Hudba s dobrymi texty - shanim

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 12. 2. 2007 20:50

Zdarec, jednim z hlavnich kriterii je pro me pri vyberu hudby text. V podstate zadna hudba bez smysluplnych textu u me nevydrzi dyl jak mesic :-D
Takze, znate naky takovy kapely? Zanr rock/punk apod., rozhodne ne hip hop! Z punkovych stylu uprednostnuju spis jednoduchy triakordovy songy nez neco co se vic podoba pop-rocku nez punku.
Vim, ze treba takovej Kryl nebo Nohavica maj texty pekny. ale to je trochu mimo zanr. I kdyz obcas si je poslechnu.
Ceske nebo zahranicni - nezalezi.

V soucasnosti posloucham:
Ine kafe, Jaksi taksi, Landa, No name, Orlik, Houba, Kabat, Tri sestry
Anti-flag, Billy talent, Good charlotte
Naposledy upravil lu.kas dne 13. 2. 2007 18:53, celkově upraveno 1
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 12. 2. 2007 20:53

Co takhle Volant - Paramo, Semtin, Pervitin ?
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 12. 2. 2007 23:44

Hm, tak zrovna Kryla v poslední době sjíždím docela hodně, Rakovinu a Bratříčka :-)
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod salex 13. 2. 2007 17:53

Red Hot Chilli Peppers 8-)
ale aj depeche mode
Čo nemôžeš urobi? dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
Návody na všetko pre MOTO

Programy pre MOTO
salex
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 13. 2. 2007 18:50

Ty depechaky budu muset zkusit, RHCP se mi nak nelibi, teda pokud je treba Danni California co slysim v radiu jejich typicka tvorba...
Volant - zkusim a ozvu se.
aquarkko: Obdobi Kryla sem mel pred par mesici
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 13. 2. 2007 20:39

Vypsaná Fixa ! Márdiho texty opravdu nemají chybu a někdy i nad tím dost dlouho přemýšlím já, co tím chtěl říci, zkus a uvidíš, jestli se bude líbit :wink: ... pro příklad třeba písnička Ledňáčci :wink: ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peshi 13. 2. 2007 21:07

Jj texty Vypsany fixy nemaj chybu, jen mi chvili trva, nez je zkousnu .. neco podobnyho jako u Wohnoutu ... Ohledne Jaksi taksi, ty jsem prestal poslouchat prave kvuli textum - na poslednich dvou albech se mi zdaji hodne slaby. Jestli to takhle pujde dal, tak za chvili dozenou Chinaski.
Peshi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod includes 13. 2. 2007 21:57

Podle mě JT nemají špatné texty, ale to je věc názorů :) ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 13. 2. 2007 22:14

includes píše:Vypsaná Fixa ! Márdiho texty opravdu nemají chybu a někdy i nad tím dost dlouho přemýšlím já, co tím chtěl říci, zkus a uvidíš, jestli se bude líbit :wink: ... pro příklad třeba písnička Ledňáčci :wink: ...k/quote]
úplně souhlasim, a nejenom ledňáčci, řekl bych že všechny jejich texty sou takový dost na přemejšlení než člověk přijde na to co je tím či oním myšleno a hlavně se mi to líbí :mrgreen:
4lu.kas: jinak co maj dobrý texty tak 30 Seconds To Mars nebo The Ataris, možná Simple Plan (ale tam se mi spíš líbí to první album), The All-American Rejects, Silverstein, Underoath...
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod Anonymous 13. 2. 2007 22:45

J.A.R. Texty, které mají spolu s muzikou parádní drive.. :-)
Anonymous

Odeslat příspěvekod ConPower 14. 2. 2007 12:37

lu.kas píše:Billy talent, Good charlotte

No nevím, jak jsou na tom z texty, ale hudebně by mohli být podobní třeba takoví ti My Chemical Romance nebo Panic! At The Disco. :hm Nebo celkem dobří jsou The Killers. A super texty mají Cradle Of Filth. :mrgreen: (Víceméně ironie, i když jejich poslední alba se mi líbí.) A kvalitní texty (inspirované vikingskou mytologií) mají i Amon Amarth, ale hudba asi zas nebude tak úplně Tvůj žánr.
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod van vren 14. 2. 2007 15:48

Nejoriginálnější texty co jsem kdy slyšel mají Stíny Plamenů. Lord Mobivod si pro tuto skupinu vymyslel svůj vlastní kanalizační svět. Možná ti ale bude vadit hudba. Je to totiž black metal.
be obscene... be be agressive
van vren
Nadšenec

Odeslat příspěvekod salex 14. 2. 2007 16:25

lu.kas píše:Ty depechaky budu muset zkusit, RHCP se mi nak nelibi, teda pokud je treba Danni California co slysim v radiu jejich typicka tvorba...
Volant - zkusim a ozvu se.
aquarkko: Obdobi Kryla sem mel pred par mesici

Nie nieje.
Keďže RHCP menily gitaristov častejšie a menili sa rok od roku tak je to niečo úplne iné.
Fruscianteho sóla a celkovo štýl robia tým, čo je RHCP dnes.
Odporúčam One Hot Minute, Californication, By The Way,
A rockovejší štýl (bez fruscianteho) Mother's Milk, Blood Sugar Sex Magik...
Treba si popčúvať ak cheš môžem ti napísať také ich hity okrem Dani California (Jeden z mála songov v takomto štýle)

Napr. Aeroplane, My Friends, Californication, Tell me baby, Venice queen, Wet Sand, Otherside, Under the Bridge, By the Way, Give it away... je ich viac daj si do youtube a uvidíš ;-)
Čo nemôžeš urobi? dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
Návody na všetko pre MOTO

Programy pre MOTO
salex
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 14. 2. 2007 20:19

Tak diky vsem za typy, vyzkousim...
ConPower: Ty dve zminene kapely patri mezi ty mene oblibene, myslim hudbou.
van vren: Zkusit muzu vsechno, nemuzu rict, ze by mi metal vadil, vadi mi akorat jejich zjevy a treba obsah death metalovych pisni, ale to uz resime jinde.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Další stránka