pred trema dnema poprvy v ruce tak 5 sekund.... :))
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod cz01 30. 8. 2007 16:49

jo já vím že je to zvláštní, jen jsem se chtěl zeptat nyní jak si stojí, zdali to není uplnej křáp a dá se z něco něco vymáčknout...jinak díky za rady určitě se na to mrknu a budu zase o něco chytřejší :D
cz01
Čtenář

Odeslat příspěvekod abuk 30. 8. 2007 21:16

obecně ibanez je dobrá značka žádnej stagg i když u stagge se taky najdou dobrý kousky
abuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 8. 2007 17:51

Asi je to OT, ale mohl by mi nekdo vysvetlit jednu vec? Proc je na vetsine koncertu udelanej prenos kytar do repraku tak, ze u kazdyho komba postavi mikrofon a pres nej je to prenaseny. Vzdyt to musi bejt hrozna ztrata kvality ne? Proc se to do mixpultu nezapoji rozvon to samy jako jde do komba?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 31. 8. 2007 20:25

No jde o to ze to kombo dela ten zvuk. Zkresleni, ton, vsechno. Kytarista ma kombo nastavene tak, jak chce aby mu znelo a pres ten mikrofon je to pak zesilene...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod lu.kas 1. 9. 2007 12:34

Aha... A to z komba nemuze bejt vystup v normalni elektronicky podobe? Proste to co jde do repraku v kombu aby slo do mixpultu? Dobre, resim tady blbost ktera se uz 40 let dela jinak, ale nechapu to :oops:
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 1. 9. 2007 12:45

tak ono i to kombo samotny, ta jeho konstrukce meni zvuk... zkus nekdy vzit reprak a jednou ho namontovat do velky krabice od televize a jednou do tezky drevotriskovy krabice.... a poslouchej, rozdil pozna i clovek co ma problem rozeznat co clovek rikal...

//edit:jestli melu blbosti tak me prosim opravte ;)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka