Jak se mění váš hudební vkus?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 5. 12. 2008 22:16

Ty a heavy metal? :-D
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 12. 2008 14:44

jj :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod yeseteer 11. 12. 2008 00:03

Já jsem začínal na americkým rocku (Blink182, Offspring...), potom to byla taneční hudba (čím víc tuc-tuc, tím líp). Potom takový nějaký nu-metal (Guano Apes, Korn...). Místy se do toho zamíchala taneční hudba (klasika). V poslední době mě už hodně dlouho drží Metal - konkrétně Power Metal, Symphonic Metal, Instrumental Metal, (Nightwish, Avantasia projekt, Edguy), ale často to proložím i rockovějšími československými kapelami (Divokej Bill, Horkýže Slíže, Iné Kafe ....) a taneční musikou (ale už si vybírám - Scooter, Cascada, Master Blaster). Prostě poslechnu cokoli co se mi líbí (krom hip hopu a dechovky)
yeseteer
Čtenář

Odeslat příspěvekod Veverka 22. 12. 2008 21:35

Jak jsme byl malý, hudba mě nebrala. Jak jsem začal rozjíždět doma Counter Strike, tak na jednom serveru, když vyhráli pilicisté, nebo terroristé, začal hrát refrén písně. Já si stáhl album s tou písní a zaujala mě cela píseň. Pak jsem si dostahoval všechny alba. Byla to skupina Punk Floid. Ze začátku jsem poslouchal jen 3 jejich songy. Mě se nehctělo zkoušet jiné. Jednou jsme neodolal a poslechl všechny. Teď poslochám všechny jejich alba a písně až na nějaké blbé, jako je třeba jejich Janek.
Díky Counter Strike jsem přišel i an skupinu Dukla Vozovna. A sní jsem to táhl jako s Punk Floid.

Když jsem začal hrát FlatOut, zaujala mě skupina Full Diesel. Nedalo mi a stáhl jsem si jejich všechny písně, ale ze začátku se mi zdály divné. Ale když jsem je začal poslouchat a četl jejich text, tak mě docela zaujaly.
U FlatOut 2 a FlatOut Ultimate Canrage to je podobné, tam vedou skupiny Papa Roach, Rise Against a daší ze Soundtracku z FO.
Jsem zpátky :)
Punk's not dead! :P
Veverka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 23. 12. 2008 01:17

U mně je vývoj následující.
Nejdřív jsem poslouchal skoro všechno.
Pak jsem začal nenávidět dechovky.
Pak jsem nenáviděl dechovky a rap.
Pak jsem nenáviděl dechovky, rap, hip-hop, punk a techno.
Pak jsem nenáviděl dechovky, rap, hip-hop, punk, techno, metal.
Nakonec nenávidím dechovky, rap, hip-hop, punk, techno, metal a nový popík.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod ossobne 23. 12. 2008 08:23

osobne píše:Zezačátku jsem poslouchal Depeche Mode, potom jsem poslouchal Depeche Mode, a nyní poslouchám Depeche Mode.
Zůstal jsem tedy u stejné hudební skupiny, ale hudební styl té skupiny se během té doby poměrně razantně změnil.
8) 8) 8)

Po skoro dvou letech od předchozího příspěvku se u mě nic nezměnilo, ale počítám s tím, že se zase změní depešáci. Brzo totiž vydají nové album, už se nemůžu dočkat.
http://musicserver.cz/clanek/24385/Depeche-Mode-maji-konecne-hotovo/
Obrázek
:love: :love: :love:
Růžový panther je o5z5 ... a s ním přichází i zákon !!!
ossobne
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 23. 12. 2008 12:46

Taky jsem na to album zvědavý. Mně se líbí skoro všechny alba. Ultra bylo hodně emotivní. Exciter má taky ještě dobré skladby i zvuk, ale Playing the Angel se moc poslouchat nedalo. Líbí se mi tam tak tři písničky.
Třeba "John the Revelator", "Lilian", " The Darkest Star", to jsou typy písniček, které přímo nesnáším.
Tak jsem zvědavý jestli to nové bude poslouchatelné celé.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod ondreew 29. 12. 2008 19:51

