Karel Svoboda si vzal život !

Co posloucháte, co doporučíte; rádia, koncerty, vlastní produkce

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 29. 1. 2007 10:06

Ted jsem se to taky docetl. Je to skoda, takovych lidi jako on moc neni. Ale ted si predstavte tu bulvarovou smrst co se kolem toho strhne, chudak Vendula Svobodova...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod maty1976 29. 1. 2007 10:25

Ano, je to velmi smutná zpráva. Podle mne byl pravděpodobně vážně nemocen nebo podezření na vážnou nemoc. Nechtěl umírat pomalu.
maty1976
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ally 29. 1. 2007 11:43

Nejspíš musel mít velmi pádný důvod, když kvůli němu dokázal opustit Vendulu a Kubíka. Vždy ve mě budil dojem silné a vyrovnané osobnosti, takže bych u něho sebevraždu nikdy nepředpokládala. Takže je mi líto především jeho samého, co asi musel prožívat, že to musel takhle ukončit.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Weslo 29. 1. 2007 12:40

nevím proč mě napadlo jako první:žádná škoda...akorát to děcko nebude mít nic moc život
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod maty1976 29. 1. 2007 13:11

Děcko se bude mít dobře, ale jinak škoda je to obrovská!! Byla to veliká legenda a geniální skladatel, myslím že (třeba i nevědomky) poznamenal každého Čecha. Třeba jen jeho filmová hudba.... Jsem pyšný že umím od svých 13 let zahrát na klavír jeho ústřední píseň seriálu Cirkus Humberto. V oblasti filmové hudby a středního proudu nevím, kdo u nás byl a je lepší.... Škoda jen že se v posledních letech věnoval především muzikálům.
maty1976
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 1. 2007 17:54

Neřekl bych to do něj ale do člověka nevidíš.
Při mém působení na psychiatrii jsem se setkal s lidmi jež také chtěli skoncovat se životem a naštěstí se jim to nepovedlo a do většiny by to člověk neřekl.
Škoda ho a chudák Vendula je to mladá ženská a další tragédie v rodině.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod vizitix 30. 1. 2007 19:23

Přesně, navenek mohl působit vyrovnaně a vevnitř byl přitom na sračky(co se týče mysli atd)... Prý i hubl, takže mohl mít nějakou nemoc o který nikdo nevěděl a než aby trpěl tak si prostřelil šišku. Každopádně tu nechal 2letého kluka a manželku...
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod kurcatovium 3. 2. 2007 00:02

No. Abych řekl pravdu - nijak výrazně se mne to nedotklo. Sebevražda není nic hezkého, ašak každý den ji spáchá spousta lidí i ve vašem okolí, aniž byste o tom věděli. Důvod má každý svůj, ať ho někomu sdělí nebo ne, je to holt jeho rozhodnutí... Celé tohle je jen jedna velká nafouklá bublina, aby měly bulváry o čem psát. Ono smrt známé osobnosti a navíc sebevražda => super tržby :( :(
kurcatovium
Návštěvník

Odeslat příspěvekod r.polasek 3. 2. 2007 11:19

Pomalu ani nevím kdo to byl, jen jeden z těch 1200 kteří spachají u nás ročně sebevraždu. Dejte mrtvým pokoj a nedebatujme o nich.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Narcissus 3. 2. 2007 17:40

Není tak trochu zbytečné řešit proč to udělal (vždyť to byl takový vyrovnaný člověk... bla bla) apod.? Připomíná mi to Novu... :roll:
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 8510 17. 2. 2007 02:24

Každopádně je ho velká škoda,ať už je za tím cokoliv.Přišel mi celkem skromný na to,co dokázal,na nic si nehrál.Mnoha interpretům napsal plno skvělých písniček,s nimiž se proslavili.Některé z nich se hrají už 40 let.Mnoha úspěchů dosáhl i na poli filmové hudby,leckterá byla i lepší než samotný film.
I seriálů byla spousta,třeba Návštěvníky si bez jeho hudby už ani nedovedu představit :tleskani .
8510
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 17. 2. 2007 09:48

Karel byl skvělí člověk, je mi ho líto ale jeho ženy ani trochu. Kežby jse s ní nikdy nepotkal.
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Hazellee 17. 2. 2007 10:06

christian píše:ze by dluhy? nejake jine problemy?

potenciální dluhy z podnikání (psalo se o nějakém neúspěchu, otázka ale, kdo za to odpovídal, navíc prý to byly dluhy s.r.o. či co) asi tak velké neměl, podle toho co se psalo, aby si bral život. navíc dědictví prý má hodnotu kolem 900 milionů korun. takže by si s dluhy snadno poradil, pokud by je opravdu musel platit. ale ono to asi nebylo tak jasné, že to opravdu dlužil.
do toho ale nevidíme, jak to bylo, to mám jenom,co jsem zachytila z tisku.

cquote="Tamasha"]Je jasný, že měl nějakej důvod, kterej ho donutil to udělat i přesto, že má doma ženu, je úspěšný a že byl dokonce vzorem mnoha nejen českých občanů! A dle mého názoru to peníze, ani neúspěch být nemohly. Ale zase, že by se Karel Svoboda, na první pohled tak silný a statečný a šťastný muž, bál stáří... To se mi ani věřit nechce!s/quote]

tohle by dobře vysvětlilo, pokud trpěl depresemi.
Hazellee
Návštěvník

Předchozí stránka