tak se mi zachtělo založit tento thread, kde by se psaly ty nejlepší rapové texty. Nejlépe české/slovenské, ale můžete psát i ty americké, polské atd.
Protože na rapu lidi hledají hlavně texty, rád bych třeba doplnil znalosti jestli mi něco neuniklo a tak. Postujte jen ty nejlepší části, to co vás na skladbě zaujalo nejvíce.
začínám:
Lúza - Aby si niečo dosiahol tak musíš proste makať
Čistychov: Hej Slovák! Ty nerieš ľudí naokolo seba, že on má také, on má také, tebe také třeba. Jak chceš mat to všetko, čo vidíš všedné dni, čo majú všetko oni, čo všetko nemáš ty. Žerie ťa cudzí úspech, platy a baby. K sebe si slabý ako Jean Reno vo wasabi. Mám rady pre rady ľudí čo chcú z rady. Bez rady k sebe rádi zabíjajú svoje vady. Ak si závistlivý zkurv*syn vždy budeš mat *****. Ak sa staráš viacej o druhých jak o seba, potom to čo máš robiť nerobíš a úspech neni v tomto, radšej rob čo ta zaujíma a pumpuj si konto. /quote]Čistychov - Zakou mierou
Iste malo v minulosti veľa ľudí veľa vier, veľa hier. Celý život v niečo veriť, ale na kľukatej ceste aj tak veľa dier. Veľa otázkami obklopený, ako vodou svetadiel. Niektorí veria v mier, niektorí vo vojnu sfanatizovaní svojou vierou vier. Obetovaných často veľa tiel. Nie každý kľudne vybral si, že s ktorou vierou vtedy teda šiel. Niektorý začal veriť preto, lebo nemal cieľ. Pod vplyvom viery namaľovaných aj veľa diel, no taktiež aj nabitých veľa diel, čo odpálili veľa striel.v/quote]Čistychov - Hamba Ti
Ked charakter ti vznikal, možno to niekto spískal, možno ty si to zle loto vybral
a povrchnost v ruke stiskal a s nou piskal v drzosti a správaní sa k blízkym zlym
co raz odvážnejšie císla písal.
Pre svoje nové gate oje*al by si aj mater.
Si frajer, no na cudzí úcet a nefér.
Ojeba*ý známi z bráni brali na teba moc malý meter,
a tak u ludí na okolí zanechal si hodne vela seker,
V sebectve, pre seba na vonok v herectve no niekedy už aj ten dobrý herectve si bol.
Slibou plno ale činov málo ako údov v neveste. Skutky kdeže ste? V p*čie/quote]
Asi to tak bude, že Čistychov je SK top flower. Nabudůce přihodím určitě další. Teď je řada na vás .