Metal :arrow: hard rock :arrow: punk rock :arrow: el. hudba :arrow: hip hop :-D :-D
jedine co těd krom repu poslouchám je offspring :love:
Creative Zen Stone plus 2 Gb + Altec Lansing UHP306
ondreew
Čtenář

Odeslat příspěvekod mikesport 3. 1. 2009 18:14

Pohádky(do 6let) - Šmoulové - Dance - Offspring - Prodigy (10-16)---- pak VELKÝ ZVRAT(17 let - (Objevení toho co jsem hledal) PSYTRANCE (Infected Mushroom,Shpongle,Ghreg on Earth,Dark Soho atd....-Ted jsem zabrousil i do 60 let,protože tohle je doba kdy se vyvinula první psychedelický hudba jako Pink Floyd,Doors...ale Psytrance je pro mě number1,je to hudba budoucnosti.
mikesport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 4. 1. 2009 12:55

ondreew: dosti zvlastni vyvoj, vetsinou to jde uplne naopak :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Slonik 6. 1. 2009 17:06

V mém případě se nemění, pouze se na něj nabalují další a další věci, které se mi dřív nelíbily a teď už třeba jo.

Takže vývoj: Dlouho předlouho nic - ono ani nic moc nebylo. (12-15) český folk + Karel Kryl -> (16-18) Depeche Mode, PetShop Boys, .... + Vladimír Merta -> (19-25) Metallica, Iron Maiden, Visací zámek -> (25-30) Deep Purple, Led Zeppelin, Rolling Stones, Pink Floyd, Phill Collins -> (30+) Within Temptation, Nightwish, 100 zvířat, SKA-P, Ozzy Osbourne, Nick Cave, ...

Pro úplnost snad jen, že na většinu toho co jsem poslouchal v minulosti jsem nezanevřel. Vlastně poslouchám skoro všechno - nesmím pouze normalizační pop, dechovku, "kotlíkáře" (=Nedvědi a jím podobný styl - "Ó bože, kde se ve mě bere tolik krásy") a z vážné hudby Leoše Janáčka.

Dále mi pak vůbec nic neříká rap, hip-hop a techno (to ovšem neznamená, že by mi tyto styly vyloženě vadily jako to co je psáno o odstavec výše).

A abych byl trochu za idiota, tak mi nevadí ani ABBA ;-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod mikesport 7. 1. 2009 15:12

vlastně v dětství jsem poslouchal Eurodance 90let :) jako Fun Factory,E-Type,Squeezer,Ace of Base atd.. teď to nemůžu ani slyšet :roll: ikdyž na některý písničky mám pěkný vzpomínky
tahle byla moje oblíbená http://www.youtube.com/watch?v=0SQOVuLTxJI
mikesport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 8. 1. 2009 10:12

JJ. Ace of Base jsme taky sjížděli, i když jsme už nebyli úplný děti :-). Ale tohle mi vydrželo asi tak dva měsíce. Když něco hrají v rádiu, tak nejdu hned přelaďovat, ale nemusím je.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod mikesport 9. 1. 2009 12:39

Tuhle písničku jsem měl jako mladej hodně rád
http://www.youtube.com/watch?v=D71VYkSllL8
Já jsem si na tomhle tracku ulítával před cca 10 lety když jsem byl ještě malej :-D Od 1:28 to je nádhera...Ale když jsem si ho po letech pustil tak se mi líbí pořád :-))
mikesport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nordkapp 18. 1. 2009 02:28

inak velmi zaujimave co si ja pamatam ze som aktivnejsie zacal pocuvat hudbu ako mladas, tak to boli Iron Maiden, Nirvana, AC/DC, Deep Purple, U2 .. a na rozdiel od rovesnikov, ktori podlahli Hip-Hap-Hop-u a podobnym "skorohudobným žánrom" som tomu ostal verny dodnes, akurat sa k tomu pripojili aj nejake miernejsie klasiky ako Pink Floyd a spol. ...
Niektoré ženy sú všetky rovnaké. :-P
nordkapp
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka