Jak se mění váš hudební vkus?

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod andels 17. 3. 2007 17:07

od 6 do 8 - smouly a vsechno co hrali v radiu
od 9 do 12 - Enrique Inglesias, Anstacia, Spears, N'sync, Scooter a same takove poparny
ve 13ti - Trance, house, techno
od 14 do ted - Drum and Bass
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 17. 3. 2007 17:17

Me tak napadlo, meli na to co poslouchate vliv vasi rodice? Nebo naopak jste zacali poslouchat pravej opak toho co oni?
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 17. 3. 2007 17:19

tuhyk: urcite. uz odmala. jak jsem psal - kamna kouri :mrgreen:
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hotspot 17. 3. 2007 17:29

Tuhyk: Toho Kotvalda jsem poslouchal kvuli matce, ktera dnes posloucha relaxacni hudbu, tibetsky zpevy a tak - takze doma je pomerne veselo...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod decried 17. 3. 2007 17:36

[quote="Ťuhýk"tMe tak napadlo, meli na to co poslouchate vliv vasi rodice? Nebo naopak jste zacali poslouchat pravej opak toho co oni?[/quote]Ja presny opak. Otec pocuval Funk, pop a nejake sra*ky :D

Inak ja: smolkovia -> slovensky elan, queen, sting, spice girls... -> eminem, kontrafakt :oops: -> SOAD -> metallica -> bathory a potom vsetko ostatne az doteraz.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
decried
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MgX 17. 3. 2007 18:29

trent píše:MgX: Není Bulat Okudžava nahodou spisovatel?l/quote]

Ano, dělá toho víc, ale i hraje a zpívá.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Bulat_Okud%C5%BEava
http://oktavian.wz.cz/clanek.php?id=198 ... 178dd6aca1

EDIT: Jo ještě jsem zapomenul na dva oblíbence - STING a Alphaville
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jirk4 17. 3. 2007 19:58

hot_spot píše:matce, ktera dnes posloucha relaxacni hudbu, tibetsky zpevy a tak - takze doma je pomerne veselo...
jj presne, navic ma nejaky cdcko v radio a vzdycky rano to zacne hrat :(
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trent 18. 3. 2007 15:06

Naši domy vždycky poslouchali Beatles, Rolling stones a vůbec prostě bigbít.Takže asi měli nějaký vliv, protože výjma Jacksona, který byl ve své době přijatelný a zajímavý pro většinu lídí můj vkus směroval spíše k rocku, metalu atp. Elektronické muzice jsem nikdy moc neholdoval, až v poslední době jsem jí přístupnější a uznám, že něco tak špatného není. Před 7-8 lety naprosto nemyslitelná věc.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Noovo 18. 3. 2007 16:55

od 15 let se mi vkus nemeni...kdyz mam naladu na starsi CD vytahnu je a porad se mi libi :)
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 21. 3. 2007 13:32

0-6 ... nepamatuji se (asi mě ještě rostli uši či co :) )
6-12 ... Michael Jackson, Roxette, DJ Bobo, ESO
13 ... CZ Bigbít (Orlík, Harlej, Premiere)
14 ... Death Metal, Heavy Metal (Death, Obituary, Slayer, Cannibal Corpse, Deicide ...)
15 ... Melodickej Metal, měkčí a propracovanější (In Flames, Amorphis, King Diamond, Panthera)
16-22 ... CZ Bigbít (Kabát, Alkehol, Harlej)
23 -> Jazz, Metal, Rock, Pop ... od všeho něco (co se mě líbí no) už nemám svůj styl :)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 4. 2007 19:51

stydím se, ale což:
v dětství všelijaké české country a trampoviny doma na vinylech, nějaké ty "zatraceně chytlavé věci co hráli v rádiích" (emsí erik a barbara :D ), pak to přešlo na Landu, Kabát a Alkehol v kombinaci s Chaozzem ( :D ), Tři ségry, "rasistická" éra (Orlík, Braník) a pak jsem se uchýlil přes jednu kazetu Black Sabbath k Manowar a Helloween... pak přišly tvrdší věci a dál... Dál už to neznám :D

těžko říct, kam se to vivine dál, ale v současné době jsem spokojen - poslouchám to, co si sám vyberu a ne to, co mi někdo (radio, tv, ...) cpe... a na stylu moc nezáleží

a hlavně - živá hudba rulezzz!!! kapela, co hraje na playback zaslouží nekonečná muka v hlubinách pekelných!
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cassies 5. 4. 2007 11:19

Asi tak do první třídy Šmouly, Dádu a spol....pak přišli Lunetic, Kelly Familly, David hasselhof, DJ Bobo :mrgreen: (boze to byly časy).....Backstreetboys....pak si nějak nepamatuju, že bych poslouchala vyhrazené věci....nastupem na gympl (12let) Linkin park, Enrique iglesias, Shakira, Christina Aquilera plus vse co zrovna letělo....a od sedmnácti>> kamarád se mě rozhodl zasvětit do tajů hudby :mrgreen: ....Disturbed, Pink Floyd, System of a down - systémové mě ovlivnili hodně a ráda je budu mít asi pořád, jen si tak říkám, co na to poví za x let moje děti :twisted: ...no a teď je to zrhuba tak stejné, jen jsem přestala odsuzovat pop, protože sobota bez diskofilních tónů by nebyla sobota :mrgreen: . Dnes poslouchám prakticky vše, co uznám za krásné, nemám vyhrazený styl a celkem odsuzuju lidi, kteří nějaký styl neposlouchají prostě proto, že je to styl, který jim nepřijde in...ne všechen rock je rock, že, co si budeme povídat.
cassies
Návštěvník

Odeslat příspěvekod metla23 8. 4. 2007 12:41

Blues--Hard Rock --Heavy Metal--Death Metal--Black Metal
Fotrovci boli Hippies :mrgreen:
X2 4000+,Asus M2A VM HDMI,2x1GB Ram, X1650PRO,BFG PhysX Ageia,Asus Xonar D2,M-Audio Jamlab, Amplitube 2,dualboot XP/PClinuxos
metla23
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Arašíd 8. 4. 2007 19:32

Detstvi: poprock
Puberta: punk, rock, hardrock
Post-puberta (soucasnost): punk, oi, rock, ska, hardcore a obcas kapku metal.
love music
hate fascism
Arašíd
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka